Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Dün öğlenden beri su yok. Hıfzıssıhha'da (inönü caddesi) oturuyorum. Birkaç gün daha gelmeyecek gibi söylentiler var. Ama hemen 1km ötemizde göztepede arkadaşa sordum evinde su varmış. Var mı bilgisi olan? Suyu kesik olan ya da suyu olan? Susuz kaldık lan 24 saattir, hayat durdu yeminle. Duş alamıyom evden çıkamıyom :S, spora yazıldım öss geçti diye, spora gidecem su yoksa nası gideyim :S, terlicem duş alamam poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 narlıdere'deyim, akıyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bizim buralarda çalışma var, Yeşilyurt-Bozyaka'da, malum su deposu burada, "ana vana"dan kesmişlerdir. Bizim de yok su dünden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Nerden öğrenebilirim arızayı? Telefon numarası filn izsunun bilen var mı? Arayım sorayım ya olmıcak böyle... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 akıyor burda(buca) [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 10:47 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 www.izsu.gov.tr den öğrenebilirsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 meşgul ya... kaç kere denedim düşmedi... Hay ben böyle işin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bende amerikan kolejinin ordayim 1 durak asaginizda burdada akio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bi ara sular gitmişti. sonra herkese geldi benim eve gelmedi. gittim baktım. meğer sular gidince bir dangalak vanlarla oynamış. sonrada öylece bırakmış. meğer benim eve su o yüzden gelmemiş. açtım vanayı üzerine de yazdım daire sekiz diye bi kağıt. sonra olmadı bi daha. işte sular gidince milletin beni duruyo naptığını bilmiyo zannedersem. su önemli bişi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hemen nevvar salihin yanında oturuyom işte ben ya... hay ben böyle işin... izsunun benden yemediği küfür kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bornovada da $arıl $arıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 su yok, evi bok götürüyo. bulaşık makinesi doldu kirli bardakları lavaboya diziyorum yan yana. çamaşırlar kirlendi. kim yıkıcak lan bunları ? yanlız yaşayan insanları da düşünün biraz hain izsu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: bornovada da $arıl $arıl. az evvel yıkadım yüzümü ordan biliyorum, şar şar akıyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 *imrenir* efem ayıptır sölemesi tuvalet ihtiyacımızı da göremiyoruz 2 gündür. çok zor çooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 geberdim sıcaktan bi duş alsam rahatlasam buz gibin... Off offf..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bide bugün benim doğum günüm, ne gün ama... susuzluktan ağzım kurucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Valla adamlar gece 12'de çalışıyorlardı hala, bugün bakmadım ama sular kesik olduğuna göre hala çalışıyorlardır. Arıza büyük, bence bugün de gelmez su. Akraba, arkadaş varsa onlara gidin bugünlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 göztepede oturuyorum mis gibi akıyo valla :) hatta bi duş alıyımda serinliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yalıdayım gayet süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sardı her tarafımı lan yeter a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 basın sitesi kesik .. ölücek miyim dayıoğlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yarım saat sonra gelcek diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kskda bolbol var. kutsal topraklar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Beuhuehe=)Tam zamanında kaçmışım izmirden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bu havada yaptıkları ayıp cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar