Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATV'yi açın

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Kadının teki programda: bu program çok yüksek seviyeli çok eğitici bi programdır. buna layık tartışmalıyız hahahahahahha

Adamın teki ölmüş yaşamının son 10 yılında beraber yaşadığı kadına hiçbişey bırakmamış kadın da galiba hak iddia etmiş. Oğluna ve karısına kalmış herşey baya da yüklü miktar para kalmış. Oğlu da dünyanın en salak tipi 10 yıldır yaşadığı kadına yok sen metressin yok sen hafifsin falan diye bok atıyo. yok işte karşıma iç çamaşırıyla çıktı falan diyo. acaip eğlenceli.

yazık yemin ediyorum yazık hahaha..

ve insanlar bunu ciddi ciddi tartışıyo çok takdir ediyorum stüdyoyu sinirlerine hakim olabildikleri için. ben ekran başında kıl oluyorum orda olsam konuşmamı bölseler car car car diye heralde döverdim hahaha mükemmel program. hastasıyım artık
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım birincisi kadın programı değil, konsepti daha farklı.
ikincisi ordaki saçmasalak insanlar senin günlük hayatta karşılaştığın insanlar, izle de Türkiye'yi gör.
üçüncüsü açın ve Türkiye'yi izleyin dedim. Az önce de programı açıklayan bi msj attım. üç dakka sabretseydin ben de konuyu tam anlayıp buraya yazıcaktım. Önce adam akıllı mesaj atın sonra bakarız konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir başka. Denk geldim. Buyrun. İzlemeyecekseniz, izlemezsiniz. Açtım bitti işte. Çok sıradan, çok boş, çok kuraldışı olduğunu düşünen şikayet etsin. eee nolmuşlar boş topicler. Sosyoekonomik farklılık ve sonuçlarını tartışın biraz laf ebeliği yerine. Oradaki olay sadece eğlence insanların birbirine bağırması değil.
Sosyal ağlarda paylaş

@elaidi:her televizyonda çıkanı türkiyeyi gör diye genellemen mantıklı değil,her ülkede olduğu gibi,reytinge oynayanlar,bilumum küfürü hakedenler,sapıklar vs var,iyi ya da kötü anlamda her telden tip var.

televizyon programı dahilinde eleştireceksen ki o noktada var elbetteki eleştirin,haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...