deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 O değil de dün gece o kadar arena kastım son 80 puanı alıyım diye, patch logda arena rewardların fiyatı düşürülmüştür yazıyor. Yeni takım için 80 gold harcadım ona mı yansam, gece uyumadım ona mı yansam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Puanlara bir şey olmayacakki eski arena armorların istediği arena point cost düşürülüyor. 1200 istiyorsa 1000 isticek (salladım) bu senin için daha iyi değil mi?! ;Şöyle baktımda alalh aşkına türkçe bir kelime varmı bu yazdıklarımda :S Yazdıklarımıda türkçe olarak benimsememde ayrı bi olay tabi =P [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 12:47 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Eski tadında olmasını tercih ederim PVp rewardların zorluk açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 unable connect dio yaa ne alaka bu arada test serverı calısıo cok sıkıldıysanız ona girin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 blizzardın ayıbı bu patch olaylarıda 8 milyon kullanıcın var koyamadın oraya 15 tane ftp server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors bu tabloda her versiyon icin patch linkleri var, en hizlisindan buyrun cekin. onun disinda hala servera giremiyorum. P.S.: Patchi kurmak icin .exe dosyayi indirin ve calistirin. (biri sormus yukarida ondan yani yoksa tamam biliyorum siz de biliyosunuz zor degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Gidip Vek'Nilash'da reroll yapıcam. ne zaman serverlar kapalı olsa bi tek o acık oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paramı iade isterim x sene oldu hala patch günü eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ... [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 13:49 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 fr olani ceksemde bisi olmuyordu di mi ? yanlis hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya aynı sorun bendede vardı okumadım yazan oldumu fakta blizzard downloader ile ayarlardan p2p yi kapatıp html only yaparsanız sadece siteye baglanıp indiriyor ve sorunsuz ınıyor. hızlı bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 %90 da durdu sadece upload edio delircem yok bole bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 uğraşmayın blizz downloaderla http://a.wirebrain.de/wow/patches/2.1.2/WoW-2.1.1.6739-to-2.1.2.6803-enGB-patch.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abi wowviki de linklerin hepsini denedim en fazla 8kb/sn gibi salak bi hızla indirio. Delircem yemin ediyorum durdu resmen sadece upload yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya şunu bi denesene bilader said: blizzard downloader ile ayarlardan p2p yi kapatıp html only yaparsanız sadece siteye baglanıp indiriyor ve sorunsuz ınıyor. hızlı bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 o zman hiçbişi yapmadı. Nese allaha şükür bitti download. Latency çok yüksek sizde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet lag var biraz, yurtdışı çıkışları bozulmuş yine ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 nası bişi yapmadı ya her patchi öyle sorunsuz ve hızlı bi şekilde indirdim hatta bu 40mblık yeni patchde şu anda 26kb/sn ile iniyor an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar