Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Açılıyor

Sailor

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım niye beni chat sistemini çözmek için bu kadar kastırdın!?! :) dedim runuo forumlarından yükleyeyim chat sistemini ama komplike bir şey, kendim öğrenmeden ana sunucuya eklemeyeyim dedim. bugün tam ekleyecektim mirage uo nun chat sisteminin çalıştığını söyledi. bi topic açıp anlatayım bari nasıl çalıştığını. zor değil gerçi de hani herkes öğrensin chat sisteminin olduğunu
Sosyal ağlarda paylaş

Yav şu oyuna skill düşürecek bi komut ekleyebilmeniz mümkün mü? Reelde 700.0 sınırına dayanmış olan skill cap'te bulunan bir skilli bırakıp başka bir skill teach etmem lazım ama namümkün :D

Edik: işin kolayını buldum :P (Ama yinede olsa hiç fena olmazdı :))

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:18 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim istediğimiz chat sisteminin şöyle bir avantajı var;

Yell ya da emotion komutları gibi bir kaç karakter kombinasyonu ile yazılıp, oyun akışını bozmadan sunucuda online herkesin görebilmesi (Sizlerin yolladığınız staff mesajı gibi). Mevcut olan chat sistemi ise ap ayrı bir panele sahip. Chat yapabilmek için o paneli açmak lazım ki bu serverda kimsede o alışkanlık yok. Zaten ısınamadık o panele de bi türlü^^

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 09:03 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten nasıl bir chat sistemi konursa konsun bütün servera mesaj atabilecek değilsiniz herhalde. isteyen chat sistemini açar ancak o zaman mesajları duyar. yoksa isteyen istemeyen herkese mesaj göndermek olmaz. uo nun chat sisteminin artısı önceki mesajların görülebilmesi. diğer türlü bin türlü kanal var, guild chati var, alliancesi var, patysi var. üst üste mesajlar çıkıyor 5 saniyede yorumlamak güç oyun oynarken.
herhalde hepinizin irc geçmişi vardır :) chat tuşuna basıp nick yazacaksınız sadece o kadar. zor bir olayı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...