Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 makyaj olmasa daha çirkinler emin ol :) ayrıca bunlar çok gerizekalı yahu.dunyada böyleleri varmıydı :) ne kadar kezban varsa toplamışlar ahaha clinton bush [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yuhuu ucmus bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Lübnan masduasdsauhduashdasejyhauegvxzbasdagr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o sarışın kezban 2 senelik uniyi 7 senede bitiren bir kezban, saygı duyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bunların kafası güzel. insan olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Esmerleri beğendim. Esra'yı yolda görsem döverim. Bi de evet, ilk seçilen kızla 3. seçilen kız favorimdi asfasd Edit: Bi de, Portekizli, sembolü horoz olan futbolcumuz Macit Maradona. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 buna nası katılıyoruz yahu arayıp meraba ben geekim mi dicez ben programı kandırsam malikaneye gidene kadar geek numarası yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi ben geekim.vallahi loserım.zekiyim.kız arkadaşım olmadı hiç.bilgisayar oynuyorum surekli. plz benide alın bu arada şişko kız pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ahuahau şuan ekranda olan kız gibi konuşan insanların efsane olduğunu zannediyordum. O değil bi de bunların nerdeyse hepsi 18 yaşında o_O Çok büyük gösteriyorlar yaa , ama çok küçüklermiş =/ kız süper konuşuo yaa; -yeaniiee beaan halkla ilisskileardeaa basarılııa olcaaamaaa inanıoruuaaamm LöL gerçek mi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 rol yaptıklarından emin olmaya başladım. bu sbaah programlarından farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben suan ekrandaki kızı duyamıyorum radyo dolayısiyle ama kendisini bi duşa sokup çıkarsam görünüşünde çok değişiklik olcağını hatta sakallarının falan da çıkcağını düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Cidden bunları özenle seçmişler. Kızlar mal hadi onuu geçtimde erkekler de ayrı bi mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 zenci oldugundan afrikalıı ahahahhaha orjinali kesinlikle böyle degil bunun.bizimkiler abarttılar yine. orjinalinide izliyorum yani [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:51 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 en sona kalan beyaz tenli siyah saçlı kız çok şirin bal dök yalan tertemiz görünüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hit me adolf hit me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bi ara adoyf itnii dedi kız aman tanrıııım dedim o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ahahaha Kaşar Esra katılmış ya (((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Esra boya tenekesinden çıkmış maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 eh konseptin içine etmişler...memlekette güzel kız ve iyi makyöz kalmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 şuan ki kız çok güzeeeel ve biraz kültürlüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Resmen gerizekalı gibi davranıyorlar insanlara lol sanki kız retard da bağırarak konuşuyor.. Evet şu an ki kız hoş.. Biliyorda :) [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:16 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu kız güzel mi? başarısız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 pavarottiye bill gates dedi yahu? :D O ırak'ın başkentine Lübnan diyen kız çok feci dans etti yalnız. :p ülkede başka güzel yok muydu anlamadım. bir de bir insan nasıl bu kadar kültürsüz olabilir yahu, anlayamıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o değil de dahi filan deyince ben tübitak tan filan böyle aşmış birilerini bulup getirceklerini sandım.onun yerine yeditepe şu,bu hede hödö... hadi ben iktisatçıyım sayılmam diyelim ama bu mantıkla aramızda bayaa bi dahi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu kızların altında tayt falan yokmu ? yoksa loser gençlerimiz bayram etsin diyemi öyle yapıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar