synorin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 buraya gelme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 geçiyodum ugradım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 o9ldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hayallerim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paticik'e adult köşesi açıldı sanmıştım, tüm hayallerim yıkıldı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ekmegi hazir tutmustuk oysa ki monitöre banmak icin.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ne umdum ne buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 NİRDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 caps nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: ekmegi hazir tutmustuk oysa ki monitöre banmak icin.:( statik elektrik var, ekmeğin bereketi kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 neyse giren hayal kırıklığına uğramasın adriana lima rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 off terazine ağız burun daldım +reppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ya bu kadında hakkaten bişiler var. normalde öyle etkilenmem ama şimdi..vay anasını. neyse ben kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 guzel değilki bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 sokakta deme bunu bak döverler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ağız direk ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ömrümzde guzel kaın görmesek bunu dunyanın en guzel kadını sanıcaz ha, öle poh pohladınızki. bi angelina joli iki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 zorla beğendiremeyiz. sen koy da "güzel kadın" neymiş biz görelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 yüzü şirin (bi daha baktım -imsiye gerek yokmuş) aman dinan abi yapma şimdi koyar cüce bi hatun d: aman diyim. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 01:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ne biliyim abi ben istiklalde dah aguzel kadınlar görüyorum bundan dur resim aryım koyıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Tabi bir de gerek istiklal olsun gerek podyum olsun bu kızların üzerlerindeki bir kat makyajın altında yatanlar da önemli d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ardeth'in ruhanı bi güzellikten bashetmiyoruz nasılsa, e aptalda değiliz anlıyoruz hangisi makyaj hangisi değil, ha makyaj bile olsa ne fark ederki yanı yüzüne bakıp aa güzelmiş demekse olay -fark eder tabiki, makjaydan gelen guzelliğin bi hayrı olmuyo genelde gorsel krıterler cercevesinde de- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 e tabi o an hissetiğimiz estetik duygusunun getirdiği zevkten bahsediyorsak makyajın önemi yok tabi. Ama onların tek amacı da etrafındakilere anlık estetik zevk vermek değil sonuçta onlar da insan d: Runahi güzellikten bahsetmiyorum ben, zaten %100 doğallığı da savunmuyorum, bakımlı olmak güzeldir tabi ama asıl göründüğünden çok farklı da gözükmemek lazım, o kandırmak oluyor çünkü. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 02:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 e o zaman onlarda insansa adriana limanın fotorafınabakıp aa en guzelmiş de demiyelim değilmi. yanı kandırmak konusu biraz garip aslında, kimse sana ilk görüceğin görüntülerin doğal halleri olucağının garantisini vermediki kendin bu hisse kapıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar