Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Oblivion'u 10-15dk oynadiktan sonra ekran kartim nasil oluyorsa 140 dereceye(Celsius) cikiyor ve kendi kendini yavaslatiyor. Gozumun karaligindan midir nedir biraz beklesin 140 derece ne olacak dedim, sonucta ortada buyuk bir mantik hatasi vardi. Neyse ne kadar beklettiysem de tahmin ettigim gibi ne kart ne de bilgisayarin icindeki kablolar yandi. Anladigim kadariyla ya fan'da ya da software'de bir sorun var. Sizce ne yapmaliyim? Software ya da hardware problemi olup olmadigini nasil anlayabilirim? Ne yazik ki garantisi 1-2 ay once bitti o yuzden tutup bir de tamirciye yuklu bir miktar para vermek istemiyorum olmassa yeni fan mi alsam =S Kafayi yiyecegim acayip bir sorun var fakat cozemiyorum bakin burada ss cektim normalde hic bir 3d application calismiyor sadece bildigimiz windows acik ve kart 76 derece!(Oha) Tam ekonomik sikintida oldugum donemde vurdu sakin yeni ekran karti al demeyin =( P.S: Normalde oblivion'u takir takir calistiriyordu hem de hic bir overheating sorunu vermeden ama bu sorun yaklasik 1.5 hafta once cikti =S [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 01:42 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 havalar ısınıyo artık fan yetmiyodur fan girişini temizle tozlardan ve kasanın kapagını açık tut bi de varsa baksa bi vantilator filan tut kasanın içine. ama yanık kablo konusunda yardımcı olamıyıcagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Saolasin fakat dediklerini zaten yaptim yine de bir fayda etmedi =( sanirim mecburen tamirciye goturecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kablolar yandıysa götür zaten tamirciye artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Yok kablolar yanmadi yansaydi zaten bu mesaji atamaz olurdum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 pardon bu saatte yanlıs okumusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ohaa,ekran kartin nedir bende benim x1900gt oyunlarda 90+ derecelere geliyor diyo tırsıyodum:)),gerçi bende o derecelerde hiçbir takılma olmadan oyunlari oynuyorum ama tırsarak^^,ama 140 derecede höh yani bence büyük ihtimal software da sorun var hiç bi kartın 140 derecede çalışabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 yumurta yap bilgisayarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kasayı açık çalıştır bakalım, ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kasanın üstüne plastik bir saklama kabı koy.. içi buz dolu olsun.. ağzına kadar değil tabi.. yarısını biraz geçsin.. en azından bi kaç derece soğutur, dışarıdan dışarıdan.. tabi kasayı açıp içine vantilator tutmayı da deneyebilirsin. aklıma daha başka ucuz bi yol gelmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 fanı sök, elektrik süpürgesinin kafasını çıkar, elektrik süpürgesini gpu üzerindeki heatsink in üzerinde tut, bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Hmm buyuk ihtimalle fan'da sorun var harbiden kart 140 dereceye cikmis o.O nvidia'a mail attim zaten o kart'i 145'e kadar test ettik diyorlar. Velhasil halen kart calisiyor fan'i epey oynattim ama tam yerine oturtmayi beceremedim su an 50derece'de duruyor bugun artik bilgisayarciya gotururum. Neyse bir daha ekran karti alirsam nvidia'dan sasmam 140 derece ne be ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 fanı tammı oturmadı acaba veya bir bak çalışıyormu fanın?olmadı tamamen fanı tamamen söküp temizle tozundan arındır macunuda temizle yeni bir macun sür.bunlarda olmadıysa rahmetliye ayır zalman al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ekran kartının fanı eğer yerinden oynamışsa termal macunla yeniden yerine oturtulması lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Kesin yerinden falan oynamıştır. Yoksa normal ortam sıcaklğında o kadar ısınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yapcakların şunlar; -fanları temizle. -kasayı havadar bi yere koy sıkıştırma değişme olmazsa; -yeni fan(ek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 benim ekran kartıda 90 lara yaklaştı. hız düşürümü yapıyor otomatik olarak ki bu performansı olumsuz etkiliyor. eve gidince ilk işim şu alete iyi bi temizlik operasyonu yapmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eve geldim ve hem cpu hemde ekran kartının fanları bi güsel temizledim. bekleme anındaki 65 derece olan ekran kartı şu an 47 derece civarı 55 derece olan işlemci 45 derece civarlarında. fanların içinden çıkan pisliği görseniz şaşırırsınız. kısacası fanlarınızı temizleyin. özellikle heatsink üzerindeki kirleri metalde kendinizi görene kadar temizleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bişey soracam; o fanın pervanesini tamamen çıkartınca dengesi bozulup ses yapmaya başlamıyo mu temiz olsa da?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 fanın pervane kısmını çıkarmıyorsun ki tek başına. onun çevresindeki kısımla beraber çıkartıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 efet durum aynen öyle vidalarını söküyorsun olay bitiyor. ama fanın arka kısımlarınada çok toz birikiyor oralarıda temizlemek gerekiyor o zaman dikkat etmeniz gerekiyor eğer çok sert müdahale ederseniz dediğiniz durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 konu ile alakasız ama Jazz Jack Rabbit'i gördüm ssinde , tekrar kurdum oynuorum saol hatırlattıgın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Sapphire marka x1800 x1900 x1950 model kartlardan birine sahipsin sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar