Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free shop'tan neler alınabilir.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Abim yarın lübnana gidiyor, ve dönüşte ne alayım sana diye sorduda. İçki ve parfum dışında ne alınabilir diye sizlere sormak istedim.

Eğer içki iyidir içki ısmarla diyecekseniz.

Bana kötü kokusu olmayan ve şerbet gibi rahat içimi olan bir içki söyleyin bari onu isteyeyim. :D

Edit : Kötü koku derken abim mesela gitmiş Martini almış kekik suyu gibi kokuyordu kokusundan dolayı içemedim. Yatıyor evde.

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 23:23 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

Smirnoff Ice aldır. Bildigin sprite in az alkollüsü. Alkol içtigini anlamıyorsun cok az var ve tadı guzel.

[spo][/spo]

tr de satmıyorlar diye biliyorum da yurt dısında cok populer.

Ama tabi alkol oranı yuksek ve fiyatı epey farkedicek dersen Baileys paketi ile Archers en favori iki seçenek olur. Çikolatalarda super yarı yarıya farkediyor yabancı çikolatalar. Paket paket aldır derim.

Sosyal ağlarda paylaş

bulunması çok zor bir koku var: Rochas Aqua (man)

bulabilirse gördüğü yerde atlasın. bana da alsın hatta.... her yerde aramıştım. kıbrısa gittim free shop larda hiç yoktu. inanılmaz güzel bir koku...

yalnız dikkat etmek gereken nokta: bahsettiğim koku Rochas man değil,o bulunuyor, Rochas Aquaman... "aqua" olması önemli. :)

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 01:55 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.atu.com.tr/TR/index.aspx

bunlar aliniyor. diger urunlerde vergi avantaji`nin pek bir manasi kalmadigi icin satilmiyor genelde. veya satilsada yuksek kira`dan dolayi disaridan daha pahali satiliyor. altin, taki, canta manta satan yerlerde var paran coksa. hatta ataturk`un icinde mavi jeans bile var ama dedigim gibi bir mantigi yok almanin.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:35 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...