Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

@RedallHoor

ya böle hayvan gibi büyük oluyorlar havada asılı şekilde dozzzz sesi çıkararak uçabiliyorlar(helikopter tarzı),sonra gelip yapışıyor öle silkeleyip atamıyorsun illa tutacan çekecen,bi de tuttuğunda tıslıyor.ama allaha şükür hiç bi zararı yok.tutup millete atardık 2 tane yakalayıp havada çarpıştırmaya çalışırdık.bi de akşam saatlerinde ortaya çıkıyorlar,yüzlercesi bi anda dolaşmaya başlıyordu.samsun'lu olan varsa bilir yazlık bölgesinde bulunur bol miktarda.hiç bi yerde resmini bulamadım,ekşi'de bişeler yazıyordu hakkında.

bu arada pagodi değil pogodi ///_-
Sosyal ağlarda paylaş

pagadü bu bahsettiğin böcek tam hava kararırken ortaya çıkan mı böyle ha deyince akşam olcak gibi anlatabilmişimdir umarım o zaman dilimini o sırada böyle ışığa gelen büyükçene bahsettiğin ebatlarda yapışkan bir böcek geliyordu sonra yere ders düşer öle şekil falan yapardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. Evde gündüz vakti rahat gezemez oldum. Pc köşede benim, duvarın kenarında direkt bir rotayla pc ekranının arkasına dogru segirtti arkadaş. Gecenin ilerleyen vakitlerinde yatırdık. Adam parçalanıyor, vücüt kıpır kıpır.

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:03 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...