Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kobe Bryant Gidiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kobe takasını l.a den takasını istedi sebep olarak kendi gelecek planları ile takımınkinin uymamasını gösterdi.Chicago tyrus ben ve nocioni +2 draft teklif etmiş.
Mesaj tarihi:
Kobe'ye o kadar vereceğime potansiyel yıldız adaylarını toplarım,zaten genç olan takımı daha da gençleştirir ve uzun vadeli planlar yaparım.

Kobe değmez o kadar genç yıldız adayına
Mesaj tarihi:
keske gıtmese :( ama kobe de anladı bu takımın sampıyon olamayacagını herhalde :D ama chıcago nunkı bence ıyı ve akılcı bır teklıfe benzıyor kesınlıkle enayılık falan degıl kobe den bahsedıyoruz sonucta daha azına lakers razı olurmus sızce?
Mesaj tarihi:
ben dediğimiz kim abi? wallace mi ,gordon mu=) eger ben gordon gidecekse bence mantıklı olur yani, hinrich kobe,wallace,deng, baya saglam kadro olur ama böle takaslarda da bi oyuncu alıp bi sürü verdiğin için 5 dışında kalam adamların güvenilir olmuyo.
Mesaj tarihi:
ben gordon dur buyuk ıhtımal yolsa bıraz abartılı bır takas olur 2 de draft hakkı var cunku.poınt guard hınrıch,skorer guard kobe,small forward luol deng,center ben wallace,power forward da kım olacak bılmıyorum :) ama orayada ıyı bırını alırlarsa bu halıyle dogu da kafaya oynayacak bır takım olur chıcago cunku kobe,hınrıch,deng ıyı bır hucum 3 lusu ben wallace da takımın savunmacısı olarak guzel ve dengelı bır takım olur kanımca..
Mesaj tarihi:
wohuuuu:=
amere garnet aynı takımda yok canım amare gider karşılık herhalde aynı takımda olsalar yok yok olmasınlar hayal bide edilmez birini 5e cekerler artık, nash arkada oha suns acaip bişe olur ya, barcelona modelini deniyolar galiba=)
Mesaj tarihi:
bugünkü NBA.com da çok acayip bir haber var. Garnet Lakers'a gelirse, kobe'de indianaya gidiyo. J.O'neal lakers'a L.odom'da Bynum ile beraber Mine.timber'a

4 takımlı trade Boston'dan dönmüş, şimdi yöneticiler 3 takımlı bir döngü pazarlığında.

Çok acayip çook.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1. mesajda yazılan trade olursa, tövbe tutman bir daha chicagoyu. tüm oyun planı ölür chicagonun çünkü o takasla. + 2draftı da vererek 2-3 sezon önceki hallerine dönerler yakın zamanda.
Mesaj tarihi:
Bayıyıo artık kaşarlaşmış yıldızların doldurduğu takımlar mesela geçen NBA finalinde herkes Spursu tutarken ben Cleveland'ın kazanmasını istiyordum çünkü Spurs çok sıkıcı bir takım haline geldi yani,def def bi yere kadar.Ha Phoenix önüne geleni ezecek mi ezecek o ayrı zaten Steve Nash başlı başına bi fenomen smaç basan adamlardan 100x daha çok beğeniyo kendisini
Mesaj tarihi:
Serbest atış yaparken potaya öpücük gönderince küp kök kidd pwnz nash mi oluo?Yahu tamam Kidde iyi asist yapıo ama Nash kadar değil bence.
  • Yeni Oluştur...