aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Şimdi efendim virüs girdi, sildim. autorun.vbs diye bişey , yalnız windows her açıldığında autorun.vbs bulunamadı hatası çıkıyor. System.ini win.ini vs gibi açılış dosyalarına baktım, startup klasörüne de baktım, orda yok autorun.vbs. Windows başka nerden okuyor bunu? Büyük ihtimalle registryden diyte tahmin ediyorum. İmdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 msconfig e bi bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Eh ben ne diyorum, baktım o başlangıç dosyalarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 registry'de f3 ile autorun.vbs diye aratabilirsin mesela? sonra baktın olmadı, normal dosya arama bölümünde "dosya içeriğinde arama" benzeri bi seçenek vardı ya.. onu da deneyebilirsin.. salt metin halindeki bir dosyada onu çağıran bir komut varsa çıkacaktır.. sonracığımaa... en son.. JV16 Power Tools kurmalısın.. Ufak bi temizlik hede hödö aracı oluyo kendisi... Kurulumu kolay.. Boyutu ufak.. Registery Cleaner'da hata verecek olan bozuk kayıtları bulup silcek.. Firewall isterim diye tutturdun, NOD32 kullanmadın.. Kur gayrı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Eyw, dedikerini deniyorum, yalnız nod32'nin firewall'u yok :) Gelen dosyalara tarama yapmak başka bişey, beleş firewall Comodo'dur. :) edit: regisrtyde arama şeysi olduğunu bilmiyodum walla, buldum sildim, tekrar teşekkürler. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 18:47 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hala sorun çözülmedi. Registry'de ilgili değeri sildim ama hala açılışta autorun.vbs diyo :S Sistem klasörlerini faln dahil edp dosya içeriği arattım yok yokyok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Clix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Vallahi symantec'in yazdığı registry değerleri silinik zaten.. Öff, neyse her açılışta tıklıycaz tamama galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar