BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 elleso sacma bi yorum yapmıssın. ama konunun kendısıde sacma oldugundan tartısmakda sacma falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Adriana Lima gider, Petra Nemcova gelir, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sansasyon ya parisin hapisten çıktıgı gün gündem değiştiriyo kısganççlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ufak bir hesapla adriananın prensin tüm servetini evlenip ayrılarak alması için ortalama 333 sene geçmesi gerekiyor. bkz: 4.000.000.000$ / aylık 1.000.000 = 4000 ay 4000 ay / 12 = 333,33333333 diye gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ya ben kasmaya başladım IC yakında tankları basıp giricem oraya da badboy olmak var işin ucunda:(Olsun be feda olsun!Gerçi ben o kadını sevmiom pek ama patiye bağışlarım veririm hayır işi gibim [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:18 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Şimdi ayrılınca o kadar para alıcak ise illa ki ayrılacak bir gün. Eh o zamanda şöyle denebilir mi; bekareti+aylık kira bedeli = ayrıldıgı ana kadar geçirdigi ayların sayısı * aylık maaşı pehh tamam iyi sözleşme yapmış yılın transferi falan da ne bilim ailemizin kızıydı valla müstakbel eşim olarak görebilecegim yegane ünlü idi hiç yakıştıramadım. sahalarda görmek istemedigimiz davranışlar.. :/ ---- *dizini döver* "Gettiii limam da getti yaşanmaz artık bu dünyada yemyeşildi eskiden be pehh" [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:20 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Merak etme dyna ben o ülkeyi işgal edip lima'nı kurtarcam sorada sana geri getircem!Sende artık bi madalya neyim verirsin bana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Acınacak durumdasınız lan, insan hayelleri yıkılınca daha vakur olmalı. Salya sümük olmuşsunuz hep 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kadıköy kadar biyer lan, bütün patileri toplayıp bassak rahat alırız... Yalnız benim korkum hızımızı alamayıp fazla sert girişirsek kazara diğer ülkelere dalma ihtimalimiz var, o zaman kötü olur. Harita konularına iyi çalışmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Herif adam başımıza 1 milyon dolar verip birbirimizi dövdürür yav nereye basıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 valla oyle bır durumda elımı surmem sıze, 5 mılyara bı kamyon dolusu amele getırır hepınızı dovdururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yalnız işin ucunda prensi genkleyip 4 milyar doları kaldırmak ta var... Tabii bu sefer bölüşürken kavga çıkar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Adriana Lima'nın evlenmesine sevinilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Birde şey demiş "evli kaldığı her ay 1 milyon dolar alacak." Peki prens ilk gece işini bitirip ertesi gün boşanırsa???!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yedigiyle kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 fiyat konusunda şehrazatın eline vermiş bi zat oldu bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sehrazat daha pahalıya denk gelio gecesi 150bin dolar bunun ayılıgı 1 mil dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 şehrazat 1 gece için 150 bin dolar alıyodu her gece için deil. ayrıca unutmayalım şehrazat 1 ytl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Merak etme dyna ben o ülkeyi işgal edip lima'nı kurtarcam sorada sana geri getircem!Sende artık bi madalya neyim verirsin bana:P Abi Lima'yı kaçırdıktan sonra başka birine temsil etmek için çıldırmış olmak lazım yalnız, hele hele Paticik'te madalya için yapıyorsan keçileri kaçırmışsın sen :) edit: typo [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 14:13 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 WJ olcam diye sabah aksam debelenirken iyi. Açın önünü arkadaşın engellemeyin kapsın gelsin limayı. Fenamı adminini sevindir hıh hem madalya herkese nasip olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 adriana dan önce sexe karşı olanlar derneği olarak prensden castlemade rica ediyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 WJ olmak için 20-30 dakika harcamak ayrı, ülke fethedip prenses kaçırıp admine vermek ayrı :) Bana getirin Adriana'yı, web site açıp madalya manyağı yapıcam hepinizi sözüm olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kral öldü yaşasın yeni kral demişler. Giorgia Palmas kimdir? http://www.haydi.net/yabanci_guzeller/Giorgia_Palmas.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Arkanızda ben varım yuvarlanarak bütün ülkeyi yıkabiliritem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abicim normal biri elbette vermez ama benim bi aşkım var zaten adriana limayı sırf siz mutlu olsun die kaçırcam:) Ayrıca pati uoda feci ninjitsu kastım hiding stealth 100 kaparım gelirim hatta isterseniz arada bi surprise atackla prenside alırım aşağı:) Madalyayıda şakasına söledim zaten hayrına yapcam bu işi:)Bu evlilik yüzünden patinin yarısı depresyona girdi yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar