Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bi değişiklik yaptınızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bende bugün ciddi bir şekilde az gain alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tame kasıodum da 80 cıvarındayım. işkence haline dönmüş. Bi değişikliğe gidildiğince haberimiz olsun hiç olmazsa ona göre tutum sergileyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Evet taming 65ten sonra... imkânsız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yannız bişey farkettim belli olmuyor. 78.6 skille at tamelerken bile tame gain verebilio. Var bi saçmalık bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Gain gelmiyor kaç dakikadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bende lockpicking kasıyorum dün her kasadan nerdeyse gain alırken bugün 20 kasadan 0.1 alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yannış gitti. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 14:20 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Simdi uzun bir yazı yazıyordum aynı amaçla bir topic açmak için fakat sen kısa ve öz bir şekilde açmışın. 2 gün önce 22 cloak yapıp 22 gain aldım. Şu anda 500 kumaşta 0.4 gain aldım.Kalbim kırıldı tabiki. Skill gain ile oynanmış olması bir gerçek yada bende bir sorun var. Benim merak ettiğim sabit gain bumu olacak? 10 kişilik serverda yanımdan geçen ağır skilli arkadaşlar kalbimi kırıyor şu anda.Eğer bundan sonra böyle olacaksa gain başlarda PH açık olması biraz ayıp olmadımı. Hadi yine açılsa biz kassak sonra yine kapansa yine ayıp olacak =/ Böyle ağlıyor gibi gözükmek istemezdim ama hak verirsinizki bunca yıl sonra bu yaşta birde götümden ter akıcak derecede bir sıcakta makina başında oturup skill kasmak beni biraz yordu ^^ Ph açılsın.asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eski gain çok güzeldi bence. gereken item veya npcyle kastıgın zaman geliyordu. başta neyse öle devam etsin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bod süreleri hakkında da bir açıklama rica ediyorum. Anladığım kadarı ile BS 1 saat. fakat taioring deki bu çılgın değişim nedir? bazen 1 saat bazen 6 saat bazen 1,5 saat falan. Ben mi deliriyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Restart sonrası gain arttı gibi geldi. Allah allah. Biraz daha kurcaliyim , görevliler hakkaten hizli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Şu bod olayına ben de değinmek istiyorum. Bod sistemimiz gerçekten biraz sorunlu. Evet BS bodlarında sorun yok 1 saatte 1 bod veriyor yalnız tailor NPClerimiz bi böyle fantastik takılıyolar :P Aklına esiyor 1 saat ara koyuyor bazen 6 saat ara koyuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bodlara bakacağım, bsde de aynı sorun var gibi. son restart sonra gain arttı. gece restart atılmış onu ben hesaba katmamıştım o yüzden sabah sorun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Benim anladığım kadarıyla faillerde gain sorunu var. 30-40 arası 90-100 arasından daha zor gibi geldi bana, spesifik olarak 5-10 saniye cooldown'ı olan skillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 suan ph kapalıysa cancel ediyim oyun yuklenirken.serverın basında ac ph i sonra kapat bizim neyimiz eksik digerlerinden ya ph i acın yada reset atın servera herkes aynı anda aynı kosular altında baslasın ki bu 2. onerimin kabul gormiycegide bi gercek. uo cd ini bulana kadar anam agladı yoksa elimin altında bi uo cd si olsa 1 gecede bende biliyorum 7x gm yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 şuan herşey normal halinde yani en azından bende düzeldi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bod ne ola ki? bir runuo noobu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bulk order deed bs ve tailor için ufak questler diye özetlenebilir. karşılığında güzel güzel eşyalar kazanılır. POF satarım bu arada isteyen olursa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 peki pof ne? :D runuo noobları mevcut forumda, anlayış gösteriniz ve kısaltmaların ne olduğunu parantez içinde gösteriniz lütfen!!1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bende sphere henciyim runuo yu bende bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Vallahi su anda gain hızlı. Sanırım ilk başlarda daha hızlıymış her harekette gain alıyormuşun fakat şu andaki durumda gayet şükella yani herkes rahatlıkla kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 60 da 0.5 gain aldım necro da :) ucuz degil regler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gece 8 saat kastım. 8 saatte kastıgımı sımdı 10 dakkada kastım cok ilginç. umarım stabil bi gain sistemi olur. ve azcık daha zorlaşır. ayrıyetten healing sisteminde sorun var gibim. cok cok cok cok cok yavaş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 healing i gemide, başkasına heal atarak yapın en etkili öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar