Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Söktüreceğim artık sağa sola çarpmaktan kırıldı.
Sizce dursunmu Söktüreyimmi.

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:46 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

O 4 egzoz çıkışı ile 1.6FSI yazısı tezat değil mi? Bence ikisinden biri gitmeli :P

Ayrıca sağa sola çarpan biz değiliz ve çarpmanın neticesinde cebimiz ve ruhumuz zarar da görmüyor. Kimi ne vurup yaptırmak koymaz, ne mala ne paraya acır. Kimisi için ise içini -ve cüzdanını- sızlatan bir hadisedir ve söktürür.

Şimdi senin durumu bilmeden A mı desem, B mi desem? Ne desem :))

Benim şahsi fikrim, 1.6FSI yazısını söker, tampon eteğini azcık daha yukarı çeker ve 2daha sakin' imajı yakalayıp bırakırdım. Piskopat bir karizma yaratıp, bunu performans ile doldurmayınca bence abes bir iş oluyor otomobil modifikasyonu. Bence diye vurguluyorum bu düşüncemi.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Absolut'un 'neyi' sorusunu daha iyi -nasıl daha iyi okunursa tek kelime- okuyunca anladım. Harbi neyi kastediyorsun? Ben tampon altı etekleri anladım ama sen onu mu kastettin bilemedim. Egzoz mu yoksa problem olan?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
kusura bakma ama haakkaten o golf yazısı kötü.bu tip arabalara 4 egzos cıkışı yapmak mantıksız

ya cooperS gibi ortada 2 tane yada yine ortada 2 tane ama aralarında biraz mesefa olucak şekilde.

1. seçenek olmaz golf e 2. si daha çok yakışırdı
Mesaj tarihi:
golfun en beygirlisi olan gti bile 200bg olduguna göre 4 egzos herzaman abes kaçıcak bence, istersen triple turbo fln yap yani, onun icin ben HB arabalara 4 egzosu anlamıyorum, 2 egzos ve logo iptali nezihtir
Mesaj tarihi:
Şimdi genel olarak cevaplandıryım.

zaten 2 gün once o tampon kırıldı tamire gitti. tampon sürtmesindendi kastım benim. araba alındığında böleydi, logo iptali düşünülebilir.

motorda fazla bi modifikasyok yok, eksozlar kapalı zaten bencede çirkin ama orjinal plastik parçasına 500 ytl istiolar bence o parçaya göre çok yani tüm aksesuarları söktürsem 1 milyardan aşşa çıkmaz.
tampon geldikten sonra resimleri çekeyim tekrardan.
edik: ayrıca para gerçekten b diorum içim sızlıyor ! :D

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 03:04 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

B doğru ve haklı bir seçenek :)

Bir de benim düşüncem, o stop grubu bu Golf'de olduğu sürece agresif, sportif görünüş külliyen yalan. Bu tasarım anlayışı Passat'da ve Jetta'da da var. Genç adam öyle yuvarlaklı stop grubundan hazzetmez bence :P Misal Seat'lardaki gibi her iki yana da iki kırmızı bölme koysa da farları yaktığında dıştakiler, fren anında onlara ek içtekiler de yansa, falan falan... Daha karizmatik olmazmıydı?

LED zaten gıcık birşey. En çok yakışan 3 serisindeki ampül değişimidir sanırım.

Saygılar.
Mesaj tarihi:

yarin bi misina al ve o vw logosu ve yazilari sok. eger yapiskani kalirsa onuda pastayla silebilirsin. egzoz olarak iki tarafa tek cikisli oval buyuk egzozlar dusunebilirsin kesinlikle daha sportif durur.

ledli stoplar desek cifti 300-450 arasi degisiyo. yalniz almadan once sagdan soldan gorus acisina dikkat et. cin veya korede uretilen dandik mallarda ledler oyle bi yerlestirilmiski ancak tam arkandan seyreden biri gorebilir fren yaptigini falan (:

olay budur [spo]
[/spo]

Mesaj tarihi:
Selam,

Stop benim de hayalgücümü aşan bir tasarıma sahip :) Sevmedim.

Logoyu sökmek için ısı tabancası veya fön makinası da kullanabilirsin ;)

Plakayı alacağın çift tarafalı yapışkan bantla yapıştırabilirsin. Ben vidaladım nasıl olsa ortasında delikler var diye :P

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...