Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Yıldırım'dan kızdıran sataşma"


knoxville

Öne çıkan mesajlar

Yıldırım'dan kızdıran sataşma

"Bu sezon Almanya'da oynanacak Süper Kupa maçı var ya! Orada F.Bahçe ile F.Bahçe'nin B takımı karşılaşacak1

Aziz Yıldırım, Papermoon'da karşılaştığı Beşiktaşlı Celal Kolot'a takıldı:

"Bravo size vallahi... Biz adamı (Rüştü'yü) göndermek için bahane arıyorduk. Siz ise büyük transfer diye dünya para verdiniz."

MEKANIMIZ artık Türk futbolunun alamet-i farikası hâlini alan İtalyan restoranı Papermoon... Tarih: 18 Haziran 2007 Pazartesi... F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Papermoon'un bahçesinde yemekteler. Bu ekibe bir süre sonra Mahmut Uslu ve bir süreliğine Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot da katılıyor. Yan masalarda ise başta Oscar Cordoba olmak üzere futbol camiasından bir çok isim yer alıyor.

Mahmut Uslu gelmeden önce masada konuşulan oldukça ciddi konular var. Ama en renkli konu F.Bahçe'den gidenler ve F.Bahçe'ye gelenler...

Türk futbolcularla ilgili transfer rakamlarının yüksekliğine dikkat çekrek konuşmaya başlayan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, "Aziz Başkan, vallahi büyük iş başardınız. Roberto Carlos transferinden dolayı sizi kutlarım. Duyduğuma göre sırada başka bombalar da varmış. Hayırlısı olsun. Bu arada epeyce de futbolcu bıraktınız" diyor. Yıldırım bu sözlere gülerek onay verirken söze giren Kolot, Avrupa'da yaşadıkları sıkıntılardan örnekler sıralıyor. Bu sırada Uslu'nun da gelmesiyle birlikte konu birden Rüştü'nün Beşiktaş'a transferine dönüyor.

"BİZİ DE KURTARDINIZ"

BİR hayli neşeli olduğu gözlenen Aziz Yıldırım, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'a "Ne iyi ettiniz de Rüştü'aldınız bizden... Zaten adamı kadromuzda tutacak olsaydık, parasında anlaştığımız için imza attırırdık. Biz onu gönderelim diye bahane ararken, siz elimizden kapmış gibi yapıp dünya para ödediniz. Bravo size vallahi" diyor. Kolot, Rüştü'yü almış olmanın rahatlığıyla bıyık altından gülerken bu kez söze Mahmut Uslu giriyor ve espriyi yapıyor: "Başkan, bir gün herkes Fenerli olacak diyordu. Haklıymış, Beşiktaş bile olmaya başladı"

Masada gülüşmelere yol açan bu konumanın ardından gecenin bombasını Aziz Yıldırım patlatıyor ve "Sevgili Celal, Almanya'da Süper Kupa maçımız var ya hani! Lig şampiyonu ile kupa şampiyonu karşılaşacak. İşte orada bu sezon gerçek Fenerbahçe ile Fenerbahçe B takımı (Beşiktaş'ı kastediyor) karşı karşıya gelecek."


kendi düşüncemse artık şakanın dozunun kaçtığıdır. bu kadar abartılacak bi durum yok. (ali güneş ve tayfun gereksiz transferler olsa da)

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu her haberi buraya yazıp tansiyonu arttırmayın.
Bende çok şey yazarım buraya istesem. Bintae haber var demirören şunu dedi yıldırım bunu dedi adnan polat kustu cart curt

Hem gerçek olduğunu nerden biliyoruz bunların her gün basında 1 milyon tane yalan haber yok mu takımlar üzerinden prim için?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Fotomaç'ı tercih ediyorum. 3 gündür Adriano'yu fenere getirmeye çalışıyorlar, baktılar "ulan fazla salladık bu sefer galiba" dediler, bugün "Adriano kiralanacak" yazıyordu :D

Beşiktaş'a da her gün başka bi savunmacı geliyo mesela. Cimboma da her gün "Lincoln bitti" diye yazıyorlar, başlayıp başlayıp bitiyor herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sg yönetimden bir tanıdıktan öğrendiğime göre gerçekten adrianoyla ilgileniyorlar... Ben bu haberi 3 hafta önce almıştım o zamanda kiralama olarak teklif götürdüklerini söylüyorlardı yani kiralama olayı en baştan vardı. kiralama olarak da intere yüklü bir para önermişler yıllık 7milyon gibi... Diğer bi etkende ziconun adrianonun idolu olması. Bunu adrianoyla ilgili yaptığım araştırmalardan öğrendim... Şuan için olması zor gibi ama olursada pek şaşırmayacağım bu etkenden dolayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaa olay dogrudur ama diyaloglar yalan

cunku aynı şeyi emere belözoglu içinde cıkardılar.aziz yıldırım papermoon da emreye gidip tuncayın aklını çeldin ingiltereye gitti demiş

ama aslında öyle degilmiş daha farklı konusmuslar :)

emre nin röportajını izledim orda sölüodu


papermoona biz de gideriz bi göremedik azizi mazizi hangi ara gidiosa :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana tek bi gerekçe söyleyin gazetenin böyle kolayca yalanlanabilecek bi haber neden yapsın? olayı abartır o başka ama beraber yemek mi yiyecekler diyecek kadar da abartmayın. fanatiklikten birbirlerini düşman zannediosunuz heralde. gazetenin abarttığı yan "sataşma" lafı olabilir en fazla, adam şaka yapmıştır laf arası ama gazete böyle yorumlamıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...