Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alım-Satım Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birbirini tamamlayan etmenler evet

fakat ayni anda 500 tane skeletonu nasil indireceksiniz mesela 10 playerle, orasi muamma :), gibi.

her neyse, ufak turnuvalar, questler de her zaman olacak tabii, sizin uzerinize de bizim kadar gorev dusuyor su zamanlarda, biraz player geldikten sonra kendiliginden devam edecektir elbet artis.
Mesaj tarihi:
bence kapsamli bir quest iyi reklami yapilirsa 10dan fazla playeri oyuna ceker.

sirf ldden 10dan fazla gelecek quest bekleyen adam var.
ayni sekilde comdakiler sldekiler ve oyuna bu aralar baslaya narkadaslar gelse bu rakam 30u bile gecebilir.

kapsamli bir quest derken bir gunluk questten bahsetmiyorum beki 2 hafta surecek tamerindan tut hirsizina ordan tut duz warriora ordan tut mage ine ayri ayri gorevlerin dusecegi bir questten bahsediyorum.

nebulada yapmislardi bir tane benzeri...bsler minerlar bile isin icindeydi...tabi burdakinde oyle bisey olmasi biraz manasiz olur.

eger boyle bisey yapilabilinirse ve 30 civari player ayn ianda onine olabilirse bundan sonrada questelere ara vermeden devam etmek gerekir.

bu seferki questler daha cok playerlar arasi rekabet iceren olmalidirki farklilik olsun eglence artsin.

ps:faction sisteminide unutmamak gerekir...her factionu oyunun gecmisine uyan bir karakter yonetse(gm karakterleri tabiki) ve factionlara gorevler vs verse ortak sekilde haraket edip ''ben buraya saldirtiyoru msen burayi soyle yap gibi'' factionlarda haraketlenir.

mesela coma a x sehrini ele gecir 2gun sureyle koru gelecek bilmemde yuk arabasini kara yoluya suradan suraya gotur emri veirlirken o sehrin sahibi olan factionada tam tersi emir verilebilir.
3.factionda hic olmadik bi eyrden cikip kendi cikarina bisey yapabilir. sistem bana kalirsa cok msuait.

gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
faction degil alternatif bir duzenin ortaya cikmasiyla ilgili bir quest olacak aslinda, oldukca fazla katilim gerekiyor ve evet, muhtemelen 2-3 hafta kadar surecek.

onun icin once turnuva vs ile ortaligi isindiriyoruz.
Mesaj tarihi:
tharkas +1

eheh 500 skeleton mu? Bizim günlük kastığımız rutin içinde artık o kadar cok kendi aramızda daiblo oynarmışcasına oynadık ki birisi tek basına champ yaparsa bile şaşırmamak lazım :)
Mesaj tarihi:
Aslında demeye çalıştığım şu ; Oyuncu aslen var fakat gırmıyorlar cunku kımse yok dıye dusunuyorlar. Bu sefer yenı gelenlerde karakter kasıp bırakmak durumunda kalıyor.

Questler neler olmalı nasıl olmalı bilemiyorum ama serverda 10 kısı varsa 10 kısı ıcın kuest hazırlanmalı gelen 20 olursada kısmet denmelı v e bir sonrakı 30 kısılık hazırlanmalı. Yoksa oyuncu gelsinde quest olsun dıye beklenırse ben gelecegını sanmadıgım gıbı her gun eskılen ınsanlarıda goruyorum.
  • Yeni Oluştur...