Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 selam, bana elimdeki müziği yavaşlatılmış haline dönüştüren bi program lazım. Yani %90 hızla çalmak istiyorum müziği ama o şekile çevirip vermesi lazım. Bunu yapan bi program bilen var mı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Audacity en iyisi bu - kullanmayan müzisyen yoktur belki de.
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 sağol işimi gördü
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 wmp ile yapıyorum ben oynatma hızından çokda güzel kullanışlı :P
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ama wmp de kaydedbiliyo musun yeni halini
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 peki ensturman ayırmayı ne ile sağlayabilirim ? Şarkıdaki bas sesini,gitari vs. ayırma işi ? Adobe'ninkinin adı neydi unuttum ama denemiştim olmamıştı.
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 enstrumanları tek tek ayırmak hiç bir programla mümkün değil benim bildiğim. Adobe Audition'da var bir araç.. ancak asıl amacı karaoke yaratmak. insan sesinin frekans aralığınındaki sesleri filtreleyerek yapıyor. Veya tam tersi; diğer sesleri kısıp insan sesini arttırıyor. Ancak o frekans aralığına denk gelen başka enstruman sesleri de kısılmış oluyor sonuçta.. Ve çok etkili bir sonuç elde edemiyorsun. Frekans aralığı ile oynayarak, eğer temiz ve fazla enstruman olmayan bir şarkıda denemeye çalışırsan belki işe yarayabilir.
Öne çıkan mesajlar