Messor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yine belirteyim runuo noobuyum : ) Şimdiye kadar mage oynatmış biriyim ama burda işler değişince dedim başka zevkler deneyeyim. Kafamda şöyle tam bir suikastçi karakter var. Beklemediğiniz bir anda çıkıp kafanıza indirebilecek bir karakter. Böyle bir olay olabiliyor mu yeni özelliklerde? Peki diyelimki böyle bir skill dağılımı yaptık karakter oldu, diğer classların çoğu ile başa baş pvp yapabilecek mi bu karakter? yoksa sadece spesifik anların kahramanı mı olucak?
Sage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ninja-Archer :). Tabi şu surprise attack ve backstab'in ayarlanması lazım önce :p. Ha bir de dartlar ayarlanırsa süper olur.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ninjutsu aciksa olur, yoksa cok zor.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 stealth alip posiner gidebilirsin aslinda bi vurusta inmez adamda yane posinlarsin stealth gezip
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Hide stealh archery fencing tactics parry heal anat (itemlerle ayarlanıyor skiller hunters head dress 20 archery, arti bi pantolondan 20 stealth vs.) Parry sadece 80 olacak. Çok iyi el becerisi lazım ama 1 numara PvPde hem ne olduğunu anlamıyor adam hem survival fazla.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hidedan oku atican, tercihen armor ognoreu olan bowla (hangisinde var hatirlamiyorum). hemen daggera gecip dpyi vericen beline, baktin saldiriyo hemen gene hide, cure filan etmeye calisirsa direk saldir ya da okla devam, ama hizli olmak lazim.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Eet compositele başlıyorsun 2 armor ignore, sonra adam ölmezse dibine giriyor o sırada nightkiss alıyorsun eline, poi vura vura bandaj basmasını engelliyorsun (titans leg de güzel, mortal strike ve hit lightningle) sonra adam kçamya başlayınca yine armor ignore vurup noktalıyorsun. Eğer işler yolunda gitmezse silahın abilitysi var (dagger ve short spearda) direk hide olup topukluyorsunuz.
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bana danışcan bana .P bi anda belirip instant koymuş bi ben varım daha:P
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Halberdlı ninja mı olurmuş bırak ya :). Görücez artifactler olmayınca hehe.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 eski patiuo da ninjitsu yoktu eğlence için poison hide stealth bi karakter açmıştım. zevkliydi baya, serverın krallarının ortasına dalıyodum shadow strike ile hide oluyodum falan. mage gelip reveal atıyodu ben topukluyodum falan. ama öldüremiyorsun adamları o ayrı. poisonun etkisi yok oyunda o kadar.
Messor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bilgilendirmeler için teşekkürler, assassin olup pvp de iki saniyede ölmemekti derdim, açılsın deniyeceğim bunları. El becerim UO adına pek iyi değil, mouse kullanımı yoğun olcaksa biraz başarısız olcam gibi : )
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hide stealth şart vallahi yoksa ölüyorum bende hemen alısamadım
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 120 focus 120 hide 120 stealth olsa savaştan hide olup kaçılabilir mi
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ninjutsu olmadan bayar, ayrica dedect hidden bi char dolasirsa pesinde action esnasinda gral guildin, ki dolasir tamamen iptal olur o charlar. zor template.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ded hid basar biri hide charlar yatar dfsgd
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 İyi güzel de, skill zaten yetmiyor. Kim gidip detect hidden alır ki.. anca reveal atarlar.
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet onu dicektim kim ded. hiddenı templateine sığdırcakki :D
Öne çıkan mesajlar