Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw

kenzap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Arkadaşlar bi kaç hafta içinde e36 kasa 3,18-3,20 coupe almak istiyorum 18 milyar kadar bi param var 94-95 modelleri düşünüyorum elimde bir kaç seçenek var ama kmleri hep 150bin ila 200bin arasında değişmekde.. Bu arabayı aldıkdan sonra masrafı kaldıramıyacağım konuma gelirmi? Fakat birşey fark ettim artık şahin kadar bmw e36 kasa var ankarada :) parçasıda ucuzlamışdır herhalde
Mesaj tarihi:
abi sahin kadar varsa bence bidaha dusun almadan :D
ama fan san yapıcak bişi yok yani, ben hiç begenmiyorum e36, 46 ftw

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 02:22 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rüyalarıma giriyor o öndeki ızgaralardan ses geliyor konuşuyor benimle alıyım aşşa garaja çekcem garajın girişinde hız kıran gibi bişi var onuda bu gün kazma kürek kırcam bi kaç tane buldumda benim dayım ankaradanın sağlam motor ustalarından araba dokunarak boyalı yerlerini anlıyor :S hiç birine onay vermedi :(
Mesaj tarihi:
Selam,

Kelime aralarına kurallara uygun şekilde nokta(.) ve virgül(,) koyarsan, metni tek sefer okumayla daha kolay anlayabilirim. Benim anlayışım diğerlerinden kıttır, o ayrı :) 3 sefer okudum yaa.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
150 - 200 bin km ve BMW...

masrafsız bulunmasının ihtimali 0 a yakın. Çok istiyorsan, çok iyi araştırma yapmanı, ince eleyip sık dokumanı önereceğim. Ama yine beklenmedik masraflar çıkabilir.
Mesaj tarihi:
Selam,

Olan hikaye şudur tahminime göre:
Adam zengindir ve ilk çıktığında sıfır bir 3.20C alır kendine. Sonra fazla km yapmadan ve aracı hırpalamadan başka bir lüks araca geçiş yapar. İkinci sahibi aracı hava atmak için ucuza BMW sahibi olmuş kişinin ruh haliyle hırpalayarak kullanır ve baktı elinde patlayacak araç, satışa çıkarır. Sen de bu ikinci kişiden aracı almak için niyetlenen üçüncü kişi olursun ve bir türlü istediğin temiz aracı bulamazsın.

Aracın standart masrafı yaşlanmadan ve parça ömründen dolayı mutlaka olacak. Fakat kullancının kullanım şekline bağlı olarak bu ömür faktörü oldukça kısalabiliyor. Size bu sefer haddinden fazla masraf çıkarmaya başlıyor ve araçtan soğuyup 'BMW 150bin km sonrası çok masraflı oluyor, her yanı dökülüyor' cümlesini kurdurtup çevrenizdekilerde de o marka hakkında yanlış izlenimler doğmasına neden oluyor. Birçok marka için bu böyle gerçekleşiyor yurdumda.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
20000 ytl civarlarında temiz araçlar var fakat temiz dediğim araçlarda hep gençlerin elinde güvenemiyorum bile bi jant takmış bi xenon far 23bin ytl diyor..
Mesaj tarihi:
ben sana şöyle söylim, 2 sene önce bende 97 model 3.20 coupe vardı. kilometresinden fazla motoru önemli, benim arabamla diğer 100binde olan bir coupe arasında dağlar kadar fark vardı. şuan e46 var 90bine geldi eski arabamdan daha çok sorun çıkardı. km olayına fazla tutulma yani. arkadaşımda geçen seneye kadar 96 model yine 3.20 coupe vardı 160binde, bir sorun çıkarmıyordu. ama onunda motoru iyiydi, yani bunlarda önemli olan motor. çünkü hırpalanmaya çok müsait arabalar, aklında bulunsun bunlar.
Mesaj tarihi:
silthanas diyor ki
"imdi apex in dedigi gibi motor cok onemli E 36 larda, M52 motor koduyla geliyo bunlar, 95 oncesinde demir blok kullanilirdi, sorunsuz 300k gittigi efsaneleri etrafta geziyordu. Sonra bu herifler alumunyum bloka gectiler. Alumunyum blok denemesi cok zorlama oldu cunku 60-70k da sekman problemleri a$iri yag tuketimi ile kar$ila$iliyordu. Eger rektifiye edilmezse, 1-2 gun yatan bir M52 motor bir daha yurumez hale gelebiliyor. Eskiden borusan garantisinde motor degi$tiriliyordu, ancak piyasada hala motoru degi$memi$ olan e-36 lar dola$makta. O yuzden motora cok dikkat et. Yedek parça konusunda hiç sıkıntın olmasın, ben butun arabayi komple yeniledim, bir kaç parçanin kac para oldugun yaziyim:

fren diskleri: 45 lira
boge on amortisor: 130 lira
boge arka amortisro: 65 lira
yaylar: 60 lira
filtreler falan da bayaa ucuz..

falan filan.. bi tek coupe ana kapi fitili çok kök 500 lira onu da alma yama yaptir parçalanmi$ bolumunu..

Onun di$inda çok keyifli bir araba, pufur pufur gidiyorsun, 6 silindirin e$siz sesi de cabasi. Paran varsa guzel bir supersprintle ses olayini daha da kaliteli boyutlara ula$tirabilirsin..
"
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim yazdıklarınız için. 94 model buldum bir tane kırmızı onu göstercem. fakat adamla bi daha irtibat kuramıyorum galerici sallayıp duruyor anlayamadım nedendir bu gün haber saldık adamı buldurcaz kuyumcuymuş keçiörende kaç tane kuyumcu olabilirki :)
Mesaj tarihi:
:) ne oldu
dışında 2-3 yerde boya var falan diye arabayı almaktan vazgeçme bence. çok saçma olur. sonuçta boya bu, düzeltilip boyanmıştır, mekanikte bir sorun yoktur. önemsiz.
ama o kadar paraya gidip de o eski bmw yi alır mısın desen bana, ben almam :)
  • Yeni Oluştur...