paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Biraz saçma olacak ama ne alakaysa birden aklıma geldi. Bildiğim kadarı ile dobingin beyin üzerindede ufak tefek etkileri var. Bence seneye sıva girecek kardeşlerim bunu denemeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 össye dopingli girenlerin sınavını YÖK iptal ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 yesıl recete ıle satılan bazı ılacların kısa surelı zıhın acma etkılerı yok degıl amerıkada avrupada yaygın kullanılıyor ogrencıler arasında tabıkı ıllegal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mentats kullanin kaydirma fln. yapmayacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ritalin yada Concerta kullanıyordu bazı arkadaşlarım, psikiyatriste gidip dikkat sorunum var derseniz yazıyorlar genelde reçete. Pırıl pırıl ediyormuş adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ilac ısmı vermesek yanlıs kanıya kapılanlar olabılır amacı dısında bu ılacları kullanmak beyıne zarar verıyor uyusturucu bagımlılıgı yapıyor olumle sonuclanan vakaalar bıle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 doping ilacı olmayan bilgiyi kafana mı sokuyor tam olarak nedir etkisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 össden bi ay önce şeker gibi atarax yutun birer birer. uyku sorunlarınızı aşarsınız. ama sınavdan sonra da günde en kral, rekor süre olarak 5 saat uyuyabilirsiniz bölük pörçük. sonra herşeye gülmeye başlarsınız. siniriniz de bozuk olur zaten. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ahah ilahi şu legal cracklerde olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Tebokan adlı ilacı bi süre kullanırsanız hatırlama kapasiteniz artar. Beyne daha fazla kan pompalanır. Doktora danışabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: Masakari, 23 Haziran 2007, Cumartesi - 16:22 tarihinde demis ki: ilac ısmı vermesek yanlıs kanıya kapılanlar olabılır amacı dısında bu ılacları kullanmak beyıne zarar verıyor uyusturucu bagımlılıgı yapıyor olumle sonuclanan vakaalar bıle var 6 yıldır kullanıyorum , kulaktan dolma bilgiyle yazmayalım bazı şeyleri . Uyarıcı ilacın uyuşturucu bağımlılığı yapması da güzel tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 evet her türlü uyarıcı bağımlı yapar sinir sistemini de s..r atar. burayı okuyup da sınava girecek kardeşlerim sakın, SAKIN doktor a danışmadan ilaç milaç kullanmayın hiç bir türlüsünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o değil de, fena fikir değilmiş. finallerden önce 1 tane atayım ben asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Psikiyatriste danışın önce dedim zaten. Hani öyle dememiş olsaydım bile, bu tür ilaçları reçetesiz alamıyorsunuz, dolayısıyla her şekil psikiyatriste danışmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bu yine iyiymiş,babam kendi balık yağı haplarından zorla veriyordu bana son 2 hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Allah allah ya insanlar ne çok biliyor , bağımlılık falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 avuntu bi nevi.. baba siz çalışmadıkca lokman hekim gelse derman olamaz bu sınava.. amma ve lakin balık hapına abanamak makuldür bu durumda. hakeza omega3 ve bitkisel yağlarda bulunan omega6 beyne iyi gelir.. grimadde miktarını düzenler ayrıca antidepresandır da.. kirlenen çevre ile birlikte bazı denizlerden elde edilen balıklarda ağır metaller ile birlikte polychlorinated dibenzo-p-dioxin gibi zehirli maddelere furana falan rastlanabilir. dolayısı ile aldığınız balık haplarının balık karaciğerinden değil, balık vücut yağından (body oil yani, diğeri de liver oil) yapıldığından emin olunuz.. ha ayrıca beyinin kimyasının ağzına koyan, kulağını koparan maddeleri de şeker gibi yutmak çok mantıklı değil.. çalışıyorsa kurcalama, bozukluk varsa tamir et! [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 18:33 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hap iyidir hap hoştur. örneğin bi hap vardı integral bilmiyodum yuttum össde integralden soru kaçırmadım! keşke ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Okunmuş pirinçtir en süper doping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 tebokan reçetesiz alınıyor sanırım genelde yaşlılara veriyor beyin damarlarını böyle bir ferahlatsın açsın içersi püfür püfür essin diye d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 O haplar ADD olan insanlarin dikkatini toplamasi icin genelde. ABD'de universitelerde genelde insanlar kullaniyor... Ozellikle Adherol (boyle yazilmiyodu sanirim). Uyusturucu gibi bagimlilik yapmiyor. Ancak fazla kullanim sonrasi dikkat bozuklugu olusturuyor. Psikolojik midir yoksa kimyasal midir bilmiyorum ama bir sure sonra hapi almadan dikkat toplamak guclesiyor. Ayrica belli bir sure sonra vucut bagisiklik kazanip tepki vermemeye baslayabiliyor. Bir ikinci olayi da ADD olmayan birisi kullandigi zaman tam ters etki gosterip dikkat toplamak yerine tamamen odaklanmayi engellemesi. FAKAT bu yukarida soylediklerim cok kullanim sonrasi gorulen vakalar. Bunlardan yola cikip uyusturucu muamelesi yapmayin veya hic bir kotu yani yok demeyin, gulunc oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Finaller'den ve Öss'den önce 1 porsiyon LSD alın .Hocalarla birlikte çözersiniz sınavları. http://tr.wikipedia.org/wiki/LSD [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 21:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ne ugrasıyorsunuz hapla gıdın adam gıbı kopyanızı cekın ugrasmayın bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 misal tebokan denilen ilaç ginko özü içerir bi nevi.. bunu alın.. üzerine bi de kahve falan için.. negzel! patlamaya hazır bi anevrizmanız var ise güzel güzel kanasın, felç olun! =) öss'de iyi gelir.. periferik anjiyografi yaptırmadan almanızı ve yüksek tansiyona maruz kalmanızı tavsiye edeceklerini pek sanmıyorum.. ha "ben kullandım bi şi olmadı.. " mümküüüün.. ama herkes sen değil ki.. di mi? hmm evet ilaçları hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hap iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar