BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 HAYIIIIIIIIIIIIRR! böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 iyiymiş. bizdede sebnem şafer var dimi, 500 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 adriana lima gittigine gore fernanda limayi da eski kirim hanedanliginin veliaht prensi olarak ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 her prenses sonunda prens e gidermiş :) üzüldüm :) bi gün benim olucaktı emindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Boşanırlarsa eğer, evli kaldıkları her ay için 1 milyon dolar alacakmış. Yoksa iyi lan 20 sene evli kalsalar adamın ülkesini alır elinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Para mok garı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evli oldugu surece her ay 1 milyon dolar alacakmis :) bosanirsa servetten herhangi birsey talep edemeyecekmis, ah ah prens olmak vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 adriana kırdın kalbimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet evleniyoruz haberi böle almanızı istemezdim ama ne diyim ayrıca para benim param,size nolyo,istediğim gibi harcaraım saygılar,prens dogmeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 umudu kesin siz hatun katolik bosanma yok bunnarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o zaman musluman yapar, adını emıne koyarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 günlüğü 33333 dolara geliyor, ayarlardık biz de bişeyler şehrazattan da ucuza gittti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Neyse herkes olayı süper yanlış anlamış :=) Aylık maaş almıyor arkadaşlar. Ayrılık durumunda alıcağı nafaka miktarı o , yani 4 milyar dolar servetten boşanınca pay almıyacağı bunun karşılığında böyle bir evlilik anlaşması yapıldığından söz ediliyorki. Günümüzde herkes yapmakta şekli ayrılırsak malları %50 bölüşürüz , tabi 4 milyar serveti olan adam bu default anlaşma ile evlilik yapmaz :P kısaca görmeyen olur tekrar yazıyım. Bu ayrılık boşanma halinde alınıcak NAFAKA miktarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o adam ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Onu yanlis anlayan yok , millet nasil olsa ömür boyu evli kalmayacaklarini tahmin ettiği için , şimdiden toplam geliri hesaplama yoluna gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 beni paraya tercih etti ya neyse yabancıya gitmemiş en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Nerenin prensiymiş bu? Gerçi söylemeseniz de olur, hatta daha iyi olur. Millet taarruza geçer filan, yazık olur ülkeye :P [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 13:41 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 onedir ya adam at ağızlı . direk toynaklı hayvan kategorisinde.. hanım kızımız rengini belli etmiş yeşil!(lik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 adrianayla 1 ay evli kalayim, varsin alsin o parayi yahu noolcak daha neye harciycan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 4 milyar dolarım olsun, 10 bin dolar borcum olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hakkaten dela iyi demiş. 4 milyar doları harcıyacak en guzel şeye harca işte ki adam onda bile tasarruf yapıyo anlaşma ımzalatıyo fln. cimri herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kızı satın alıyorlar gibi yazmışsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 almıyolar mı? :) [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 15:29 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hayal kurmak nasılsa serbest hemen güzel bi tane kurayım. Adrina ile evlenmişiz ve bla bla bla . Sonra boşanıyoruz ama muhtemelen kendileri benden zengin olduğundan ben tazminat ve mal varlığının yarısını alıyorum ayrıca Adriana ile geçen günlerde hafızanın en derin yerlerinde back up olarak kalıyor :) Hatta sizleride bu güzellikten mahrum bırakmıyorum ve web sitemde home videomu pazarlıyıp daha fazla köşe oluyorum. Ama teknolojinin dibine vurup kendimi boydan boya BLuR ediyorum ki zaten benim diri vücudumu siz ne yapacanız :) [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 15:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 polatta bile 15 milyar dolar var. yapsaydık bizim polata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar