Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ahhahaah chemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bu kedilerin yemediği böcek varmı . Danaburnu , Peygamber devesi ,örümcek ve şimdide kırkayak gördüm ya ne yese inanırım artık . Tekir Sokak kedisi rulz [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:32 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 fistan çok sağlam küfür yedin benden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 chemical bu uykulu halimde halisünasyon görüyorum sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eheh tam topice bakarken odamda yavru kedi var ayağıma sürtündü hopluyodum az kalsın tüylü tüylü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abi sırf fistan dedim ama okumaz olaydım dier sayfaları ya, açık açık azınıza zıçim naptınız ulan nası uyicam ben /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Beni bu sözler bitirdi uyayamiyorum said: utopia üye [şikayet et] § 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:22 [ özel msj ] geçen yutuyormuş bizim alt komşu bir tane uykusunda bunlardan. ağzının kenarında dururken eşi fark etmiş de almış. öyle yani, sinsiler, hele bir de uykunuz ağırsa, tek yatıyorsanız falan, yutarsınız, yutarız, yutarlar. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 House centipede eats spider öeh http://www.you tube.com/watch?v=BMwHqNWFOZk&NR=1 [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:40 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 demin Akerfeldt isimli pati üyesinin telefonda, dedigine göre esseksel bi böcegi görüp kari gibi ciyakladigina sahit olduktan sonra cok masum geldi dopik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 foto atacagim, o zmn gorusuruz jnms.. kocaman, 6(belki 8) bacakli , tüylü ,uçuyor ve şezlongumda uyuyor lan, ciyaklama kriterlerime uyuyor gayette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Fistan Allah'ından bul emi. Demin az önce evde 2 adet gümüşçül öldürdüm zaten of tüylerim diken diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tüylü haha mamut abi sezlonga da yayilmis. o degil de kasinmaya basladim:/ böyle tribe girmekte var böcük möcük yokken etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 @biohazard, abi link eyi güzel de orda related kısmında yanlışlıkla bunu gördüm. artık mide felan kalmadı. öff.. 01.15de hamsterın faaliyete dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 okul vakti.arkadaşın evindeyiz akşam.evde 8 kişiyiz 4kişi(bende dahil) ihale atıyoz. diğerleri tv izliyor.tv izliyenlerden biri dedi.abi sivrisinekler başladımı yahu(pencere açık bu arada) dedi. o andan sonra herkes teker teker kaşınmaya başladı ehaehae sonra biton küfür yedi arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 gel kaldir bu abini burdan nil, biz yatiyoduk arkadasim yuzsuzce ucarak geldi yatti, bişide diyemiyoruzki huyunu suyunu bilmiyoruz.. arkadasimin yazligindayim, bilmedigim tür(tüy)ler, yabanci bir habitat.. uyku kaçirici bi milyon etmenden bir kaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg PHEAR THE CENTIPEDES! [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:55 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tarantulaları falan cok seviyorum.eve almak istiyorum içine ufak fareler atmak istiyırum.evet böyle bir fantezim var :) böyle bol bacaklı pis böcelerden korkuyorum ama tarantula cok seviyorum.bide böyle farelerin yendiği vidyolar çok hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 birkerede lağam faresi atsınlarda gorelim kim kimden ustundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bayatın vidyosu çok güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 diablo bence sen fare sevmiyorsun daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 WOW!.... THAT WAS FUCKING AWESOME! I've ALWAYS LOVED INSECTS AND THEIR KIN. BUT MAN THAT WAS AWESOME!.....HOW DID YOU MANAGE TO CATCH THE CENTIPEDE? 5 STARS! ( IF THERE WERE MORE STARS I WOULD GIVE IT 100,000,000! aduhsd bunu ben koymuştum bi kerem, saylanmaz yalnız abinin yoruma bak gaza gelmiş direk bir de şu açıdan bakmalı olaya iyi ki house centipede var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok fareleri severim hamster besledim ben o tür vahşeti seviyorum http://www.youtube.com/watch?v=vwn3V2PHiiA&mode=related&search= çok güzel bir savaş izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kırk ayağımsı... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ya yaz günü açmayın böyle topicler beee. Hava sıcak, ayaklar çıplak yere basıyor, ev giriş katında. Yani her deliğe kaçabilir böcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar