Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 [spo]Çıkık says: off yabancıların tüm sorunlar bitmis Çıkık says: bi alkollü araba kullanma kalmıs Çıkık says: bizim halimize bak Çıkık says: yok kızları okula gönderin Çıkık says: hız yapmayın Çıkık says: orman yakmayın Çıkık says: 100 yıl geriden takip edioz bha~~ geliyom artur! says: nerden esti bha~~ geliyom artur! says: uo idi kon bha~~ geliyom artur! says: u bha~~ geliyom artur! says: :D Çıkık says: mtvde reklam gördüm de Çıkık says: simdi 3 olay var Çıkık says: gelismis ülkede yasamak Çıkık says: gelismekte olan ülkede yasamak Çıkık says: gelismemis ülkede yasamak Çıkık says: 2.si adama cok koyuyo bha~~ geliyom artur! says: 3. daha mı iyi Çıkık says: 3. gene yerinde sayıyo Çıkık says: gelisme derdi yok bha~~ geliyom artur! says: LOL bha~~ geliyom artur! says: srholaskha Çıkık says: jsfggfd bha~~ geliyom artur! says: dert tasa yok bha~~ geliyom artur! says: çimen yiyo lan adamlar Çıkık says: tabe olm bha~~ geliyom artur! says: dfgdnb Çıkık says: asoıeaoseısaohd bha~~ geliyom artur! says: dfhd bha~~ geliyom artur! says: koptum Çıkık says: mutlu abi adamlar Çıkık says: çim yiyen tipler Çıkık says: ahdahdhas bha~~ geliyom artur! says: aehhaeahn Çıkık says: öldüm Çıkık says: insanlık ayıbı ama Çıkık says: komik bha~~ geliyom artur! says: ee gelişselermiş Çıkık says: gfhgfhngfjg Çıkık says: uashd Çıkık says: ? bha~~ geliyom artur! says: daha iyi çimler ekselermiş bha~~ geliyom artur! says: daha besleyici bha~~ geliyom artur! says: dfthdns Çıkık says: Çıkık says: gelişselermiş Çıkık says: puhdash bha~~ geliyom artur! says: dhbsd Çıkık says: gelişmek istemio adamlar bha~~ geliyom artur! says: saerh ehae bha~~ geliyom artur! says: RHHWSRESHR Çıkık says: oylama yapıyolar Çıkık says: ben gelismek istemiom diyenler %90 bha~~ geliyom artur! says: bha~~ geliyom artur! says: srhsbn az bha~~ geliyom artur! says: böyle iyiyiz yaw Çıkık says: askjcfads bha~~ geliyom artur! says: gelişip nolacaaaz bha~~ geliyom artur! says: aqq Çıkık says: gelis gelis nereye kadar bha~~ geliyom artur! says: znd fdnhznz dfz fdn Çıkık says: sonu yok Çıkık says: asjjdsfgdsf bha~~ geliyom artur! says: awgpkawhbg Çıkık says: agzımdan kek çıktı Çıkık says: burnumdan cevizleri [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Pek enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Çıkık says: agzımdan kek çıktı Çıkık says: burnumdan cevizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar