sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Yav görmediniz mi adam eşşek kadar D-Smart reklamıyla çıktı imzaya, paranın nereden geldiği belli. Aydın Doğan GS'nin UEFA Kupası maçlarına yatırım yapmış oluyor böylece. Jim Uzan taktiği. Öbür başlığa yazmıştım, buraya da alıntılayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 saviola ile parada anlaşma sağlanamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Karısıda türkiyeye gelmek istemez :p yoksa kendisi GSde oynamak için yanıp tutşuyor ben biliyorum ;) Alıştım ben artık , formayı giymeden inanmıyorum tranfer haberlerimize Not: Oyuncu bekar bildiğim kadarı ile :PPP [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 08:35 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bugün gene fotomaçda var kendileri. Ama dikkatimi birşey çekti. Bu adamın başarısı nedir ? Hangi takımda oynamış (Barcada forma giyiyorda bildiğim acaip yedek :P ) Ki Barca kendisine sözleşme önermediği için serbest şuanda. Madem bu kadar büyük futbolcu Tuncayı alan ingiliz kluplerimiz neden kendisine 3 milyon euro vermiyor. Basının şişirmesimidir ? (İzledim adamı ama evet aklımda 3 milyon euro eder gibi kalmamış daha çok patlama yapıcak genç imajı var. Ama patlama yapacak genç yaşınıda geçti ).. dayanamadım kafama takılanları yazdım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ingiliz kulüpleri de istiyordur saviolayı kariyere gelince barcada önündeki adamlar çoook iyi olduğu için doğal olarak kesildi sürekli ama çok iyi bir oyuncu. zamanında barcelonada ilk parladığında arjantin milli takımına alınmadığı için arjantin tdsinin baya eleştirildiğini hatırlıyorum. bunun yanında kariyerinde sevillayla kazandığı uefa kupası var. onun dışında bir avrupa kupası yok diye biliyorum ha saviolayı almak kolay değil bu arada. gs'nin saviolayı almasını pek olası görmüyorum. alırsa da çok büyük iş yapmış olur lincoln mincoln saviolanın yanında sönük kalır. son yılların türkiyedeki açık ara en iyi transferi olur bana göre. bir ihtimal kiralayabilir gs ama bonservisini almasının söz konusu olduğunu sanmıyorum. tabi bonservisi elinde değilse =P barcelona da ikide bir boş yere geri çağırmıyor saviolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bonservisi elinde cemad zaten o nedenle şaşırdım. Bonservisi olmayan benim süper oyuncu olarak bildiğim bir adamın hala bir kluple anlaşmamış olması ? Acaba dedim ben mi yanlış biliyorum :=) neymiş kendisi 3 istiyormuş , galatasaray 2.5 veriyormuş lool yani bu adama dünyada 3 milyon euro verecek bu paraya kıyacak bir büyük takım yok mu ? Yoksa bu adamda bir problemmi mevcuttur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abi kesin vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya mike 73209167390193712 kere ban yemedin mi evladım sen?hala adam gibi bir şey yazmayacaksan yazmaman gerektiğini öğrenemedin mi? saviola'yı almak için önce elimizden yabancı çıkartmamız gerekmez mi bir de?kaç yabancı oldu?tam sınırdayız diye biliyorum ben,hatta tomas bu yüzden yollanmak istendi,sonra carrusca kiralanacaktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 carrusca tomas lincoln song bouzid birde isvecli biri vardı :) ismini tam hatırlayamadım 6 yabancı carrusca kiralık gönderilirse 1 yabancı hakkı olcak gs nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kalli açıklama yapmış zaten ; "şu andaki tek sorunumuz carrusca" die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 16 yasinda arjantinde gol krali olmus bi adam, super forvet aslındada ingiltere italyada oynamak icin cok gucsuz. gelse super olur o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 cado linderoth olmasın o:P saviolanın maasını biraz zor verir galatasaray yoksa gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Saviola yavaş gelsin nereye geliyor? Hadi diyelim delirdi tsl de oynamak istedi, gs parasının neredeyse tamamını lincolne yatırdı nasıl verilecek parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 galatasarayın muhasebesinden sen sorumlusn herhalde kasa mı yaptı galatasaray yönetimi seni. hemen teşhisi koyuolar anlamıyorum. edit:typo bi yazamaadım :) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:41 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 galatasarayın fakir olduğunu muhasebede olmayan bile bilir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Öf diablo gsnin lınderoth+lıncoln+savıola transferlerını kaldıramayacağını herkes biliyor boş boş konuşma. