Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yok bugun yapıyoruz 6 sında cuamrtesi bir cok isnan gelemiyodu o yüzden 6 sıdna yapıyoruz 6 SINDA ARKADAŞLAR yanı bugun. yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz. ya bide sanki biz otoriteymişiz gibi atlayıp evep şu gun surda dermiş gibi oldum ben, ama baktım kimsede ses cıkmıyo silmarwenlede konuştum yorumlarada baktık en uygun gün ve yer budur dedik. insiyatifi biraz sert kullanmış oldum artık affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ya olmadı bakarız. Toplanıp Lan Party verebilecek saf bir çoğunluk yok. Evlerimize dağılırız olmadı asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Hmm ben yarın diye ayarlamıştım kendimi. Bugün de gelirim heralde. Bakalım cücenin kutusu dolmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Silmarwen +Birkaç iyi adam (arklar gelcek =P) Cuce Ardeth Apis Othranx Madboy(çılgın çocük iso) Custodem (ve bir takım insanlar) axedice farinal ghost_boo Xhunarion Ayrıca buradaki bütün herkesin isimlerini aldım. Sakın ola ben gelcem diyip gelmemezlik yapmayın alırım aklınızı =P Telefon da bırakayım ne olur ne olmaz diye; [spo]05422810881[/spo] [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 15:44 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu arada gelirken anime getirebilecek varsa süper olur, özellikle one piece , samurai champloo , school rumble gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 . [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 17:46 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ok hadi gelen bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Arkadaşlarla gelebilitem var, onlarla kalıp gelemeyebilitem var. Gelesim var ama. Gris sattı laf ettik ben gelmezsem ayıp olur dimi. edit : bide transformırza gidiyorum şimdi gelirsem onun çıkışına gelirim [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 19:05 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ee nerdesiniz gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 parti iptal galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hm gelsemmi pazar 1de ehliyet sürüş şeysi var zombi gibi nası araba sürecem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abni iptal falan yazma şuraya insanlar cidden karıştırıcak, yapma böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1930 oldu saat yahu hadı nerdesınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu arada adeks 1 deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 4 kişiyiz. Gelmeyenlerin kafası kırılacaktır bilgilerinize. Heleki "Gelcem ben. Kesin gelirim abi. Gelmeden olur mu abi. Gelmezsek ayıp abi." gibisinden cümleler kuran herkesin kafası daha da pis bir şekilde kırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 intikam alınacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ahuhauauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Saat 8 ve 9 da 137-138 ve 139'uncu masaların ordaydım. E? Benle 4 kişi. Özür ama şu an 2 sokak ötede arkadaşın balkonda kavun rakı daha cazip... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bn gelceğimi söylemişim olsam başlıktan dolayı partiyi yarın sanıyo olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 şş adres versene apis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben arkadaşla birlikte gelicektim saat 10 gibi ama baktım 4 kişiyiz diye bi mesaj var vazgeçtik. Ayrıca transformers hiç güzel değilmiş gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 "Geliyorum" diyip de gelmeyen zihniyete, Kendi kafasına göre iptal eden zihniyete, Sinemaya giden zihniyete, Gelip de gidip sonra da eken zihniyete, Hele hele hiç ses çıkarmayan zihniyete, Bizzat tarafımızdan çok ağır işkence yapılacaktır. Tarafımız; Adreth Cuce Othranx Silmarwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 valla ben 7 temmuz deyince cmtsi aksami zannettim lal:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Cumartesi gecesi ayın 8'i olur. Hiç lafı çevirmeyin şimdi. İŞKENCEYE MARUZ KALACAKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ben geldim ordaydım hani üzerinde nirvana t-shirtli adam bendim counter da hepinizi yendim ama çok utangaç oldugum için bişi demeden gittim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar