Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cimbom'da hedef Saviola!

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Karısıda türkiyeye gelmek istemez :p
yoksa kendisi GSde oynamak için yanıp tutşuyor ben biliyorum ;)

Alıştım ben artık , formayı giymeden inanmıyorum tranfer haberlerimize

Not: Oyuncu bekar bildiğim kadarı ile :PPP

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 08:35 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gene fotomaçda var kendileri.
Ama dikkatimi birşey çekti.

Bu adamın başarısı nedir ?
Hangi takımda oynamış (Barcada forma giyiyorda bildiğim acaip yedek :P ) Ki Barca kendisine sözleşme önermediği için serbest şuanda. Madem bu kadar büyük futbolcu Tuncayı alan ingiliz kluplerimiz neden kendisine 3 milyon euro vermiyor.

Basının şişirmesimidir ?
(İzledim adamı ama evet aklımda 3 milyon euro eder gibi kalmamış daha çok patlama yapıcak genç imajı var. Ama patlama yapacak genç yaşınıda geçti )..

dayanamadım kafama takılanları yazdım :=)
Sosyal ağlarda paylaş

ingiliz kulüpleri de istiyordur saviolayı

kariyere gelince barcada önündeki adamlar çoook iyi olduğu için doğal olarak kesildi sürekli ama çok iyi bir oyuncu. zamanında barcelonada ilk parladığında arjantin milli takımına alınmadığı için arjantin tdsinin baya eleştirildiğini hatırlıyorum.

bunun yanında kariyerinde sevillayla kazandığı uefa kupası var. onun dışında bir avrupa kupası yok diye biliyorum

ha saviolayı almak kolay değil bu arada. gs'nin saviolayı almasını pek olası görmüyorum. alırsa da çok büyük iş yapmış olur lincoln mincoln saviolanın yanında sönük kalır. son yılların türkiyedeki açık ara en iyi transferi olur bana göre. bir ihtimal kiralayabilir gs ama bonservisini almasının söz konusu olduğunu sanmıyorum. tabi bonservisi elinde değilse =P

barcelona da ikide bir boş yere geri çağırmıyor saviolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

bonservisi elinde cemad zaten o nedenle şaşırdım.
Bonservisi olmayan benim süper oyuncu olarak bildiğim bir adamın hala bir kluple anlaşmamış olması ?

Acaba dedim ben mi yanlış biliyorum :=)
neymiş kendisi 3 istiyormuş , galatasaray 2.5 veriyormuş lool
yani bu adama dünyada 3 milyon euro verecek bu paraya kıyacak bir büyük takım yok mu ?
Yoksa bu adamda bir problemmi mevcuttur ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya mike 73209167390193712 kere ban yemedin mi evladım sen?hala adam gibi bir şey yazmayacaksan yazmaman gerektiğini öğrenemedin mi?

saviola'yı almak için önce elimizden yabancı çıkartmamız gerekmez mi bir de?kaç yabancı oldu?tam sınırdayız diye biliyorum ben,hatta tomas bu yüzden yollanmak istendi,sonra carrusca kiralanacaktı falan
Sosyal ağlarda paylaş

zengın klup fakır klup olayı değil alttakı haberlere ınanmanızı anlamıyorum.

G.Saray'a Saviola müjdesi

Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü Saviola, G.Saray'ın önerdiği 2.5 milyon euro'yu değerlendiriyor. Saviola, dün sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. G.Saray'ın, Arjantinli yıldızın istediği ücreti kabul edebileceği belirtildi. Öte yandan Cimbom, Saviola'ya alternatif olarak düşündüğü Botafogo'nun Brezilyalı golcüsü Lima ile de pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, 7 Temmuz'a kadar bu iki yıldızdan biri ile sözleşme imzalamayı planlıyor.

7 temmuz telaşı

Yeni golcüyü İsviçre kampına yetiştirmeyi hedefleyen Galatasaray, Saviola ve Lima ile pazarlıkları sıklaştırdı.

CİMBOM'A YAKIN
Galatasaray dış transfer çalışmalarına hız verdi. Baiano'dan ret yanıtını alan Cimbom, Saviola ve Lima üzerinde yoğunlaşırken, Arjantinli golcüyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Daha önce 4 milyon euro isteyen Saviola'ya 2.5 milyon euro önerilirken, yıldızın yumuşadığı bildirildi.

BONSERVİSİ
SORUN
Yöneticilerle görüşen Saviola, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. Öte yandan Lima'nın bonservis sorunu sürüyor. Botafogo'nun 5 milyon dolarda diretmesi transferi zorlaştırırken, bu oyuncu ile görüşmeler de sürüyor

Kaynak:

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 00:06 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

32 MİLYONA NOKTA ATIŞ
EN pahalı isim olan Lincoln için G.Saray, Schalkeye 5 milyon Euro, Linderoth için Kopenhagene 2.5 milyon Euro, Volkan için Antalyaya 1 milyon Euro ödedi. Lincoln yıllık 2.5 milyon, Linderoth 1.2 milyon alacak. 4 yıllık imza atan Lincoln ile 3 yıllığına anlaşıyan Linderothun maliyeti 21.1 milyon Euro (15 artı 6.1) oldu. Başkan Canaydının söylemiyle ;Nokta atışlar yapan G.Saray, Bouzidi ucuza malederken Serkan ve Barış için kulübüne bonservis vermedi.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 00:24 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben gsli bikaç zenginin para topladığını (mesela adnan polat 15milyon dolar vermiş) duydum. hatta son transferin de rommedahl üzerinde yoğunlaştığını söylemişti.

Adnan Polat değil 15 milyon, 1 milyon dolar bile çıkarıp veremez cebinden kulübe. Rommedahl'la da ilgilenmiyoruz, en azından Adnan Sezgin'in söylediği kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...