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Para babaları bir tek fb de yok, çıkar parası bol bi gs li "bu da benden olsun" der, belli mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şu zengin klup fakir klup olaylarını aşsanız diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 fb de kimse cebinden para çıkarmıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben gsli bikaç zenginin para topladığını (mesela adnan polat 15milyon dolar vermiş) duydum. hatta son transferin de rommedahl üzerinde yoğunlaştığını söylemişti. söyleyen bir arkadaş tanıdıkları olan ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 fakir abi onlar. para cıkışmamıştır.abi 1 milyon dolar eksik versek saviolayı verirmisin para cıkışmadı da abi. öyle bi takım galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zengın klup fakır klup olayı değil alttakı haberlere ınanmanızı anlamıyorum. G.Saray'a Saviola müjdesi Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü Saviola, G.Saray'ın önerdiği 2.5 milyon euro'yu değerlendiriyor. Saviola, dün sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. G.Saray'ın, Arjantinli yıldızın istediği ücreti kabul edebileceği belirtildi. Öte yandan Cimbom, Saviola'ya alternatif olarak düşündüğü Botafogo'nun Brezilyalı golcüsü Lima ile de pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, 7 Temmuz'a kadar bu iki yıldızdan biri ile sözleşme imzalamayı planlıyor. *** 7 temmuz telaşı Yeni golcüyü İsviçre kampına yetiştirmeyi hedefleyen Galatasaray, Saviola ve Lima ile pazarlıkları sıklaştırdı. CİMBOM'A YAKIN Galatasaray dış transfer çalışmalarına hız verdi. Baiano'dan ret yanıtını alan Cimbom, Saviola ve Lima üzerinde yoğunlaşırken, Arjantinli golcüyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Daha önce 4 milyon euro isteyen Saviola'ya 2.5 milyon euro önerilirken, yıldızın yumuşadığı bildirildi. BONSERVİSİ SORUN Yöneticilerle görüşen Saviola, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. Öte yandan Lima'nın bonservis sorunu sürüyor. Botafogo'nun 5 milyon dolarda diretmesi transferi zorlaştırırken, bu oyuncu ile görüşmeler de sürüyor Kaynak: [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 00:06 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 32 MİLYONA NOKTA ATIŞ EN pahalı isim olan Lincoln için G.Saray, Schalkeye 5 milyon Euro, Linderoth için Kopenhagene 2.5 milyon Euro, Volkan için Antalyaya 1 milyon Euro ödedi. Lincoln yıllık 2.5 milyon, Linderoth 1.2 milyon alacak. 4 yıllık imza atan Lincoln ile 3 yıllığına anlaşıyan Linderothun maliyeti 21.1 milyon Euro (15 artı 6.1) oldu. Başkan Canaydının söylemiyle ;Nokta atışlar yapan G.Saray, Bouzidi ucuza malederken Serkan ve Barış için kulübüne bonservis vermedi. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 00:24 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 imkansız bir şey değil ki ? fenere nasıl ronaldo nun gelme ihtimalş varsa saviolada aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: ben gsli bikaç zenginin para topladığını (mesela adnan polat 15milyon dolar vermiş) duydum. hatta son transferin de rommedahl üzerinde yoğunlaştığını söylemişti. Adnan Polat değil 15 milyon, 1 milyon dolar bile çıkarıp veremez cebinden kulübe. Rommedahl'la da ilgilenmiyoruz, en azından Adnan Sezgin'in söylediği kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar