LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 mapte mine ve herbleri aynı anda gösteren bi macro arıyorum mümkünmüdür? mümkünse yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok ole bi sey sadece 1 adet search acik tutabilirsoun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yön tuşlarına w,a,s,d find herb/mine seklinde macro koyarsan sürekli değişir hareket ettikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 vayy o da güzel.zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Gatherer kurup daha önceden topladığın mine/herbleri mini mapte görebilirsin.Yada ct de mapmod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 orda herb/mine olup olmadığını görmek için track lazım ama yine. /castsequence Find Herbs, Find Minerals spamliyorum ben uçarken, 1 node bile kaçırmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar