Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 düşündüm de bunlar zor 20 yoksa 10 15 falan da elinizde ne varsa yazabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 110 psleri page atın beleşe veririz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bulk Order Deed değiş tokuşu yapcak adam arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 robe of the equinox arıyorum, elimde wrath of the dryad, bow of the juka king ve blade dance var, istediğinizle veya ikisiyle trade ederiz ya da para veririm :p isteyen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 animal taming veren yüzük + bracelet arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oha resisti 65+ sete 100K verirsen yapayım ben sana bir tane, bul nefri halledelim bir ara üşenmezsem, ama etmez o kadar o set =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 100k az degil mi ? bana gore az 2 saatde 100 k yapiyorum be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Gold İngot arıyorum.. satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 120 vet ve animal lore ps arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Alınık MF tac anat resist ps ve sağlam War axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 elimde birsürü işime yaramayan ve güzel sayılabilcek item var. paraya da pek ihtiyacım yok bu yüzden ne tür silah&zırh istiyorsanız ya burdan pm atın ya da oyundaki chatten tell atın ne istediğinizi yazıp. biraz uzun sürebilir bulmak çünkü bütün çantaları kontrol etmek bi 15-20 dakikamı alıyo. spined,barbed ve horned setler de var, veya deri getirirseniz dikebilirim, kaplama fln da yapabilirim hatta. zaten oyuncu sayısı az, yeni başlayanlar çabuk sıkılmasın maksat. çöpe gideceklerine bi işe yarasınlar bari. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 15:52 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 phlox vendora koysan ordan alsak ucuz fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hmm vendor koyiim o zaman, fakat itemları ayırıp vendora koymaya çok üşeniyorum ya. setleri koyarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bowları koy sadece :) bow bulamıorum hiç .vendorun isminide ve nerde olduguna söylersen cok güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 alınık isimsiz set:) bole peace of an set diyor 4luk bi set ancak adi yazmiyor. onun parcalari alinir takas edilir hatta arti bile veririm gerekirse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 assasin set o. çok bol çıkıp rahatsız etmeye başladı bazı parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 zoogi fungus lazım 200 adet, bir de elven leafweave tunic. diğer setlerin parçalarıyla takas edebilirim veya para verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 lna lance alinir bide tkas edilir veyahut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 muhtelif 2h sw artifactlar alınır.. =) swing speed increase no-dachi alınır bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 swing speed increase 20%+ ve mana leech 30%+ 2h veya 1h sw silahı alınıktır. hız 40+ olursa daha da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 voice of the fallen king hunters headress bracelet of health bu 3unden herhangi biri icin dunyalar verilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 luna lance vardı sanırım bnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 luna lancei alırım ben, kaça satıosun? *tharkas etrafta mı diye bakar çaktırmadan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 120 mf,tactic,anatomy,parrying ps si aranmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 mf yerine sw olcak zaten pvp özürlüyüm bilmediğim alanlara girmiyim en ii si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar