Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS ve doping

paspatur

Öne çıkan mesajlar

said:
Masakari, 23 Haziran 2007, Cumartesi - 16:22 tarihinde demis ki:

ilac ısmı vermesek yanlıs kanıya kapılanlar olabılır amacı dısında bu ılacları kullanmak beyıne zarar verıyor uyusturucu bagımlılıgı yapıyor olumle sonuclanan vakaalar bıle var

6 yıldır kullanıyorum , kulaktan dolma bilgiyle yazmayalım bazı şeyleri . Uyarıcı ilacın uyuşturucu bağımlılığı yapması da güzel tabi .
Sosyal ağlarda paylaş

avuntu bi nevi.. baba siz çalışmadıkca lokman hekim gelse derman olamaz bu sınava.. amma ve lakin balık hapına abanamak makuldür bu durumda. hakeza omega3 ve bitkisel yağlarda bulunan omega6 beyne iyi gelir.. grimadde miktarını düzenler ayrıca antidepresandır da..

kirlenen çevre ile birlikte bazı denizlerden elde edilen balıklarda ağır metaller ile birlikte polychlorinated dibenzo-p-dioxin gibi zehirli maddelere furana falan rastlanabilir. dolayısı ile aldığınız balık haplarının balık karaciğerinden değil, balık vücut yağından (body oil yani, diğeri de liver oil) yapıldığından emin olunuz..

ha ayrıca beyinin kimyasının ağzına koyan, kulağını koparan maddeleri de şeker gibi yutmak çok mantıklı değil..

çalışıyorsa kurcalama, bozukluk varsa tamir et!

[ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 18:33 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O haplar ADD olan insanlarin dikkatini toplamasi icin genelde. ABD'de universitelerde genelde insanlar kullaniyor... Ozellikle Adherol (boyle yazilmiyodu sanirim).

Uyusturucu gibi bagimlilik yapmiyor. Ancak fazla kullanim sonrasi dikkat bozuklugu olusturuyor. Psikolojik midir yoksa kimyasal midir bilmiyorum ama bir sure sonra hapi almadan dikkat toplamak guclesiyor. Ayrica belli bir sure sonra vucut bagisiklik kazanip tepki vermemeye baslayabiliyor. Bir ikinci olayi da ADD olmayan birisi kullandigi zaman tam ters etki gosterip dikkat toplamak yerine tamamen odaklanmayi engellemesi.

FAKAT bu yukarida soylediklerim cok kullanim sonrasi gorulen vakalar. Bunlardan yola cikip uyusturucu muamelesi yapmayin veya hic bir kotu yani yok demeyin, gulunc oluyo...
Sosyal ağlarda paylaş

misal tebokan denilen ilaç ginko özü içerir bi nevi.. bunu alın.. üzerine bi de kahve falan için..

negzel!

patlamaya hazır bi anevrizmanız var ise güzel güzel kanasın, felç olun! =) öss'de iyi gelir..

periferik anjiyografi yaptırmadan almanızı ve yüksek tansiyona maruz kalmanızı tavsiye edeceklerini pek sanmıyorum..

ha "ben kullandım bi şi olmadı.. " mümküüüün.. ama herkes sen değil ki.. di mi?

hmm evet ilaçları hiç sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...