Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 önemli değil pol zamanı baya kullanmıştım ama bu son patchlerle falan tam çalışır mı emin değildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 torrentlemi indirsek gamespottan mı fileplanet ten mi hangisi hızlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben fileplanetten açık bıraktım 8 gibi falan dışarı çıktım 11-12 gibi döndüğümde bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 razor kullandırtan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.. 100 tane itemı zar zor bastıktan sonra macroya koyabildiğimi farkedince feci rahatladım :) çok yaşa razor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bu uo bende 416mb da takıldı. Napıcam ? yeniden başlatsam devam eder mi firefox kullanıyorum ama eklentisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 etmez sanırım. tam link; http://largedownloads.ea.com/pub/uo/uoml_setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ne tam link ? 416mb içime kaçmış tam link mink çekmiyorum tam link öbür bahara kaldı mns kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 arkadaşlar bakmadan etmeden boş boş link vermeyin alla alla flashget le aç o zaten i sitelere baglanıp otomatik çekiyo fileplanetlede ugrasmıyon baslangıc dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 indirdim nincaa oldum! ben bu skilleri hiç bilmiyorum du bakalım nası yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar