Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Türkiyede öyle bi salaklık war adam otobüsün arkasına ÖR; Allah korusun Babam sağolsun Allah ne muradın warsa wersin Tek rakibim türk hava yolları Sewiyorum uleyn Ah liselim Wah liselim Yada aracın içine falan bismillahirahmanirahim böle bi aksesuarlar falan filan nedir ya bu? düşünüyorum yani bi anlam wermeye çalıorum amacı nedir bunun falan diye yani bilen biri warsa söylesin![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 "kroyum arabamda war dagilin" sozunun daha anlamli,ona buna laf atcak $ekilde sooleni$i. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Art Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: thanatos, 02 October 2003 15:32 tarihinde demiş ki: "kroyum arabamda war dagilin" sozunun daha anlamli,ona buna laf atcak $ekilde sooleni$i. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © lol +1[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 türkiye diyip kısıtlama sırf bizde yok bütün milelt yapıyo ingler, almanlar,amerikalılr vsvs ha bizimki canısı yazar inglizi lifeheat ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 *liselim(yada lisesonlum,taksimde taksi arakasında gördüm) *rüzgarıma kapılma çeşidim olursun *rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım *bir sana birde sabah uykusuna hastayım *bir kız sevdim vermediler sen şöförsün dediler *alınteri *gülüm benim *klibimde oynarmasın?(ehue)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
sylvanthas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 -binmiş olduğunuz araç alev alarImlıdır, arabama zarar gelince içim yanar evet.[hline]consume the forsaken
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sevene Canım Feda Sevmeyene Elveda[hline]The light will prevail hence wisdom is gold
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Kroyum ama para bende[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bır sana hasret kaldım bırde sabah uykusuna bır fırıncı arabasının arkasında gormustum bu yazıyı :) cok hosuma gıtmıstı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Otoban faresi abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 fast and foryus bide Alpay mı? O Şimdi Asker[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Eet tr ile kısıtlamayalım Shit Happens war mesela abd de sık kullanılan..[hline] V ò d à n ICQ : # 651567
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 en ünlüsü o şimdi asker şekil a da olduğu gibi :)[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ben bi tane gördüm inanın gözlerim yaşardı ağlamaklı oldum. -Hayata sözlüyüm,Ölüme nişanlı- :([hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 - Aaa yine o çocuk işte beni bu bitirmişti ;)[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt
Öne çıkan mesajlar