elaidi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Allah aşkına açın da Türkiye'yi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 İnanılmaz bir program o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 millet sarhoş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 midem kaldırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 süleyman ın oldugu programsa hastasıyız ailecek izliyoruz :) zenciler bile cıkıo o programa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 allahaşkına topic açıyorsanız, adamakıllı açın. içeriğini belli edin. msn'de yazışır gibi yapmayın şu işi. bir bok var diye televizyona gidip, saçmasalak kadın programını görmek sinirimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Kadının teki programda: bu program çok yüksek seviyeli çok eğitici bi programdır. buna layık tartışmalıyız hahahahahahha Adamın teki ölmüş yaşamının son 10 yılında beraber yaşadığı kadına hiçbişey bırakmamış kadın da galiba hak iddia etmiş. Oğluna ve karısına kalmış herşey baya da yüklü miktar para kalmış. Oğlu da dünyanın en salak tipi 10 yıldır yaşadığı kadına yok sen metressin yok sen hafifsin falan diye bok atıyo. yok işte karşıma iç çamaşırıyla çıktı falan diyo. acaip eğlenceli. yazık yemin ediyorum yazık hahaha.. ve insanlar bunu ciddi ciddi tartışıyo çok takdir ediyorum stüdyoyu sinirlerine hakim olabildikleri için. ben ekran başında kıl oluyorum orda olsam konuşmamı bölseler car car car diye heralde döverdim hahaha mükemmel program. hastasıyım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Arkadaşım birincisi kadın programı değil, konsepti daha farklı. ikincisi ordaki saçmasalak insanlar senin günlük hayatta karşılaştığın insanlar, izle de Türkiye'yi gör. üçüncüsü açın ve Türkiye'yi izleyin dedim. Az önce de programı açıklayan bi msj attım. üç dakka sabretseydin ben de konuyu tam anlayıp buraya yazıcaktım. Önce adam akıllı mesaj atın sonra bakarız konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 gaza gelip çemkireceğine, şurayı tekrar oku: said: allahaşkına topic açıyorsanız, adamakıllı açın. içeriğini belli edin. msn'de yazışır gibi yapmayın şu işi. sonra topic'i nasıl açtığına dikkat et. hatanı kabullen. daha sonra ne diyorsan de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 O program akıl sağlığı için iyi değil uyarayım da ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eee kaç yıldır var bu programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bugün bir başka. Denk geldim. Buyrun. İzlemeyecekseniz, izlemezsiniz. Açtım bitti işte. Çok sıradan, çok boş, çok kuraldışı olduğunu düşünen şikayet etsin. eee nolmuşlar boş topicler. Sosyoekonomik farklılık ve sonuçlarını tartışın biraz laf ebeliği yerine. Oradaki olay sadece eğlence insanların birbirine bağırması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Racta , kanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Sosyoekonomik farklılık ve sonuçlarını tartışın biraz laf ebeliği yerine Eminim açarken düşündüğün buydu.... Sosyoekomotik tartışalım diye açtın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 paticik'teki topic'lerin yarısından fazlası boştur bence ve sorun ettiğim bu değil. başlık: evden dışarı çıkın... içerik: türkiye'nin gerçekleri sokakta. gibi topic açmayın allahaşkına dedim. anladın mı? yaptırımı yok da.. boku çıktı iyice.. bak yine bok dedim gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yakında telefon açıp sizi programa davet edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eğer aynı programdan bahsediosak o program kolpa..onların hiçbiri gerçek değil bilerek yazılmış hikayeler..benim arkadaşın babanesini de aramışlardı hikayeyi yolladılar falan=)hepsi yalan ordakilerin..sırf action olsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Evet Gilean haklı. Nereden mi biliyorum? Bu ve bu tarz programlardaki kişileri başka hikayelerle başka programlarda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet kaç yıldır var boyle programlar zaten mantıgı aynı senaryo ıhtımallerı uzerıne donuyor hep sizlerde ızleyıp ınanıyosunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hem suçlu hem güçlü. adam doğru demiş. msn de yazışır gibi başlık acıyosun bir de haklı triplerine yatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 @elaidi:her televizyonda çıkanı türkiyeyi gör diye genellemen mantıklı değil,her ülkede olduğu gibi,reytinge oynayanlar,bilumum küfürü hakedenler,sapıklar vs var,iyi ya da kötü anlamda her telden tip var. televizyon programı dahilinde eleştireceksen ki o noktada var elbetteki eleştirin,haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Atv yi tekrar açın yine yine yine... cok komik lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar