knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yıldırım'dan kızdıran sataşma "Bu sezon Almanya'da oynanacak Süper Kupa maçı var ya! Orada F.Bahçe ile F.Bahçe'nin B takımı karşılaşacak1 Aziz Yıldırım, Papermoon'da karşılaştığı Beşiktaşlı Celal Kolot'a takıldı: "Bravo size vallahi... Biz adamı (Rüştü'yü) göndermek için bahane arıyorduk. Siz ise büyük transfer diye dünya para verdiniz." MEKANIMIZ artık Türk futbolunun alamet-i farikası hâlini alan İtalyan restoranı Papermoon... Tarih: 18 Haziran 2007 Pazartesi... F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Papermoon'un bahçesinde yemekteler. Bu ekibe bir süre sonra Mahmut Uslu ve bir süreliğine Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot da katılıyor. Yan masalarda ise başta Oscar Cordoba olmak üzere futbol camiasından bir çok isim yer alıyor. Mahmut Uslu gelmeden önce masada konuşulan oldukça ciddi konular var. Ama en renkli konu F.Bahçe'den gidenler ve F.Bahçe'ye gelenler... Türk futbolcularla ilgili transfer rakamlarının yüksekliğine dikkat çekrek konuşmaya başlayan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, "Aziz Başkan, vallahi büyük iş başardınız. Roberto Carlos transferinden dolayı sizi kutlarım. Duyduğuma göre sırada başka bombalar da varmış. Hayırlısı olsun. Bu arada epeyce de futbolcu bıraktınız" diyor. Yıldırım bu sözlere gülerek onay verirken söze giren Kolot, Avrupa'da yaşadıkları sıkıntılardan örnekler sıralıyor. Bu sırada Uslu'nun da gelmesiyle birlikte konu birden Rüştü'nün Beşiktaş'a transferine dönüyor. "BİZİ DE KURTARDINIZ" BİR hayli neşeli olduğu gözlenen Aziz Yıldırım, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'a "Ne iyi ettiniz de Rüştü'aldınız bizden... Zaten adamı kadromuzda tutacak olsaydık, parasında anlaştığımız için imza attırırdık. Biz onu gönderelim diye bahane ararken, siz elimizden kapmış gibi yapıp dünya para ödediniz. Bravo size vallahi" diyor. Kolot, Rüştü'yü almış olmanın rahatlığıyla bıyık altından gülerken bu kez söze Mahmut Uslu giriyor ve espriyi yapıyor: "Başkan, bir gün herkes Fenerli olacak diyordu. Haklıymış, Beşiktaş bile olmaya başladı" Masada gülüşmelere yol açan bu konumanın ardından gecenin bombasını Aziz Yıldırım patlatıyor ve "Sevgili Celal, Almanya'da Süper Kupa maçımız var ya hani! Lig şampiyonu ile kupa şampiyonu karşılaşacak. İşte orada bu sezon gerçek Fenerbahçe ile Fenerbahçe B takımı (Beşiktaş'ı kastediyor) karşı karşıya gelecek." kendi düşüncemse artık şakanın dozunun kaçtığıdır. bu kadar abartılacak bi durum yok. (ali güneş ve tayfun gereksiz transferler olsa da) [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yahu her haberi buraya yazıp tansiyonu arttırmayın. Bende çok şey yazarım buraya istesem. Bintae haber var demirören şunu dedi yıldırım bunu dedi adnan polat kustu cart curt Hem gerçek olduğunu nerden biliyoruz bunların her gün basında 1 milyon tane yalan haber yok mu takımlar üzerinden prim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bu haber nereden alındı bilmiyorum ama bence haber değil hikaye yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 vatan gazetesi sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 çift gitmiş [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 10:08 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 çok kızdım!!!11bir!yüzonbir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 "Ne iyi ettiniz de bizden aldınız" Ne komik laf bu ya, sözleşmesi bitmiş, istemezsen yenilemezsin olur biter. Baştan ayağa palavra bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 vatan gazetesinde en arka sayfada koca koca yazıyodu, ben sallamadım o biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tamamen gerçek!adam doğru demiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yahu her habere inanırsanız bu basın böyle devam eder. hadi bugün ibrahimovic fenerde olsun yarın helguere beşiktaşta yarın mario berk trabzonda. adamlar bol keseden sallıyorlar nasolsa ahlak yokki e inananda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Valla ben Fotomaç'ı tercih ediyorum. 