Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/[aTcLYA5]yaziklarolsunrustu.jpg

ben anlamadım şimdi. rüştü fenerbahçede yedek değil miydi? yedek oynayacağına as oynayacağı takıma gidince niye bukadar tepki çekti?

beşiktaşlıların tepkisini bekliyordum fenerliler tepki göstermiş ilginç oldu.

aynı şeyi mehmet yozgatlı için de düşünüyorum bu arada. sene boyunca bu forumda da birsürü fenerli niye yozgatlı oynamıyor diyip duruyordu. ama adam hep yedekti. seneye de oynatmicaktı zico.

as oynayacağı beşiktaşa gelmesi gayet mantıklı takımını satma gibi bir durum yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ikisi içinde yapılmış yanlış birşey yok. Sonuçta bu insanlar oynamak para kazanmak istiyor. Mehmet bugün BJK ye gitmese 1 2 yıl sonra adana demir sporlara düşebilirdi oynamadığı için.

Rüştü ise FB için önemli bir simgeydi. Daha doğrusu FB Rüştü için önemli bir simgeydi. Gidişiyle FB gerçekten birşey kaybetmez diye düşünüyorum çünkü artık yaşlılık belirtileri gösteriyor ve FB ne etsekde Rüştüden paçamızı sıyırsak gibi bir tavır içerisindeydi. Bence fazla istenmediğinin farkındadır. Başımızın üstünde yeri var şüphesiz fakat sonuçta sırf vefa adı altında milyon EU para alıyor. Sadece ileride Fenerbahçeli Rüştü sıfatını kaybetmiş olacak diye düşünüyorum.

İkisininde yolu açık olsun paçozluk etmenin bi alemi yok.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:38 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pek katılmıyorum, futbolunda bir etiği - ahlakı olmalı. Sanırım tüm GS'li arkadaşlar Hagi'nin FB'ye transfer olmasına çok kızar içerlerlerdi. Çünkü Hagi GS için bir simge yada Hakan Şükür. Bu tarz oyuncuların profesyonellik yada paranın önüne koyması gereken bazı sorumlulukları sahip çıkmaları gereken bazı değerler olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlama Değmez Hayat
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana
Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana

Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa
Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına

Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
Hayat şarap gibidir keder de var neşe de
Hayat şarap gibidir keder de var neşe de

Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa
Sosyal ağlarda paylaş

"Yozgatli gider normaldir, satma gibi bi durum yok, Rustu serefsizlik eder" ne bu boyle? Isteyen istedigi takima gider, profesyonel futbol.

Adama FB 1 milyon veriyodur, BJK gider 1.5 verir, od a rahatini gelecegini sunu bunu dusunerek ya 500 bine degmeyecegini dusunur reddeder, ya da degecegini dusunur kabul eder. Profesyonellikten once FB'liyim der gitmezse kendi bilecegi is, ona gore de takdir gorur, "EYVAH TAKIMI SATTI HAIN" islerini gecelim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası bir Fenerbahçeli olarak zerre kadar üzmedi etmedi beni 2 futbolcununda Bjk'ye gitmesi. Niceleri gitti Bjk'ye ve bizden sonraki hallerini de gördük. Yakında Bjk zaten Fenerbahçe'nin eski futbolcularından kurulu bir 11'le çıkarsa şaşmayın.Kaç etti 7 tanemi oldu:) Bir tek Nobre ilk 11'de oda sahada yok gibi ve bizde attığı golün 1/3'nü attı.Hayırlı olsun zaman göstericek gene bu oyuncularında akıbetini:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...