Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılışta bulunamayan dosya hatası.

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim virüs girdi, sildim. autorun.vbs diye bişey , yalnız windows her açıldığında autorun.vbs bulunamadı hatası çıkıyor. System.ini win.ini vs gibi açılış dosyalarına baktım, startup klasörüne de baktım, orda yok autorun.vbs. Windows başka nerden okuyor bunu? Büyük ihtimalle registryden diyte tahmin ediyorum. İmdak.
Sosyal ağlarda paylaş

registry'de f3 ile autorun.vbs diye aratabilirsin mesela?
sonra baktın olmadı, normal dosya arama bölümünde "dosya içeriğinde arama" benzeri bi seçenek vardı ya.. onu da deneyebilirsin.. salt metin halindeki bir dosyada onu çağıran bir komut varsa çıkacaktır..
sonracığımaa... en son.. JV16 Power Tools kurmalısın.. Ufak bi temizlik hede hödö aracı oluyo kendisi... Kurulumu kolay.. Boyutu ufak.. Registery Cleaner'da hata verecek olan bozuk kayıtları bulup silcek..
Firewall isterim diye tutturdun, NOD32 kullanmadın.. Kur gayrı artık..
Sosyal ağlarda paylaş

Eyw, dedikerini deniyorum, yalnız nod32'nin firewall'u yok :) Gelen dosyalara tarama yapmak başka bişey, beleş firewall Comodo'dur. :)

edit: regisrtyde arama şeysi olduğunu bilmiyodum walla, buldum sildim, tekrar teşekkürler.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 18:47 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...