3 gündür Adriano'yu fenere getirmeye çalışıyorlar, baktılar "ulan fazla salladık bu sefer galiba" dediler, bugün "Adriano kiralanacak" yazıyordu :D Beşiktaş'a da her gün başka bi savunmacı geliyo mesela. Cimboma da her gün "Lincoln bitti" diye yazıyorlar, başlayıp başlayıp bitiyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sg yönetimden bir tanıdıktan öğrendiğime göre gerçekten adrianoyla ilgileniyorlar... Ben bu haberi 3 hafta önce almıştım o zamanda kiralama olarak teklif götürdüklerini söylüyorlardı yani kiralama olayı en baştan vardı. kiralama olarak da intere yüklü bir para önermişler yıllık 7milyon gibi... Diğer bi etkende ziconun adrianonun idolu olması. Bunu adrianoyla ilgili yaptığım araştırmalardan öğrendim... Şuan için olması zor gibi ama olursada pek şaşırmayacağım bu etkenden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yaa olay dogrudur ama diyaloglar yalan cunku aynı şeyi emere belözoglu içinde cıkardılar.aziz yıldırım papermoon da emreye gidip tuncayın aklını çeldin ingiltereye gitti demiş ama aslında öyle degilmiş daha farklı konusmuslar :) emre nin röportajını izledim orda sölüodu papermoona biz de gideriz bi göremedik azizi mazizi hangi ara gidiosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Aziz Yıldırım pırt yaptı Akşam saatlerinde klup kapısından girerken doormenlerin yanında pırtladığı gözlenen Aziz Yıldırım pırtladığını yalanladı. Haberin devamı [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 14:53 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 blackchoas azız yıldırımı öptü papermoonda carlos transferının verdıgı gazla içkiyi fazla kaçıran aziz yıldırım blacchoasa dönüp blackcim sen kral adamsın dediği ve yanağından öptüğü görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ne güzel bi hikaye. herkes bişiler sıkıyor son günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 haber dogru fotomacda yazdı illa Gözcünün yazması gerekmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya bi de oyle bir kurgulari var ki boyle hikayelerin. papermoon degil sanki alice harikalar diyarinda geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yav bunun kaynagi neresi yoksa knoxville kendi kendine bu kadar uzun birseyi yazmayi basardimi merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 vatangazetesi'nden aldım dedim ya =) internetteki sayfasından. vatan'ın spor servisi iyidir o yüzden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Sürekli aleyhine yazdığı için Aziz Yıldırım tarafından azarlanan, en sonunda Fener medyasına dahil olan gazete mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Valla ben bunun gibi bir olayi degisik diyaloglar ile okudumda.. Bu diyaloglari haberlere nasil aktariyorlar onu merak ediyorum ciddi ciddi garsonlar flnmi otuyor boyle boyle diyorlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 arkdşlar saçmalayın doğru olması imkansz böle bişeyin futbolcualr yöneticiler bbirlikte mi yemek yio sanıosnz ??? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya bana tek bi gerekçe söyleyin gazetenin böyle kolayca yalanlanabilecek bi haber neden yapsın? olayı abartır o başka ama beraber yemek mi yiyecekler diyecek kadar da abartmayın. fanatiklikten birbirlerini düşman zannediosunuz heralde. gazetenin abarttığı yan "sataşma" lafı olabilir en fazla, adam şaka yapmıştır laf arası ama gazete böyle yorumlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 durun arkadaşlar beşiktaşın fenerbahçeli futbolcu alması yasaklanmış! yeni sezonla birlikte beşiktaşa 6 fenerbahçeli futbolcu sınırlaması gelecekmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar