Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphere plox

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
$oyle yapsak, her seferinde sphere oynuyorsunuz, ayni tatlar, ayni duzen, ayni sistem.

bu seferlik runuo ile ba$lasaniz, hem yeni bir duzenin getirdigi ilk heyecani ya$ami$ olursunuz(misal, "bu nedir acaba" diyerek yeni dungeonlari gezmek) hem de oyundan daha da bir zevk alirsiniz.

hatirlamiyorsunuz sanirim ilk uoya ba$ladiginizi gunleri, zevk almanizin sebebi her$eyin size yabanci olu$uydu. burada da ayni. daha fazla zevk almaniz mumkun :)

pozitif yonden bakmaya cali$in, burada zarariniza olabilecek bir durum yok zira bu bir oyun, her zaman ne fayda alabilirim onu du$unun :).

evet uzgunum, kod kismindan bakmak zorundayim, osi ile arasinda zerre kadar fark goremeyince haliyle boyle oluyor insan.
Mesaj tarihi:
abi baktım ama gerçekten sphere'e o kadar çok alışmışım ki, hiçbir şeyi anlayamıyorum, eşya giyerken bile 7-8 kere çift tıklıyorum :) ayrıca serverda bir sürü guard sistemini bilmeyen insan var - ben dahil -. kime sorsam "abi valla ben de anlamadım ya" diyor
Mesaj tarihi:
Osi ile arasında fark var tabi ki
Spawnerler
Bazı büyüler
Necromancer'in bazı minionlarının özellikleri (mesela Death Adder çalışmıyor)

Ama... evet OSI'ye en yakın emulatör RunUO.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar,

Sunucuda neredeyse son noktaya geldik, bu saatten sonra o daha iyi bu daha kotu tartismasi yapilsin istemiyorum. Yapilacaksa sunucu acildiktan sonra, oyun ici degisiklikleri hakkinda konusuruz ama emulator secimi coktan yapildi.

Bu konuda artik daha post gormek istemiyorum bu bolumde, hangisi zevkli zevksiz, kotu iyi tartismasini UO Scriptsharing bolumunde yapin. Tartisma amacli, laf sokma amacli diger postlari gordukce silerim, haberiniz olsun.
  • Yeni Oluştur...