Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clothie killer tehlikesi

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

3k önemli değil ya :D geçen arenada 3v3 de shammy 1v1 kaldık carpışıyoruz baya bir uzun sürdü kitela beraber sheep edip regene oturdum oda fulledi bende.

Sonra geldi 2snde öldümki karakterim ile hiç bu kadar hızlı ölmemiştim attığı 2 tane ligh cric idi sadece :(

neyse içimde kalmıştı size döktüm mohahar :D
Sosyal ağlarda paylaş

@ sam anlattiginda haklisin ama bide locklar tarafindan bakmak istiyorum olaya bir lock olarak

inanan death wish beserker rage fln fln i acip delice üzerine gelen bir warriora karsi yapabilecegin hic birsey yok en iyisi sen tas catlasa saniyede warriordan 600 emersin adam sana 1500 koyar soul linki te iptal etmenin tek yolu fear..geriye 14k ve tek basina bir lock kaliyor okadar zor degil. armor konusu bence mage icin pek onemli olmayabilir ama lock icin onemli yüzde 2 lik bir artis bile hayat kurtarabilir.. tabi bu bahsettigim warriora karsi..
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna BS silahları geldiğinden beri (thunder,lionheart vs.) melee classlar inanılmaz vurmaya başladı. o damagei ne kadar azaltırsan kârdır. armor önemsiz diye geçmeyin. kitelarım yaparım falan diyorsunuz ama en ufak bi hatada 2 vuruşa yatma ihtimalide var. küçük bi ihtimalde olsa o armor sizi kurtarabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse hala dandik itemli locklar mageler var :) sword specle 2 vurusta indiriyorsun

ama duzgun arena setli ve yeni pvp itemlari olan locklari alamiyorsun warriorla 1v1(yok oyle 1500 vuruyor 600 drain life yapabiliyorum . dogru duzgun critleyebildigimi hatirlayamiyorum % 3 talentten % 10 en az resilience itemlardan crit kaybediyorum heriflere karsi )

afflictioni katmiyorum bile herif 36ydden cakiyor dotu charge sansin sifir kaciyorsun mecburen

vermesinler armor falan kitelamayan class kalmadi zaten maymun olduk 1v1de (roguelar bile kiteliyordu artik ona gerekte duymuyor herifler)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir rogue'un iceblock'u olmayan bir mage'i öldürmeyi becerememesi bence acınası. Sen sprint'i açıp kesemiyorsan o kadar cooldown'la oynama bu oyunu. Zaten dünyanın bug'ı exploit ediliyor. İki rogue geldigi zaman blind atıyorlar ardı ardına, kaç defa stack oldu süreleri. İkinci sefere azalmadı yani. Kafayı yiyecektim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet güzel dedin ice block x2 acılmıyor mesala sımdı blind icinde oyle birsey sart double combolarda birsey kullanmadan cıkamıyorsun.

23 Haziran 2007, Cumartesi - 11:14 tarihinde demişki daha getirmeyin ya server makinası lanet olsun.

[ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 11:15 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...