Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Beraber bir şarkı yazalım diyorum. Guitar Pro 5.2 kullanılacak RSE ile. Ben sadece Ritim gitarı ve girişi, çıkışı ve aralardaki gitarları yazacağım ve katılanların gönderdiklerini harmanlayacağım. İki Lead gitarist Bir basçı Bir Davulcu Bir vokalist gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ah ses varda tecrübe yok bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 olur da midi parçada vokal ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 midi deil harbici müzik olcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben soylerim, ne tur olucak, yanik sesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Vokal line'ı ve sözleri yazması için - sonra belki kaydedilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: aquila, 21 Haziran 2007, Perşembe - 08:36 tarihinde demis ki: ben soylerim, ne tur olucak, yanik sesim var. Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hadi davullarda benden olsun :D edit : Ne metalmi ? [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:40 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Pop mu yapalım? edit : brutal hatta [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:46 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Küçük bir şey; edik : biraz daha uğraşmaya karar verdim [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 13:50 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 thanatos davuları yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ekipmanla katılsabilsem tamam ama gp işi bozuyo. pek aram olmadı, kullanmayı bilmiyorum. dipnot gazı: bunun stüdyo versiyonu da pek zevkli olur aslında. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 14:55 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 klavye istenirse yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 davullara el atmak isterim.klavyeyle pediculus çok pis ilgilenebilir.bir de gitarlarla ilgilenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 HymnOfSnuk lead gitarlarım birini sana verelim o zaman - 2. lead gitarı yapacak adam bulma kısmıda sana kaldı. İki gitaristimiz de olduğunda ritmi yollarım size - sonrada davullar ve baslar ile vokal yazılır. Basçı ve vokalist gerek daha - klavye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 pediculus iyi yazar ya. hem beraber de çalışabiliriz, evler yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 İyi, olsun hadi - haber verirsin sen. Ben de yarın bir iş planı çıkarırım. Çalışmaya başlarız. Şu anda belli olanlar davul ve basın önce gitarlar sonra vokal bitince ekleneceği. İkiniz iki lead gitarla klavyeyi yaparsınız, ben de kendi yazacağım bazı yerlerde klavyeye dokunurum biraz(outline çıkarırım sadece derleyip toplamak pediculus'a kalır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 İntrodaki gitarlar tamam - bas, klavye ve davul yazılacak introya bir ara. HymnOfSnuk ve Pediculus gitarlarla kalvyeye baslayabilir. Baslarıda eğer isteyen çıkmazsa en son ben eklerim. Vokal line için biri lazım hala. Guitar Pro 5.2 (RSE ile) ---> http://sharebee.com/81f39c9c midi ---> http://sharebee.com/407b8b9e ogg ---> http://sharebee.com/79752a53 Sert oldu epey. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:15 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ya benimkisi gp5 ve güncelleyemiyorum. gp5'e çevirip koyma şeysi olur mu yapar mısın? [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Gp5 ile 5.2'nin RSE farklı - koyarım şimdi ama özelden de 5.2 dl linki yolluyorum. OggVorpis'i indirirsen ne kadar farklı olduğunu görürsün zaten. Guitar Pro 4 ---> http://sharebee.com/131c828d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ha ben yazarım klavyeleri olur.metal olsun.arada progresif öğeler kullanırım.hymnofsnukla çalışırız biz.saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ha bu arada midiyi dinledim bu yazdığın bölümlerin altınada klavye yazabilirmiyim alttan gidecek armonik solo tarzı bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şimdi aklıma geldide yazarım sanırım evet yazıyım hatta.tamam pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 elbette yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar