RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya şu işi anlamadım gitti dün gece bi kere koptum bi daha da msn açamıyorum ebuddy.com dan falan girebiliyorum anca neden olabilir sizce? Şu hatayı veriyo login olmaya çalıştığımda: Repair etmeyi denedim, pc yi resetledim, modemi resetledim, dns değiştirdim, ie yi kontrol ettim çevrimdışı çalış olayını yine de olmuyo... Troubleshoot ta da sorun göstermiyo... Neden olabilr? Teşekkürler [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 16:32 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 16:38 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 troubleshoot'da sorun göstermediği zaman kendiliğindne otomatik bağlanması gerek halbuki..reinstall öneririm ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Reinstall yaptım... Ama uninstall etmeden dierk repair. Olmadı yine. Ebuddy kullanıyorum şu an iğrenç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 uninstall çek bi ya da eksi bir sürüm yükle önce 6.2 gibi mesela..eğer olursa ardından tekrar bu versiyonu kurarsın..bir kez olmuştu bana 6.5 çıktığında bu tarz bir şey ordan 6.2 geldi aklıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Uninstall çekmek de eziyet şimdi ya... Plus yüklü stuffplug falan yüklü herşeyle tekrar uğraş... Başka bi çozum olmalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 plus yüklüyse bir de normalini kur öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 olmuyo ya... çok sağol yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 system restore deneyebilirsin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 2 farklı oturum açınca diğerinde msn açıksa baglı olmasa bile diğer oturumda bu tarz hata veriyor. ayrıca IP yi de resetlemek işe yarıyor ama tamamen msn i kapadıktan sonra modemi aç kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Hata 80004005: Windows Live Messenger oturumu açılamıyor Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.0.792 veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın. En son sürümü Windows Live Messenger karşıdan yükleme web sitesi bağlantısından yükleyebilirsiniz. En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz: 1. Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin 1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin. 2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin. 3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın. 4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın. 5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın. 2. Kişi Önbelleği klasörünüzü silin 1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin. 2. Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:Documents and SettingsWindows oturum açma adınızContactsMessenger e-posta adresiniz 3. Messenger e-posta adresiniz klasörünüzdeki dosyaların tümünü silin 4. Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:Documents and SettingsWindows oturum açma adınızLocal SettingsApplication DatamicrosoftWindows Live ContactsMessenger e-posta adresiniz 5. Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin. 6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin. http://forum.donanimhaber.com/m_9001094/tm.htm demiş birisi, uninstall etmeden önce aramaya inanmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 iyi de ben live kullanmıyorum ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bende login olamıyorum ve connectiondan baktıgımda .net messenger service e bagli degilsiniz diyo. live yukledıgımde oldu daha sonra 7.5 yukledım duzelmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 7.5 ler artık bağlanamıyor diye biliyorum zaten. benim bildiğim, live kullanmak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bende live var.. ve msn çok sık olarak yani yaklaşık 18-20 dakkada bir kitleniyor ve bilgisayarı da kitliyor.acaba başka yüklesem düzelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 windows'unun tarihini ve saatini kontrol et. yanlışsa düzelt. msn düzelince de şaşır ve ; "oha lan ne alaka. ben bu yüzden mi kaç gündür msne giremiyorum ulan" falan de. bizzat yaşadım:) ha düzelmesse. boşu boşuna yazdım bunları. olsun. okuyanın aklında bulunsun. tarih ve saat yanlışsa girmiyor msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ayrıca @zgrw ben 7.5 kullanıyorum mesela şuan. giriyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar