Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 geçen bi rasgeldimde kızın teki " abiiğ hırvatistan diye bişey varmış yaa çok ilginç" diyordu tikice bir uslupla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayır gerekli savunmayı yapsınlar,birde erkeklisini yapsınlar madem kadına saldırma varsa.Beyinsiz apaçi erkekleri toplasınlar bakalım. Hayır ne kadar salakça bir şey olsa da insanların izleyip ülkenin gençlerinin ne halde olduğunu görmeli bu tip şeylerle. Yok neymiş Bilkent üniversitesine gidiyormuş orada ona Ahmet Nejdet Sezer'i öğretmemişler çok mu lazım mış mış mış ... Kafam girsin bu tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hehe geek güzelleri ve hanzo erkekleri koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ühü yayından kaldırılmış =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 COK SALAKLAR!!123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dğn gördüm nasıl kaldırmakki yayından o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 tamamen kurmaca yahu bi insan bu kadar gerizekalı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ya o değilde dahi olanlar kadınlar olsaydı daha cok feminist "her kadın cicektir butun erkrkler yiğrenctir" diyicekti, böle iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yayından kaldırıldı arkadaşlar bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Yayından neden kaldırıldı bilen var mı? edit: tepkilerden dolayıymış. Kim neden tepki gösterir anlamam... [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 14:31 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 türk kızlarının ezik olan bir kısmı, türk kadınlarını aşağıladığını ve küçük düşürdüğünü iddia ediyordu. ondan yani. bence aşağılama olduğunu söyleyenlerin de en az bu yarışmadakiler kadar iqsu düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 behzat uygur'a acıdım.iyice yerlerde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 cok az dun gece ızleme ımkanı buldum. enteresan garip degisik bi programmış derken bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 az önce tvde gördüm devam edicek sanırım.eleme heyecanı falan filan yarın 20.30da dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 etsin tabi ya daha ben katılcam o yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar