-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 şimdi benim karakter 26 blood elf warlock. succubus questini aldım uc den.questte 2 adam kes diyor biri silverpine forestin en aşşağısında onu kestim,öbürü wetlandsdeymiş ama oraya gitmem imkansız gibi bişey.diğer warlocklara sordum ne yaptınız diye orgrimmardan almış herkes gittim orgrimmara questi veren adamda beyaz ünlem var :( queste baktım thottbottan obtained at lvl 20. şimdi ben mecbur undercitydekini mi yapıcam.? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hay lanet olsun abandon et alırsın dediler abandon ettim ikisini de alamıyorum şimdi succubus suz mu oynıcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 olmaz öle şey gmlere bi alo de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Çıkıp tekrar gir oyuna veya bugun forumda da benzer bişiler vardı yazanEU forumda. herhalde bi bug oldu düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya adamın üstündeki işaret silinmiş sadece şansına buldum gene. thottbotta adamın biri yazmış işte bug oldu 70 im succubusum olmadı. ben de galeyana getiriyim dedim her yeri.pvp adamıyım sucuksuz olur mu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 LVL in quest levelinin üstünde olduğu için göremiyosun ünlem işaretini o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 sabah erken saatte git wetlandse. ben öyle yapmıştım. kimsecikler yoktu misss. ama sorun yaratıklarsa düşe kalka gitcen [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 11:51 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar