MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: Mirage üye § 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bu arada hesapladım. 2 fcr, 1 fc, + spell damage veren kitap çıkma şansı yaklaşık olarak 16000 kitapta bir. Günde 200 kitap falan yapsam 3 aya çıkarırım bir tane. :D bende var fcr 2 fc 1 %7 spell damage spell book baya iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Değerini bil. Ben bir haftadır günde 200 kitap falan yapıyorum o kitap için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 oha o ne be tokuno artilerde acilsin bari, saniyede atarsin o kitap varken anayasa gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Tome of Enlightenment Intelligence Bonus 5 Spell Damage Increase 10% Faster Casting 1 (Lesser) Tome of Lost Knowledge Magery +15 Intelligence Bonus 8 Spell Damage Increase 15% Lower Mana Cost 15% bunlar artifactler, o kitap fazla imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 O yukardaki kitabı bulmak o artileri bulmaktan çok daha zor ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Taming skili verilen her itemi alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bana bol lucklı büyü yapmaya engel teşkil etmeyen giysiler lazım. Hatta kendi elindeki/benim verebileceğim eşyaları enhance ederek olursa daha iyi olur. Edit: Moonchild, bende +13 taming veren yüzük var, kaç para verirsin? [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 17:11 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 110+ luck gloves arıyorum, fiyatta anlaşırız çok uçuk olmadıkça :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Full speel book ariom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ema aplanın vendorunda var. Moonglow moongate'in ordaki yolu sağa doğru takip etcen. Deniz kenarında, mezarın biraz üstünde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mirage cok sey isteyecem ss koyarsan hangisi oldugunu daha kolay anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kusura bakma ama o civarda vendor olan bir ki ev var zaten. 2 dakkada bulursun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 *Rofl* gemiydeyim gideyim bari oraya ;) paramiz yetmezse ronin keseriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Amerias evi mi ? vendor yok burda :) tam dedigin yerdeyim gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ay buyrun buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Vendorumdaki süper özellikli büyü kitaplarını %50-60 oranında ucuzlattım. Kapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 200 zoogi fungus alınıktır, 40k veriyorum ilk teklife :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aha dur kasayım al benden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Her turlu renkli ingot yuklu miktarda alınıktır, fiyatta anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 resisti her turden 65+ olan set aranıyor. Karma olsa da olur. Ne kadar isteniyorsa weririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 elimde var öyle bir set, satardım da aslında ama serverda ticaret yokki senden aldığım para bankada durucak öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 :( hani fikrini degistirirsen 100k civarı bir para werebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 elven leafweave tunic arıyorum, diğer setlerin parçalarıyla takas edebilirim ya da satın alırım, pm plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 leafweave dedin leaf tunic se 25k ya satarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ALINIK PS LER archery 120 tactics 120 anatomy 120 spirit speak 120 resisting spells 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar