Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ve dahi (beauty and geek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
makyaj olmasa daha çirkinler emin ol :)

ayrıca bunlar çok gerizekalı yahu.dunyada böyleleri varmıydı :)

ne kadar kezban varsa toplamışlar

ahaha clinton bush

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Esmerleri beğendim.
Esra'yı yolda görsem döverim.
Bi de evet, ilk seçilen kızla 3. seçilen kız favorimdi asfasd

Edit: Bi de, Portekizli, sembolü horoz olan futbolcumuz Macit Maradona.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahuahau şuan ekranda olan kız gibi konuşan insanların efsane olduğunu zannediyordum. O değil bi de bunların nerdeyse hepsi 18 yaşında o_O Çok büyük gösteriyorlar yaa , ama çok küçüklermiş =/

kız süper konuşuo yaa;

-yeaniiee beaan halkla ilisskileardeaa basarılııa olcaaamaaa inanıoruuaaamm

LöL gerçek mi bu :D
Mesaj tarihi:
ben suan ekrandaki kızı duyamıyorum radyo dolayısiyle ama kendisini bi duşa sokup çıkarsam görünüşünde çok değişiklik olcağını hatta sakallarının falan da çıkcağını düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
zenci oldugundan afrikalıı ahahahhaha

orjinali kesinlikle böyle degil bunun.bizimkiler abarttılar yine.

orjinalinide izliyorum yani

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:51 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Resmen gerizekalı gibi davranıyorlar insanlara lol sanki kız retard da bağırarak konuşuyor..

Evet şu an ki kız hoş.. Biliyorda :)

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:16 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pavarottiye bill gates dedi yahu? :D
O ırak'ın başkentine Lübnan diyen kız çok feci dans etti yalnız. :p
ülkede başka güzel yok muydu anlamadım. bir de bir insan nasıl bu kadar kültürsüz olabilir yahu, anlayamıyorum. :D
Mesaj tarihi:
o değil de dahi filan deyince ben tübitak tan filan böyle aşmış birilerini bulup getirceklerini sandım.onun yerine yeditepe şu,bu hede hödö...

hadi ben iktisatçıyım sayılmam diyelim ama bu mantıkla aramızda bayaa bi dahi var :P
  • Yeni Oluştur...