Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de dün gece o kadar arena kastım son 80 puanı alıyım diye, patch logda arena rewardların fiyatı düşürülmüştür yazıyor. Yeni takım için 80 gold harcadım ona mı yansam, gece uyumadım ona mı yansam bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Puanlara bir şey olmayacakki eski arena armorların istediği arena point cost düşürülüyor.
1200 istiyorsa 1000 isticek (salladım)
bu senin için daha iyi değil mi?!

;Şöyle baktımda alalh aşkına türkçe bir kelime varmı bu yazdıklarımda :S Yazdıklarımıda türkçe olarak benimsememde ayrı bi olay tabi =P

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 12:47 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

bu tabloda her versiyon icin patch linkleri var, en hizlisindan buyrun cekin. onun disinda hala servera giremiyorum.

P.S.: Patchi kurmak icin .exe dosyayi indirin ve calistirin. (biri sormus yukarida ondan yani yoksa tamam biliyorum siz de biliyosunuz zor degil)
Mesaj tarihi:
ya aynı sorun bendede vardı okumadım yazan oldumu fakta

blizzard downloader ile ayarlardan p2p yi kapatıp html only yaparsanız sadece siteye baglanıp indiriyor ve sorunsuz ınıyor. hızlı bi şekilde.
Mesaj tarihi:
ya şunu bi denesene bilader

said:
blizzard downloader ile ayarlardan p2p yi kapatıp html only yaparsanız sadece siteye baglanıp indiriyor ve sorunsuz ınıyor. hızlı bi şekilde.
Mesaj tarihi:
nası bişi yapmadı ya
her patchi öyle sorunsuz ve hızlı bi şekilde indirdim

hatta bu 40mblık yeni patchde şu anda 26kb/sn ile iniyor an itibariyle.
  • Yeni Oluştur...