Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en güzel kızı görmek istiyorsan....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yüzü şirin (bi daha baktım -imsiye gerek yokmuş)

aman dinan abi yapma şimdi koyar cüce bi hatun d: aman diyim.

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 01:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ardeth'in ruhanı bi güzellikten bashetmiyoruz nasılsa, e aptalda değiliz anlıyoruz hangisi makyaj hangisi değil, ha makyaj bile olsa ne fark ederki yanı yüzüne bakıp aa güzelmiş demekse olay -fark eder tabiki, makjaydan gelen guzelliğin bi hayrı olmuyo genelde gorsel krıterler cercevesinde de-
Mesaj tarihi:
e tabi o an hissetiğimiz estetik duygusunun getirdiği zevkten bahsediyorsak makyajın önemi yok tabi. Ama onların tek amacı da etrafındakilere anlık estetik zevk vermek değil sonuçta onlar da insan d: Runahi güzellikten bahsetmiyorum ben, zaten %100 doğallığı da savunmuyorum, bakımlı olmak güzeldir tabi ama asıl göründüğünden çok farklı da gözükmemek lazım, o kandırmak oluyor çünkü.

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 02:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
e o zaman onlarda insansa adriana limanın fotorafınabakıp aa en guzelmiş de demiyelim değilmi.

yanı kandırmak konusu biraz garip aslında, kimse sana ilk görüceğin görüntülerin doğal halleri olucağının garantisini vermediki kendin bu hisse kapıldın
  • Yeni Oluştur...