Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja guide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunda ninjaların olayı nedir ne kadar etkilidir skilleri nelerdir skillerinin kullanımı nasıldır rp yapılsa ne tarz bi rp yapılır bana bunları acıklaybilcek bi babayiit varmı acaba
Mesaj tarihi:
rp yapılırsa çok güzel rp yapılır
katil olunur
hırsız olunur
japon olunur
skilleri stealtha ve hıza dayanır
rakibin aklını karıştırabilirsin
animal formla hızlı koşup zehirli deriye sahip olabilirsin falan
Mesaj tarihi:
Stealthli assassin olmuyor, düşman atla kaçıyor arkadan el sallıyorsun. Anca olursun 4 kişi, olursun ninja kaplumbağa, eleman kaçamadan indirirsin öyle olur o iş.
Mesaj tarihi:
said:
hem bushido hem ninjutsu, nasil rp olucak bu, hem samurai hem ninja.
Hattori Hanzo güzel bi örnek bu konuda. Ninjitsu-gerilla taktiklerini kullanan ama bushido'dan da ödün vermiyen bi samurai. Sanırım 15. yy'da yaşamış.
Mesaj tarihi:
Rpyi filan geçtimde ne yapam bu chara çıldırcam
Hide stealth 100 şuan.Fence kasıcam tact kasıcam ninjitsu var zaten.Etti 5 skill.Birde yanına poi kassam die düşünüorm da sonuncusunu ne yapsam onu bulamadım?
Mesaj tarihi:
E peki focusta bu işe yarıo sanırsam
Bende şuan focus ve medi 110 ama mediyi silerim diodm pof
Ya ninjalara intde lasım strde, dexte of nasıl bi ayar yapsam
75-75-50?Yada 80-80-40? Bayağ zor bir char oldugnu düşünüorm ancak yarı canlı kalmış bir adamı öldürmek için birebir:)
Poi sürülmüş silah ile bi surprise attack:)Adam kaçamadan birde death strike:)Kesin ölüm:)
Mesaj tarihi:
hide stealth ninj fenc tatics
80 anat 80 heal al fenc tactics i 120 lersin

ya da 60 heal 60 anat alirsin 80 poisoning verirsin

ben degisik bi build deniyorum, eglencesine oldu azcik pvp yapacagimi sanmiyorum

fenc 120 tactics 120 archery 120 ninj 110 heal 80 anat 80 chiv 70

ne kadar eglenceli olur gorecez :)

stealth yok cunku focus ve death strike icin aldim ninjayi, gerekirse onu dusurur bushido kasarim dedim
  • Yeni Oluştur...