Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldo topici

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Abi Ronaldo yu Fenerbahçe ne yapacak bundan sonra ben onu anlamadım.Küllerinden doğmasını mı bekliyeceğiz?Madem öle bi tahammül gücün var o zaman Ronaldo dan 4 yaş küçük ve suan için ondan daha hareketli olan Kezman a sabır göster.

Eğer gösteremiyorsan genç,dinamik,daha mücadeleci ve sprinter bir oyuncu alırsın o zaman daha yararlı olur.Ronaldo dünya yıldızı ewy ama artık kroniklemiş bir sakatlığı da var o yüzden bizim işimize gelmez bence.Zigiç bile ondan çok daha yararlı olur Fenerbahçe ye.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor ve lucifer, rewendora kismen katiliyorum lucifera hic katilmiyorum.

ronaldo turkiyede herhangi bir takima gelse, hayvanlar sakatlamazlarsa, gol krali olur. evet adam kosmuyor su an ama benim son zamanlarda izledigim maclarinda gencligindeki hareketliligi gitmis onun yerine gole elverisli pozisyonlari buyuk bir yuzdeyle degerlendiren bi cakal gelmis.

lucifer, sizin kejman eskiden iyiydi ama adam gol vurusu yapamiyor, bende bi fener besiktas maci var nobrenin kafa goluyle feneri eledigimiz, orda kacirdiklarini ben kacirsam kaleye gec az derler. ronaldo kejmanin hayatinda attigi golleri katlar forma numarasiyla, evet artik iyice gobekli falan ama adam hala gol atmasini biliyor.

iyi ve isabetli sut atsan bile kaleci kurtarabilir, ronaldonun sutlari kaleciyi caresiz birakan turden. tekrar soyluyorum, ronaldo fenere gelsin aninda fenerliyim gidene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

su adamin karsisinda duracak 1-2 oyuncu var turkiyede, onlari da ilk hamlede olmasa ikincide bakkala yollar bu adam.

yorumlara simdi baktim,

byray07 (1 week ago) Show Hide Marked as spam
+1 Poor comment Good comment
Reply | Spam
what the fuck???!!
he makes that look easy!!!

haha cok iyi, harbiden herif o kadar rahat ki.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi haberlerde izledim. ronaldoya fener teklif götürmş ocakın ilk haftasında ronaldonun tedavisi ile alakalı son kontroller varmış, sakatlığı geçmiş ama %100 hazır olduğunu görmeden bişey yapmak istemiyomuş. sonra fenere gelmek onu çok heycanlandırırmış vs. diye şeyler dedi nerdeyse bütün kanallardaki spor bültenleri.
umarım gelir ya çok güzel olur
r.carlos alex derken bide ronaldo oldummu direk göz korkutucu olur yani. prestij tavan yapar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de prestij konusunda epey sükse yapar fener. Mesela yabancı bi takımla eşleştik diyelim karşıda roberto carlos,alex ve ronaldo var, insan içinden bir oharey çeker :)

ronaldo başlığında carlos yorumu

P.s: Fener'in bu seneki başarısı bence büyük ölçüde carlos'a ait.Oyuncuların maçtan kopmamasına, kendilerine güvenmesinde çok etkiye sahip.Defansı toparlıyor epey.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...