kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 lütfen biri bana bunun ne olduğunu söylesin ? hayır kırkayak değil bu çiyan hiç değil, midem bulandı be sanki amazonlarda yaşıyoruz eve bak. aldım boyunun ölçüsünü ama; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 karides bildiğin abi. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bizim evde de buna benzer bişi vardı ama daha çözemedim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bizim evde gördüydüm bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyun oynarken duvarda gördüm böyle bitane. şu an mouse padin altında duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 uyku esnasında yanımda gezdiğini düşünemiyorum kim bilir belki de yiyiyoruzdur haberiz ama bu kadar ufak bişey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bende 2 tane öldürdüm bunlardan odamda işret parmağımın yarısı kadar falan boyu vardı bacakları falan bi tonböğk çok iğrenç bi hayvan tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yalnız kingpin,uyuyacaktık birazdan abi,sağolasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abartmıyorum o gördüğünüz tek silahım olan eczacı terliği ile bir tane denkleştirince kafasına "çatırt" diye ses geldi ah kitin tabakası aaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bunlar genelde yastık içlerine yumurtlarlar cıkan ufak yavrular insan kulagı kiriyle beslenir, 1cm olunca bir gece dışarı cıkarlar ve mutfaga giderler. genelde haberimiz olmaz 2cm e gelinceye kadar. iyi uykular herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Adisin Fistan yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 pöff, böcekle ilgili olduğunu bilseydim nah girerdim bu topice. :D tam uyku öncesi.. ayaklarımı yatağın dışında bırakmama paranoyası geçireceğim biraz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bikere ablamın evinden akrep çıkmıştı :D.parmak boyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Oha demek istiyorum bu ne yahu! Kaç o evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eralp o ne lan yuh, diskoveri çenıl olmuş la senin ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 besleseydin keşke. kamil tipi var böcekte. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:13 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben yiyom bunları.bu iyi parçaymış ama.iri hafif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bunlar amerikanın son deneyi. biyolojik silah olarak kullanacaklar şu an prototip aşamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 böceğin uçtaki parçalarıyla eralp burun karıştırılabilir abi,farketmişsindir gerçi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bunu ızgarada yapcan.kendi yağıyla pişçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bundan bi bayağı bir zaman önce duvar balıklarını içeren bir konu açmıştım hatta orda bahsetmiştim bunların upgrade versiyonları var diye falan fişmekan bu ilk leşim değil yani :) bunların yanında duvar balıkları çıtır çerez niyetine yeniyor. duvar balıklarının diğer adı ise gümüşcünÖzellikleri Boy: Küçük, uzun, üçgen gövdeli, 1,5 – 2,5 cm Renk: Parlak gri veya gümüş rengi Karakteristik olarak karınlarının arka tarafında uzun ve ince üç adet eklenti bulunur.Gri renkli, balık görünümünde ve sık ayaklıdırlar. Çok seri hareket ederler. Bu haşerelere evlerde çok sık rastlanır, ayrıca fırınlarda bina duvarlarında sıcak yerlerde barınırlar. Hububat içerisine de girer ve yerleşirler. Kağıt ve kumaşla da beslenirler. Davranışları Gümüşcünler mantar küfleri ve organik maddelerle beslenirler. Doğal ürünlere, kağıda ve kitap ciltlerine zarar verirler. Yarık ve çatlaklar ile tavan arası ara bölmelere uygulama yapılması popülasyonlarının azaltılmasında önemlidir. Bu haşere türü, profesyonel hizmet alındığında bile tamamen yok edilmesi en zor olan türdür. Yaşam Alanları Yarık ve çatlaklarda yaşarlar. Tavan arası, bodrum ve ara bölmeler gibi küf olabilecek yerlerde fazla sayıda bulunurlar. Sıcak bölgelerde dış alanda da yaşarlar. İç alanlarda ise mutfak, banyo ve odalarda görülürler. Mücadele İpuçları Özellikle rutubetli olup küf yapabilen yapılarda mücadele edilmeleri çok zordur. Çatı aralarının tamamen uygulamaya tabi tutulmasının zorluğu, gümüşçünlerin alt yüzeylerde (tabanlarda) barınması ve fasikül aralarında gizlenmesi mücadelede olumsuz etkenlerdir. Devamlı gümüşçün problemi olan yerlerde uygulama yapılması gereken alanlar şunlardır: Tesisat boşlukları Elektrik prizlerinin arka boşlukları Pencere ve kapı pervazları Tavan arası, bodrum ve ara bölmeler Balkon ve merdivenlerin alt yüzleri ps: kaynak osman.com.tr asdf [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 fistanin dedigi gibi kulaga yumurtlayabilirler, sadece bunlar da degil orumcekler genelde cok sever kulaklari, ag orup yumurta birakirlar, sonra kulakta agri baslayinca doktora gidip kulaktan ag ve orumcek cikarttirmak gerekir, tabi bu orumcekler sadece kulaga girmiyo, insanlar genelde gece uyurken bortu bocek yutar, simdi gecelik ortalamasini hatirlayamadim. bunlarin disinda goze yumurtlayan sinekler var ki, gozden ameliyatla larva cikarilmasina kadar variyo bu isin sonu, hatta direk gozden ucan sinekler bile cikabilir bir gece ansizin. resimleri sonra eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kırkayak bu en azından benim kırk ayak diye öldurugum seylern aynısı . En son 1 ay once oldurdum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Aabrtmayın işte altı üstü bi böcek, vurucan terliği tarih olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eralp doğaldır bunun senle aynı evden çıkması.böcekler mutasyon geçirmi$tir osuruğundan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar