Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download yaparken nette rahat gezmek?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Yeni torrentleech uyeligim yuzunden internet bos durmuyo habire biseyler indiriyiroum ve downloadu kapamaya kiyamiyorum bu yuzdende bi sayfa acilirken 2 3 dakka bekliyorum. soyle download yaparken onceligin firefoxa, msne falan verilmesini saglayacak bi program varmidir pls?
ps: itiraf ediyorum aramaya cok usendim su saatte,dombiliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

nethızını kontrol eden programlar var en iyisi ya da en duyulmuşu netlimiter bunu kullanabilirsin;
sitesinden v1,30 u çekmeni öneririm v2 o kadar da stabil değil bazen sorun veriyor.
programı kullanmak da çok kolay, programı açtıktan sonra utorrent.exe fln bütün neti kullanan programlar gözüküyor oradan herhangi bir limit koyabilirsin 512kb/s adsl var 10-15kb/s download limiti koyuyorum işimi görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Netlimiter ile Cfosspeed'in çalışma mantığı farklıdır.
Netlimiter download - upload oranlarını kaç verirseniz ona göre limit uygular.

Cfosspeed ise ayar sayfasında öncelik atadığınız programlara daha fazla band genişliği sağlar ve siz download yaparken nette de firefox, explorer vb tarayıcılarla nette daha rahat gezebilirsiniz.

2048/512 kullanıcısıyım emule, utorrent kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Ve cfosspeed ile çok rahat şekilde nette gezebiliyorum. Günde yaklaşık 10 GB veri çekiyorum utorrent veya emule ile.
Cfosspeed biraz ön ayar isteyen bir programdır. Modeminize uygun Cfosspeed versiyonunu bulmakla başlayın işe. Netten araştırın. Sonra cfosspeedten ayarları yapın. Spd.exe ye güvenlik duvarından izin verin ve paket çıkışını sağlayın. Yoksa cfosspeedten verim alamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Hee biri şu cfosspeed'in ayarlarını söyleyebilir mi biraz? Merak ettim hangisi ne işe yarıyor.

Yahu şimdiye kadar işe yaramaz diye denememiştim, salaklık etmişim. Bi denedim, diğer makina flashgetle 256k'da full dl yaparken ben bu makinamda sanki hiç dl yokmuş gibi siteleri gezebiliyorum. Mükemmelmiş, hemde daha hiç 2 gün beklemeden.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 09:46 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cfosspeed kurarsan daha hızlı DL de yaparsın Brigand. Olayı veri akışını düzenlemesi. Verilerin yollarını karıştırmasını önlüyor. Mesela sen DL yaparken veri alıyorsun, eğer sitede gezersen onları ayrı bir veriyolundan alıyor DL'ye karıştırmadan. Ethernet modemlerde çalışmıyor. Aslında modemin görevi olan işi Cfosspeed yapıyor. Ben pek ayar yapmadım. Ayarlar->Bağlantılardan açtım işte otomatiği. Windows'tan izin verdim. Sonra sağ tıklayıp Hattı Ayarla'yı seçtim ve oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...