xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aradaki msjlara bakmadım pek ama ben mage'im ama eğer dungeona gitceksem ve luck istiyorsam üstüme regen bozacak şeyler giyiyorum, elime silahı-kalkanı alıp gidiyorum gayet. hiç de sorun olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Her classın yapabileceği şeyler vardır. Warriorun, magein amacı pvp dir. Tamer - peacerın amacı pvmdir. Warrior, mage pvm yapamaz mı ? Yapar ama tamer kadar değil.. Tam tersi, Tamer pvp yapamaz mı ? Yapar ama warrior ve mage kadar değil. Bu tartışılacak bir konu bile değil. Lumberjackim, baltam var, niye item çıkartamıyorum niye dragon kesemiyorum demek gibi bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Lumberjackim, baltam var, item çıkarıyorum ve de dragon kesiyorum ama konu bunların hakkında değildi. Hakikaten durum dediğin gibi, tartışılacak bir konu değil zira 64 bin mesajlık OSI bölümünde bir tane aktif konu yok. Oyunun sistemi yeterince günümüzün ihtiyaçlarını karşılıyor olsaydı hala tartışılan bir oyun olurdu. Bende hata, özgün birşeyle oyunun devamlılığı sağlansın diye düşündüm. Sahi, Pati UO'da hala 30 oyuncu mu var? Ya da daha doğrusu sunucu hala 30 oyuncu görebiliyor mu? Nostalji rüzgarıyla bir yere kadar, x senelik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Valla az oyuncu olduğu konusunda haklısın arcane. Özgün bir şeyle oyunun devamlılığı sağlamak iyi olurdu. Ama bunun luck ile bir ilgisi yok ne yazik ki. Kalkıp warrior'lara 600 luck versek sunucu mu dolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar