Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin char hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine belirteyim runuo noobuyum : ) Şimdiye kadar mage oynatmış biriyim ama burda işler değişince dedim başka zevkler deneyeyim. Kafamda şöyle tam bir suikastçi karakter var. Beklemediğiniz bir anda çıkıp kafanıza indirebilecek bir karakter. Böyle bir olay olabiliyor mu yeni özelliklerde? Peki diyelimki böyle bir skill dağılımı yaptık karakter oldu, diğer classların çoğu ile başa baş pvp yapabilecek mi bu karakter? yoksa sadece spesifik anların kahramanı mı olucak?
Mesaj tarihi:
Hide stealh archery fencing tactics parry heal anat (itemlerle ayarlanıyor skiller hunters head dress 20 archery, arti bi pantolondan 20 stealth vs.) Parry sadece 80 olacak. Çok iyi el becerisi lazım ama 1 numara PvPde hem ne olduğunu anlamıyor adam hem survival fazla.
Mesaj tarihi:
hidedan oku atican, tercihen armor ognoreu olan bowla (hangisinde var hatirlamiyorum). hemen daggera gecip dpyi vericen beline, baktin saldiriyo hemen gene hide, cure filan etmeye calisirsa direk saldir ya da okla devam, ama hizli olmak lazim.
Mesaj tarihi:
Eet compositele başlıyorsun 2 armor ignore, sonra adam ölmezse dibine giriyor o sırada nightkiss alıyorsun eline, poi vura vura bandaj basmasını engelliyorsun (titans leg de güzel, mortal strike ve hit lightningle) sonra adam kçamya başlayınca yine armor ignore vurup noktalıyorsun. Eğer işler yolunda gitmezse silahın abilitysi var (dagger ve short spearda) direk hide olup topukluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
eski patiuo da ninjitsu yoktu eğlence için poison hide stealth bi karakter açmıştım. zevkliydi baya, serverın krallarının ortasına dalıyodum shadow strike ile hide oluyodum falan. mage gelip reveal atıyodu ben topukluyodum falan. ama öldüremiyorsun adamları o ayrı. poisonun etkisi yok oyunda o kadar.
Mesaj tarihi:
Bilgilendirmeler için teşekkürler, assassin olup pvp de iki saniyede ölmemekti derdim, açılsın deniyeceğim bunları. El becerim UO adına pek iyi değil, mouse kullanımı yoğun olcaksa biraz başarısız olcam gibi : )
Mesaj tarihi:
ninjutsu olmadan bayar, ayrica dedect hidden bi char dolasirsa pesinde action esnasinda gral guildin, ki dolasir tamamen iptal olur o charlar. zor template.
  • Yeni Oluştur...