Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adriana lima evleniyor=)

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Ya ben kasmaya başladım IC yakında tankları basıp giricem oraya da badboy olmak var işin ucunda:(Olsun be feda olsun!Gerçi ben o kadını sevmiom pek ama patiye bağışlarım veririm hayır işi gibim

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:18 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Şimdi ayrılınca o kadar para alıcak ise illa ki ayrılacak bir gün.

Eh o zamanda şöyle denebilir mi;

bekareti+aylık kira bedeli = ayrıldıgı ana kadar geçirdigi ayların sayısı * aylık maaşı

pehh tamam iyi sözleşme yapmış yılın transferi falan da ne bilim ailemizin kızıydı valla müstakbel eşim olarak görebilecegim yegane ünlü idi hiç yakıştıramadım. sahalarda görmek istemedigimiz davranışlar.. :/

----

*dizini döver*
"Gettiii limam da getti yaşanmaz artık bu dünyada yemyeşildi eskiden be pehh"

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:20 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Merak etme dyna ben o ülkeyi işgal edip lima'nı kurtarcam sorada sana geri getircem!Sende artık bi madalya neyim verirsin bana:P

Abi Lima'yı kaçırdıktan sonra başka birine temsil etmek için çıldırmış olmak lazım yalnız, hele hele Paticik'te madalya için yapıyorsan keçileri kaçırmışsın sen :)
edit: typo

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 14:13 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim normal biri elbette vermez ama benim bi aşkım var zaten adriana limayı sırf siz mutlu olsun die kaçırcam:)
Ayrıca pati uoda feci ninjitsu kastım hiding stealth 100 kaparım gelirim hatta isterseniz arada bi surprise atackla prenside alırım aşağı:)
Madalyayıda şakasına söledim zaten hayrına yapcam bu işi:)Bu evlilik yüzünden patinin yarısı depresyona girdi yahu:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...