PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sıkıntıdan yapılmış bir script :D zaten bilmiyorum fazla antrenman işte heuheauh. fikri lexiusa ait olup scriptingi bendendir :P servera koydum harbiden kuytu köşelere ehuehuhee. tamamen eğlence amaçlıdır :p Başlayalım: [spo] Bulduk satıcıyı. Dibine girip fısıldamak lazım. Eveeeet malları aldık. At üstünde olmuyomuş yaw. Tıkladığımız an 3'lü sarma elimize geliyor ve içimizdeki şeytan bize hükmetmeye başlıyor. Bir tane çektik ama dahasını istiyor.. 2 tane de onu kesmiyor. Bana mısın demiyor adi şerefsiz. Sona doğru.. Insani tuketiyor resmen imansız! Kafa meannhyaqque güzelll.. Hacımm yürüyemeyoq yaaaww [/spo] eheh.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 helal lan. güzel olmuş. patiuoda böyle scriptler bekliyoruz
robinson Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ahah bundan sonra kuytu köşelere gidilmez :)
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ahaha güzel :) her köşe başında torbacı :)
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 puh benim kafamda vardı bu :d hatta action için kullancakdım hapından otuna kokasından bong u na kadar hepsini düşünmüşdüm :D hap atınca bonusları 3dk yememe gibi bi kaç şey düşünmüşdüm sonuçda kafein fazla miktarda hem bi kavgamda hatırlarım haplı bi arkadaşa sallamayı sokup sokup çıkardılar sürekli ayağa kalkıyordu ölmesin diye arabaya atmışdık :D
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 özenecek başka birşey bulamıyor musunuz
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben de bunu bekliyordum biri çıkacak ne zaman ayar vermeye çalışacak diye.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ayar vermek falan değil. en güzelini söylemiş. şu topicde para eden tek mesajı atmış bronx ot, uyuşturucular, haplar.. forumda bunlar la ilgili topic açmayın mesaj atmayın. envai çeşit yaratıcılıkla da olsa, sempatik şekillere de konmaya çalışılsa, içinde ot geçiyor ve onla ilgili bilgiler veriliyor ise lütfen bunları kendinize saklayın.
Öne çıkan mesajlar