kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 o değilde biri açmıştı örümcek hakkında bir topic bulamıyorum şimdi böyle duvar saatinin arkasında bacakaları gözüküyordu duvar saatini kadırıp resim cekmişler resmen yarısı kadar bişeydi saatin hatırladınız mı varsa hatırlayan link versin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kingpin'in son yolladığının 2-3 boy küçüğünü dün öldürdük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 cinli yiyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 o tarantulayı kaç numara terlikle ezeceksin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 56 numaralı bi terlik olaplüp. olmadı emayı çağırırız terlik strike yapar oraya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 @RedallHoor ya böle hayvan gibi büyük oluyorlar havada asılı şekilde dozzzz sesi çıkararak uçabiliyorlar(helikopter tarzı),sonra gelip yapışıyor öle silkeleyip atamıyorsun illa tutacan çekecen,bi de tuttuğunda tıslıyor.ama allaha şükür hiç bi zararı yok.tutup millete atardık 2 tane yakalayıp havada çarpıştırmaya çalışırdık.bi de akşam saatlerinde ortaya çıkıyorlar,yüzlercesi bi anda dolaşmaya başlıyordu.samsun'lu olan varsa bilir yazlık bölgesinde bulunur bol miktarda.hiç bi yerde resmini bulamadım,ekşi'de bişeler yazıyordu hakkında. bu arada pagodi değil pogodi ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 pagadü bu bahsettiğin böcek tam hava kararırken ortaya çıkan mı böyle ha deyince akşam olcak gibi anlatabilmişimdir umarım o zaman dilimini o sırada böyle ışığa gelen büyükçene bahsettiğin ebatlarda yapışkan bir böcek geliyordu sonra yere ders düşer öle şekil falan yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 eğer senin dediğin böcek bütün gece yakanı salmıyor, seni rahat bırakmıyorsa evet o böcek küngbün.rakı dökünce üstüne işlevlerini yitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Evet. Evde gündüz vakti rahat gezemez oldum. Pc köşede benim, duvarın kenarında direkt bir rotayla pc ekranının arkasına dogru segirtti arkadaş. Gecenin ilerleyen vakitlerinde yatırdık. Adam parçalanıyor, vücüt kıpır kıpır. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:03 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bizim yazlıkta görmüştüm böyle bişey yazlığa son gidişim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evcil tarantulaların dişlerini söküyolar genelde, bazı türlerinin zehiride insanlara karşı etkili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 O son örümceği Kalvaslamak lazım gerçi Fire Resist felan vardır onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: In Japan, these creatures are reffered to as "gejigeji," and celebrate a level of popularity. They can often be seen for sale in pet stores. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 SÜPER SPOİLER [spo] [/spo]http://en.wikipedia.org/wiki/Eating_insects [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 19:35 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ahaha cd naptın abi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tam da akşam yemeği saatinde öğkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Yav yenilmeyecek gibi de bocekler degilmis. Ne guzel kizarmislar biraz da tuzlasan oh citir citir mis gibi yersin iste Hmm en kisa zamanda bangkok'a gidiyorum... [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 19:48 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 İğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kingpin niye öyle görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 rus askeri gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Öğrenci evi mi ki acep?O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 dıbrıçka potyinovski zbarev gızup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 öğrenci evi nereden çıktı ? valla sormayın bana neden öyle bi poz vermişim ben de bilmiyorum kendim bile salakça buluyorum çocukluk işte :) ps: newcastle formalı rus askeri evet lol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2f5gBFMMmGc yanlız kingpin yukarıdaki videoda senin böcegin soyundan gelen böcek tarantulayı çok fena öptü, dikkat et senide öpebilir uyurken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar