Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 1 ay olmuş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şöle bi oyun için chat sistemi getirsek, guildchat gibi ama oyundaki herkes görcek, isteyen kapatabilcek, istediğini ignorelayabilcek. az kişiyiz zaten biraz daha sosyalleşmek adına güzel bir hareket olabilir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olabilir aslında evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ee eklenmicek mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ohh be uzun bir uğraş sonucu şifreyi buldum. Ben geldim yıllar sonra tekrar uo hehehe süperim süpersiniz süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aha :)) hosgldin suicann.olympos tan beri gozukmuodu uo yu bekliomus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aslinda sanirim herkez newbie eskilerden kalanlar nerelerde :) eski pati uo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bütün patchleri yaptık, razoru kurduk, ip-port girdik. daha sonra client açılıyor, kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum. ancak daha sonra uo connect ekranında takılıyor. ne yapmak lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 serverda sorun var şu anda. donanımsal bir arıza. düzeltilecek en yakın zamanda ve girebileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 teşekkürler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 üşengeç adminler noldu chat sistemi ? giriyoz oyuna 11 kişi var kimseyi bulamıoz. az kişiyiz bari ilteişim içinde olalım sıkılmayalım oyuna girince =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 geçen gün girdim 17 kişi var diyodu, sevindim baya da dolaşınca 2 tanesini anca bulabildim o 17 kişinin... bence de chat sistemi gelsin artık :) hatta hazırlardan bi tane konulsa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben iki gündür 3'lü 4'lü gruplara rastlıyorum valla. Hatta dün gece güzel bir Destard macerası da yaşadık, gayet eğlenceliydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arkadaşım niye beni chat sistemini çözmek için bu kadar kastırdın!?! :) dedim runuo forumlarından yükleyeyim chat sistemini ama komplike bir şey, kendim öğrenmeden ana sunucuya eklemeyeyim dedim. bugün tam ekleyecektim mirage uo nun chat sisteminin çalıştığını söyledi. bi topic açıp anlatayım bari nasıl çalıştığını. zor değil gerçi de hani herkes öğrensin chat sisteminin olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yav o kasış ona kimse girmez direk guildchat gibi bişi lazım eheh @miraj: olm ne aklını çeliyon, ne güzel yüklicekmiş. bize dandik uo chatini mi yakıştırıyosun. ] [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yav çok güzel bi sistem o. Scroll edebiliyorsun, minimize edebiliyorsun, kanal kurabiliyorsun. Daha ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yav güzel olsaydı kullanılırdı 40 yıllık uoda dimi ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 40 yıllık uo'da o sistem daha önce hiç çalışmıyordu da ondan. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:56 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yav şu oyuna skill düşürecek bi komut ekleyebilmeniz mümkün mü? Reelde 700.0 sınırına dayanmış olan skill cap'te bulunan bir skilli bırakıp başka bir skill teach etmem lazım ama namümkün :D Edik: işin kolayını buldum :P (Ama yinede olsa hiç fena olmazdı :)) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:18 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Düşürmek istediğin skill'in okunu aşağı çevirdikten sonra istediğin skill'i teach edebilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sırf ben istiyorum galba, tamam eklemeyimn :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 guild chat lazım. illaki lazım. normal chat'i de bunun yanına koyabılırsınız neden olmasın. da bu sistem tuncaya yarayacak en çok. ben onu keserken adam çağırabılecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 guild chat var zaten. işaretine basınca oluyor ( / işareti değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bizim istediğimiz chat sisteminin şöyle bir avantajı var; Yell ya da emotion komutları gibi bir kaç karakter kombinasyonu ile yazılıp, oyun akışını bozmadan sunucuda online herkesin görebilmesi (Sizlerin yolladığınız staff mesajı gibi). Mevcut olan chat sistemi ise ap ayrı bir panele sahip. Chat yapabilmek için o paneli açmak lazım ki bu serverda kimsede o alışkanlık yok. Zaten ısınamadık o panele de bi türlü^^ [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 09:03 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 zaten nasıl bir chat sistemi konursa konsun bütün servera mesaj atabilecek değilsiniz herhalde. isteyen chat sistemini açar ancak o zaman mesajları duyar. yoksa isteyen istemeyen herkese mesaj göndermek olmaz. uo nun chat sisteminin artısı önceki mesajların görülebilmesi. diğer türlü bin türlü kanal var, guild chati var, alliancesi var, patysi var. üst üste mesajlar çıkıyor 5 saniyede yorumlamak güç oyun oynarken. herhalde hepinizin irc geçmişi vardır :) chat tuşuna basıp nick yazacaksınız sadece o kadar. zor bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar