sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: someone, 01 October 2003 20:29 tarihinde demiş ki: mondragona gelince son zamanlarda form düşüklüğünü bırakın çok artis oldu ya, ilk zamanlarda böyle değildi bu çok gaz olmaya başladı ortasahada olay çıkıyo adam kalesinden koşarak geliyo birilerine artislik yapıyo gidiyo sonra, yüzünde piskopat bi ifadeyle.[hline] mondragon'u savunmak için demiyorum ama aynısın rüştü yaparken niye rüştü eleştirilmiyordu ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 oha ne alaka rüştü ayırmaya koşuyodu paso rüştü kadar efendi futbolcu görmedim ben şu mondragon'un dilini bilen biri ağzını okusa ya acaba ne diyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ama mondragon saldırmıyor, ortalığı kızıştırmıyor. Üstünde ki baskıdan dolayıdır kanımca, eh defans birbirne alışsa rahatlar oda, her maç başkası zor işi. Mesela Suat Usta Bülent Korkmaz Orhan Ak Frank De Boer libero şeklinde çıksa sahaya takım bence gol yemeyiz kolay kolay ama Terim inatçı ne dersek boş. Orta da da Batista ikinci yarı Volkan la değişi (ikisi de aynı tarz adam aynı anda oynadıklarında fazlalık oluyor 1'i) Ergün solda Sabri Sağda önüne prates Hop sağ kanat oldu 3 kişi Ayhan ve Cihan forvete Ümit Karan - Hakan Şükür(yazmayacaktım ama adı yüzünden 2 kişi tutuyor) ikinci yarı Bratu ile değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: LvL_Sabo, 02 October 2003 22:14 tarihinde demiş ki: said: someone, 01 October 2003 20:29 tarihinde demiş ki: mondragona gelince son zamanlarda form düşüklüğünü bırakın çok artis oldu ya, ilk zamanlarda böyle değildi bu çok gaz olmaya başladı ortasahada olay çıkıyo adam kalesinden koşarak geliyo birilerine artislik yapıyo gidiyo sonra, yüzünde piskopat bi ifadeyle.[hline] mondragon'u savunmak için demiyorum ama aynısın rüştü yaparken niye rüştü eleştirilmiyordu ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza rüştü gidip adamlara yumruk atmıyor, rüştü 1 kere yapıyorsa mondi hermaç. topla değil rakibiyle uğraşıyor daha çok. mondi bence kaliteli bi kaleci ama şu an gs de durumlar iyi olmadığı için herkez gibi kötü oynuyor takımın genel performansıyla ilgili bence bu. ayrıca rakipleriyle uğraşmayı bıraksa yada yukarda bi kaç kişinin dediği gibi artistliği bıraksa çok daha iyi bi kaleci olurdu. şimdi düşünüyorumda iyiki almamışız mondi'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence cordoba da mondragondan farklı değil, aynı tip aynı özellikte 2 kaleci ikiside. BJK de işler sara sarpa sardığında hep Cordobaya yükleniliyordu geçen sene. Cordoba da Mondragon'un yandan yemişi işte :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yedek kaleci Aykut bana kötü gibi gözükmemişti, 2-3 maç oynatılıp görmekte fayda olur diye düşünüyorum. Ayrıca şu fanatiğin sitesine gireyim bugün dedim çok güldüm, Avrupa Fatihi Beşiktaş yazmışlar lol... 1 Maç kazanmakla fatih olunuyorsa Gençlerbirliğide fatih yani. Avrupa Fatiği dediğin en azından Avrupa Kupalarında Final Oynamalı (1990 Kupa Galipleri Kupası Finalisti GS-Şampiyonlar Liginin eski versiyonu!!) Uefa Veya Şampiyonlar Ligi Kupası Almış Olmalı, Süper Kupa gibi bir onurada bonustan sahip olmalıdır. Bunlara sahip bir takım mı var GS dışında Türkiye'de.. Hmm yok :) [Bu mesaj mexinth tarafından 05 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 biz yanlız kupa geliplerinde final oynamadık yanlış hatırlıyosun. şampiyon klüpler kupasında yarı final oynadık hatta steau bükreşe yenildik. o dönemde karşımızda geleceğin yıldızları olacak oyuncular vardı. (hagi,popescu vsvs..). yenilmemiz doğaldı. ;) yıl da 90 dan biraz daha önceydi yanlış hatırlamıyosam.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Lucescu Cordobayı kötü oynayınca veya yorulunca dinlendiriyor. Ama Mondragon her maça çıkıyor e adam haklı olarak kötü oynayacak. Birkaç maç dinlendirilse yine eskisi gibi olur bence. Cordoba birkaç maç dinlendirildi aklı başına geldi adamın sonra ligde toplam 10 gol yedi.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya o dinlerdirme işi saçma bence iyi kaleci iyi kalecidir öyle dinlendirmek lazım olayları bana çok saçma geliyo kalecilerinde kötü zamanları olabilir ama 2 maç sonra düzelir en kötü baktın adam 10 maçtır düzelmedi bu demektir de o adam iyi kaleci değil beşiktaşın defansı iyi cordoba o yüzden az gol yiyo top gelmiyo adama hatta bana kalırsa tam tersi ısrarla oynatmak lazım, oynadıkça düzelirse düzelir, yoksa başkasını denersin olur biter[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 neuchatel de olay olmuştu ben 7 yaşındaydım sanırım hatırlıyırom hayal meyal trt 1 de görüntü mavi ekran olmuştu. Stadda olaylar çıkmıştı , yangınından tut ne ararsan olmuştu. Yayını kesmişlerdi :) 3- 0 yendikleri maçtı. GS de burda 5-0 yenmişti sonra sahaya bozuk para atıldı diye maçın iptali istenmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: mexinth, 05 October 2003 16:43 tarihinde demiş ki: yedek kaleci Aykut bana kötü gibi gözükmemişti, 2-3 maç oynatılıp görmekte fayda olur diye düşünüyorum. Ayrıca şu fanatiğin sitesine gireyim bugün dedim çok güldüm, Avrupa Fatihi Beşiktaş yazmışlar lol... 1 Maç kazanmakla fatih olunuyorsa Gençlerbirliğide fatih yani. Avrupa Fatiği dediğin en azından Avrupa Kupalarında Final Oynamalı (1990 Kupa Galipleri Kupası Finalisti GS-Şampiyonlar Liginin eski versiyonu!!) Uefa Veya Şampiyonlar Ligi Kupası Almış Olmalı, Süper Kupa gibi bir onurada bonustan sahip olmalıdır. Bunlara sahip bir takım mı var GS dışında Türkiye'de.. Hmm yok :) [Bu mesaj mexinth tarafından 05 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] ya onlara bakacak olursan ohooooooo ooooooooo. tamam bizde çok sevindik bjk chelasea forumlarında saatlerce bjk iyi oynadı kötü oynadı tartışması yapıldı ama bir başarı bu kadar şişirilir yani. Hoş gs chelsea'yi yenememişti ama olsun işallah avrupa'nın yeni fatihi bjk olur :) bizimde iki kere çeyrek final başarımız var arkanızdan geliyoruz inşallah bu sene şampiyonlar liginde bir üst tura yada uefa da finale kadar yolumuz var :) bu arada gs nin yediği golleri gördüm mondi'nin hatası yoktu bence. yukarda nasıl "avrupa fatihi bjk" diyen bir basının gazı varsa mondi'nin yuhalanmasında da böyle bir gaz var bence. ayrıca mondi nin aynı maçta çıkardığı çok güzel bir şut var ki bence her kaleci boyle bir refleks gösteremez ama bu adam çok artist o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: mexinth, 05 October 2003 16:43 tarihinde demiş ki: yedek kaleci Aykut bana kötü gibi gözükmemişti, 2-3 maç oynatılıp görmekte fayda olur diye düşünüyorum. Ayrıca şu fanatiğin sitesine gireyim bugün dedim çok güldüm, Avrupa Fatihi Beşiktaş yazmışlar lol... 1 Maç kazanmakla fatih olunuyorsa Gençlerbirliğide fatih yani. Avrupa Fatiği dediğin en azından Avrupa Kupalarında Final Oynamalı (1990 Kupa Galipleri Kupası Finalisti GS-Şampiyonlar Liginin eski versiyonu!!) Uefa Veya Şampiyonlar Ligi Kupası Almış Olmalı, Süper Kupa gibi bir onurada bonustan sahip olmalıdır. Bunlara sahip bir takım mı var GS dışında Türkiye'de.. Hmm yok :) [Bu mesaj mexinth tarafından 05 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Haklsıın büyütülmüş. Ama şunu unutma diye hatırlatmak istedim. Beşiktaş ta Kupa Galipleri Kupasında (Şampiyonlar Liginin eski versiyonu dediğin kupa) yarı finalist olmuştu.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Beşiktaşta alsın başarı, gene sevinelim. Zaten bjk kazanınca üzülmüyoruz ki ailecek seviniyoruz. Ama işte çok gazlıyor bu basın ortamı. Şimdi düşünüyorumda bizim gibi okuyan adamlar, hani nefsi kontrol sahibi olmayı öğrenen insanlar gaz oluyorsa , gerisi toptan girer birbirne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar