Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Açılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöle bi oyun için chat sistemi getirsek, guildchat gibi ama oyundaki herkes görcek, isteyen kapatabilcek, istediğini ignorelayabilcek. az kişiyiz zaten biraz daha sosyalleşmek adına güzel bir hareket olabilir =p
Mesaj tarihi:
bütün patchleri yaptık, razoru kurduk, ip-port girdik. daha sonra client açılıyor, kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum. ancak daha sonra uo connect ekranında takılıyor. ne yapmak lazım acaba?
Mesaj tarihi:
üşengeç adminler noldu chat sistemi ? giriyoz oyuna 11 kişi var kimseyi bulamıoz. az kişiyiz bari ilteişim içinde olalım sıkılmayalım oyuna girince =P.
Mesaj tarihi:
geçen gün girdim 17 kişi var diyodu, sevindim baya da dolaşınca 2 tanesini anca bulabildim o 17 kişinin... bence de chat sistemi gelsin artık :) hatta hazırlardan bi tane konulsa da olur.
Mesaj tarihi:
arkadaşım niye beni chat sistemini çözmek için bu kadar kastırdın!?! :) dedim runuo forumlarından yükleyeyim chat sistemini ama komplike bir şey, kendim öğrenmeden ana sunucuya eklemeyeyim dedim. bugün tam ekleyecektim mirage uo nun chat sisteminin çalıştığını söyledi. bi topic açıp anlatayım bari nasıl çalıştığını. zor değil gerçi de hani herkes öğrensin chat sisteminin olduğunu
Mesaj tarihi:
yav o kasış ona kimse girmez direk guildchat gibi bişi lazım eheh
@miraj: olm ne aklını çeliyon, ne güzel yüklicekmiş. bize dandik uo chatini mi yakıştırıyosun.

]

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yav şu oyuna skill düşürecek bi komut ekleyebilmeniz mümkün mü? Reelde 700.0 sınırına dayanmış olan skill cap'te bulunan bir skilli bırakıp başka bir skill teach etmem lazım ama namümkün :D

Edik: işin kolayını buldum :P (Ama yinede olsa hiç fena olmazdı :))

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:18 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
guild chat lazım. illaki lazım. normal chat'i de bunun yanına koyabılırsınız neden olmasın. da bu sistem tuncaya yarayacak en çok. ben onu keserken adam çağırabılecek.
Mesaj tarihi:
Bizim istediğimiz chat sisteminin şöyle bir avantajı var;

Yell ya da emotion komutları gibi bir kaç karakter kombinasyonu ile yazılıp, oyun akışını bozmadan sunucuda online herkesin görebilmesi (Sizlerin yolladığınız staff mesajı gibi). Mevcut olan chat sistemi ise ap ayrı bir panele sahip. Chat yapabilmek için o paneli açmak lazım ki bu serverda kimsede o alışkanlık yok. Zaten ısınamadık o panele de bi türlü^^

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 09:03 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zaten nasıl bir chat sistemi konursa konsun bütün servera mesaj atabilecek değilsiniz herhalde. isteyen chat sistemini açar ancak o zaman mesajları duyar. yoksa isteyen istemeyen herkese mesaj göndermek olmaz. uo nun chat sisteminin artısı önceki mesajların görülebilmesi. diğer türlü bin türlü kanal var, guild chati var, alliancesi var, patysi var. üst üste mesajlar çıkıyor 5 saniyede yorumlamak güç oyun oynarken.
herhalde hepinizin irc geçmişi vardır :) chat tuşuna basıp nick yazacaksınız sadece o kadar. zor bir olayı yok.
  • Yeni Oluştur...