Aykan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Söktüreceğim artık sağa sola çarpmaktan kırıldı. Sizce dursunmu Söktüreyimmi. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:46 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Selam, O 4 egzoz çıkışı ile 1.6FSI yazısı tezat değil mi? Bence ikisinden biri gitmeli :P Ayrıca sağa sola çarpan biz değiliz ve çarpmanın neticesinde cebimiz ve ruhumuz zarar da görmüyor. Kimi ne vurup yaptırmak koymaz, ne mala ne paraya acır. Kimisi için ise içini -ve cüzdanını- sızlatan bir hadisedir ve söktürür. Şimdi senin durumu bilmeden A mı desem, B mi desem? Ne desem :)) Benim şahsi fikrim, 1.6FSI yazısını söker, tampon eteğini azcık daha yukarı çeker ve 2daha sakin' imajı yakalayıp bırakırdım. Piskopat bir karizma yaratıp, bunu performans ile doldurmayınca bence abes bir iş oluyor otomobil modifikasyonu. Bence diye vurguluyorum bu düşüncemi. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Selam, Absolut'un 'neyi' sorusunu daha iyi -nasıl daha iyi okunursa tek kelime- okuyunca anladım. Harbi neyi kastediyorsun? Ben tampon altı etekleri anladım ama sen onu mu kastettin bilemedim. Egzoz mu yoksa problem olan? Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gördüğüm en kötü golf modifikasyon arkadan görünüm. öle diyim.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kusura bakma ama haakkaten o golf yazısı kötü.bu tip arabalara 4 egzos cıkışı yapmak mantıksız ya cooperS gibi ortada 2 tane yada yine ortada 2 tane ama aralarında biraz mesefa olucak şekilde. 1. seçenek olmaz golf e 2. si daha çok yakışırdı
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bence golf ve 1.6fsi yazıalrı derhal sökülmeli, o ne öyle yaa :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 golfun en beygirlisi olan gti bile 200bg olduguna göre 4 egzos herzaman abes kaçıcak bence, istersen triple turbo fln yap yani, onun icin ben HB arabalara 4 egzosu anlamıyorum, 2 egzos ve logo iptali nezihtir
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hiç sevmiyorum şöyle arabaları. Hani daha fazla bişey demiyorum kırıcı olmasın diye ama :) Bence orjinali çok daha güzel duruyor.
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 nerden biliyosunuz belki kaputun altında deli modifiye var. milleti kandırmak için 1.6 fsi yazıyor :D. bu arada fsi ın açılımı neydi?
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Şimdi genel olarak cevaplandıryım. zaten 2 gün once o tampon kırıldı tamire gitti. tampon sürtmesindendi kastım benim. araba alındığında böleydi, logo iptali düşünülebilir. motorda fazla bi modifikasyok yok, eksozlar kapalı zaten bencede çirkin ama orjinal plastik parçasına 500 ytl istiolar bence o parçaya göre çok yani tüm aksesuarları söktürsem 1 milyardan aşşa çıkmaz. tampon geldikten sonra resimleri çekeyim tekrardan. edik: ayrıca para gerçekten b diorum içim sızlıyor ! :D [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 03:04 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 O plastik parçayı çıkmacıdan uygun fiyata bulabilirsin.
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 cıkmacı da baktım 2 3 tane delik deşikti
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Selam, B doğru ve haklı bir seçenek :) Bir de benim düşüncem, o stop grubu bu Golf'de olduğu sürece agresif, sportif görünüş külliyen yalan. Bu tasarım anlayışı Passat'da ve Jetta'da da var. Genç adam öyle yuvarlaklı stop grubundan hazzetmez bence :P Misal Seat'lardaki gibi her iki yana da iki kırmızı bölme koysa da farları yaktığında dıştakiler, fren anında onlara ek içtekiler de yansa, falan falan... Daha karizmatik olmazmıydı? LED zaten gıcık birşey. En çok yakışan 3 serisindeki ampül değişimidir sanırım. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Çakma ledli stopları bende hiç sevmiyorm ama şu Audi Allroad'un ledli stoplarınıda beğenmiyosan walaa taş yapar hele ki seni :)
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Selam, Lafım sonradan yapılan ucuz şeffaf görünümlü stoplar için ama bunlara Jetta ve Passat stoplarını da dahil edicem :) Allroad ayrı canım =) Saygılar.
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 eski kasadan ayıran bi stop grubu zaten :D ledli ler için fiyat alıcaktım ama vakid yoktu. bide ankarada karlıkcı halil var bilen bilir :)
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yarin bi misina al ve o vw logosu ve yazilari sok. eger yapiskani kalirsa onuda pastayla silebilirsin. egzoz olarak iki tarafa tek cikisli oval buyuk egzozlar dusunebilirsin kesinlikle daha sportif durur. ledli stoplar desek cifti 300-450 arasi degisiyo. yalniz almadan once sagdan soldan gorus acisina dikkat et. cin veya korede uretilen dandik mallarda ledler oyle bi yerlestirilmiski ancak tam arkandan seyreden biri gorebilir fren yaptigini falan (: olay budur [spo][/spo]
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Çirkin bence. Far dediğin bütün o uvayı doldurmalı. Bide ben bişey sorucam off topic. Çerçevesiz plaka nasıl takılıyor yahu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hep lexusun işleri bunlar... :)
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet lexusta o dandik farlardan yapıyor saddas
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Selam, Stop benim de hayalgücümü aşan bir tasarıma sahip :) Sevmedim. Logoyu sökmek için ısı tabancası veya fön makinası da kullanabilirsin ;) Plakayı alacağın çift tarafalı yapışkan bantla yapıştırabilirsin. Ben vidaladım nasıl olsa ortasında delikler var diye :P Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 çift tarafı yapıştırıcı olanlar aşırı sıcakta fln işlevini yitirmez mi? yada ıslandığında?
Öne çıkan mesajlar