RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Abim yarın lübnana gidiyor, ve dönüşte ne alayım sana diye sorduda. İçki ve parfum dışında ne alınabilir diye sizlere sormak istedim. Eğer içki iyidir içki ısmarla diyecekseniz. Bana kötü kokusu olmayan ve şerbet gibi rahat içimi olan bir içki söyleyin bari onu isteyeyim. :D Edit : Kötü koku derken abim mesela gitmiş Martini almış kekik suyu gibi kokuyordu kokusundan dolayı içemedim. Yatıyor evde. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 23:23 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Absolut . (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kokusu iyi ve şerbet gibi.. hmm baileys? schnapps? archers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Absoult burda rahat rahat bulabiliyorum abi. Türkiyede pahalı olup freeshop tan rahat rahat alabileceğim birşeyler söyleyebilirsiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 baileys double pack. xo konyaklardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Absolut Vodka, cesiterini tavsiye ederim. Free Shopta cok daha ucuzdur. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 23:44 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 parfüm alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 absolut ve archers tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Cola Turka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dom perignon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Smirnoff Ice aldır. Bildigin sprite in az alkollüsü. Alkol içtigini anlamıyorsun cok az var ve tadı guzel. [spo][/spo] tr de satmıyorlar diye biliyorum da yurt dısında cok populer. Ama tabi alkol oranı yuksek ve fiyatı epey farkedicek dersen Baileys paketi ile Archers en favori iki seçenek olur. Çikolatalarda super yarı yarıya farkediyor yabancı çikolatalar. Paket paket aldır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 smirnoff ice harikadır ya danimarkada her saniye bundan içiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Smirnoff Ice enfesdir. Feci carpar adami, ne oldum demeden duser kalirsin. Alkolle alakasi yok tadinin. Ve evet Turkiye'de satmiyorlar, cunku alkole ozendiriyor/alkolu guzel sunuyor diye. Ama tabii bi is adami yedirir paralari birilerine, kanunlari degistirir, sokar. Ilk sokacak adamda parayi vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 uzo'da aldırabilrsin. Bildiğin rakının kolay içilebilir hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bulabilirsen unicum al bir macar içkisidir çok tehlikelidir anlamadan vurulur kalırsın olduğun yerde.+ içindeki bitki özleri nedeniyle çok yararlıdır.zaten fazla içemezsin çok içince zehirler tadında bırakmak zorunda kalırsın.2 dublesi bile mors eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Jack Daniels.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Smirnoff Ice satılıyor gayet Levent Doğa Şarküteri'nde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bana 3-5 karton abd malı filtresiz kısa camel al, 2 katı veriyorum. sen daha ne alacagını bilmiyorsun ben bu durumu senin icin nakite cevirecek bir oneri yapıyorum. abd malı olacak ama yoksa almanların filtresiz kısa cemali biseye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Jack Daniels.. vanda bi kasası 100 ytl. yok mu bi kamyoncu tanıdıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kasamı oha yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bunların kasa ufak ama 12 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 O zaman Turkiye'ye girmistir dicem ama kacak sokup satanlarda var. Benim bildigim yasal olarak halen yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bulunması çok zor bir koku var: Rochas Aqua (man) bulabilirse gördüğü yerde atlasın. bana da alsın hatta.... her yerde aramıştım. kıbrısa gittim free shop larda hiç yoktu. inanılmaz güzel bir koku... yalnız dikkat etmek gereken nokta: bahsettiğim koku Rochas man değil,o bulunuyor, Rochas Aquaman... "aqua" olması önemli. :) [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 01:55 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Peki içki, sigara, parfum, çikolata bunların dışında neler alınabiliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 http://www.atu.com.tr/TR/index.aspx bunlar aliniyor. diger urunlerde vergi avantaji`nin pek bir manasi kalmadigi icin satilmiyor genelde. veya satilsada yuksek kira`dan dolayi disaridan daha pahali satiliyor. altin, taki, canta manta satan yerlerde var paran coksa. hatta ataturk`un icinde mavi jeans bile var ama dedigim gibi bir mantigi yok almanin. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:35 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar