Mach Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oyun nerden indirilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Fileplanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 chat sistemi kapalı durumdayken mesaj gelince o kırmızı renk yeşil falan oluyor mu? bi kere açıp kırmızı halde kenara çekince, tekrar oyuna girdiğimizde orda kalması da iyiymiş.. ama kullanan yok işte, bişi yazınca herkes görmicek direk. oyun içi chat isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 zaten ne olursa olsun oyundaki herkese mesaj atma koyacak değiliz. her halükarda chat sistemini açana gidecek mesaj. yani bir farkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yapılan etkinlik sonucu ilshenar açıldı. paragonlar normaldeki gibi ilshenarda çıkacak normal çıkma şansıyla. mini champlardan da minor arti çıkma şansı 10 katına falan çıkarıldı bu arada. pklar da ilshenara girebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Leath son zamanlarda pek vakit ayıramadığından kadrodan ayrıldı. Mirage artık Administrator yetikisinde ve makineye uzaktan erişimi var, yani server göçerse onun da tepesine binebilirsiniz :) Başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 mirage edit plx, tx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 valla çekiyorum valla yarın geliyorum özledim valla. girerim zırt pırt [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:54 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Skill gain cok yavas yav valla yavas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neok Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Katılıyorum Ağlasak sesimizi duyarlarmı sayın gm ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar