eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Rüştüyü o formada izlemek garip olacak hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kaynak? ben rüştü fenerle 2 yıllık sözleşme imzaladı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bence transferler topici yeterliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/spor/6725705.asp?top=1 ntvde haberlerde soyledi antunun güzel bir yazısı var Rüştü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/[aTcLYA5]yaziklarolsunrustu.jpg ben anlamadım şimdi. rüştü fenerbahçede yedek değil miydi? yedek oynayacağına as oynayacağı takıma gidince niye bukadar tepki çekti? beşiktaşlıların tepkisini bekliyordum fenerliler tepki göstermiş ilginç oldu. aynı şeyi mehmet yozgatlı için de düşünüyorum bu arada. sene boyunca bu forumda da birsürü fenerli niye yozgatlı oynamıyor diyip duruyordu. ama adam hep yedekti. seneye de oynatmicaktı zico. as oynayacağı beşiktaşa gelmesi gayet mantıklı takımını satma gibi bir durum yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bence ikisi içinde yapılmış yanlış birşey yok. Sonuçta bu insanlar oynamak para kazanmak istiyor. Mehmet bugün BJK ye gitmese 1 2 yıl sonra adana demir sporlara düşebilirdi oynamadığı için. Rüştü ise FB için önemli bir simgeydi. Daha doğrusu FB Rüştü için önemli bir simgeydi. Gidişiyle FB gerçekten birşey kaybetmez diye düşünüyorum çünkü artık yaşlılık belirtileri gösteriyor ve FB ne etsekde Rüştüden paçamızı sıyırsak gibi bir tavır içerisindeydi. Bence fazla istenmediğinin farkındadır. Başımızın üstünde yeri var şüphesiz fakat sonuçta sırf vefa adı altında milyon EU para alıyor. Sadece ileride Fenerbahçeli Rüştü sıfatını kaybetmiş olacak diye düşünüyorum. İkisininde yolu açık olsun paçozluk etmenin bi alemi yok. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:38 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Rüştünün B. Jimlastik Kulubüne gideceğini zannetmiyorum. Kaldı ki Mehmet Yozgalı ile Rüştü bir değil. Yozgatlı istediği takıma gidebilir. Fakat Rüştü giderse onursuzluk haysiyetsizlik yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yozgatlı çok saglam transfer yalnız.Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: § 17 Haziran 2007, Pazar - 02:45 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yozgatlı 10 dene kazım eder :) içime doğmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 @Nae jimlastik değil jimnastik [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:44 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ya boşver cemad bas şikayete bekle konuşmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yok şikayet etmek anlamında değil jimnastikin nasıl yazıldığını bilmeyen biri heralde 10 yaşında filandır öğrensin diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 takım isimlerini yazar iken daha dikkatli olalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Beşiktaş a 6 Fenerli sınırlaması konulsun ne bu böle oynatmadığımız her adamı alıyolar.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 gençler bu ne heyecan össden falanmı çıktınız? Yanlış yazmışım doğrusunu yazın düzeltin. Saygısızlık terbiyesslik yapmanın ne luzumu var. Ayrıca baban olacak yaştayım. Bİlgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 runjee yollancakmı şimdi yoksa yedekmi olcak [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adam,taraftarından dayak yediği takıma tekrar döndü o onursuzluk olmadıda ba$ka bir kulübe gidince mi olacak.profesyonel futbolcu,bu kadar ki$iselle$tirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Pek katılmıyorum, futbolunda bir etiği - ahlakı olmalı. Sanırım tüm GS'li arkadaşlar Hagi'nin FB'ye transfer olmasına çok kızar içerlerlerdi. Çünkü Hagi GS için bir simge yada Hakan Şükür. Bu tarz oyuncuların profesyonellik yada paranın önüne koyması gereken bazı sorumlulukları sahip çıkmaları gereken bazı değerler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yedek kaldığı takımdan as oynacağı takıma gitmesi tümerin yaptığının yarısı bile değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mehmet yozgatlı en iyisini yapar bence yedek oturcak bir oyuncu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ağlama Değmez Hayat Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "Yozgatli gider normaldir, satma gibi bi durum yok, Rustu serefsizlik eder" ne bu boyle? Isteyen istedigi takima gider, profesyonel futbol. Adama FB 1 milyon veriyodur, BJK gider 1.5 verir, od a rahatini gelecegini sunu bunu dusunerek ya 500 bine degmeyecegini dusunur reddeder, ya da degecegini dusunur kabul eder. Profesyonellikten once FB'liyim der gitmezse kendi bilecegi is, ona gore de takdir gorur, "EYVAH TAKIMI SATTI HAIN" islerini gecelim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Açıkçası bir Fenerbahçeli olarak zerre kadar üzmedi etmedi beni 2 futbolcununda Bjk'ye gitmesi. Niceleri gitti Bjk'ye ve bizden sonraki hallerini de gördük. Yakında Bjk zaten Fenerbahçe'nin eski futbolcularından kurulu bir 11'le çıkarsa şaşmayın.Kaç etti 7 tanemi oldu:) Bir tek Nobre ilk 11'de oda sahada yok gibi ve bizde attığı golün 1/3'nü attı.Hayırlı olsun zaman göstericek gene bu oyuncularında akıbetini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 nobrenin yanında alex gibi duran topları cok iyi kullanan bir oyuncu olmayınca pek iş yapamadı umarım bu sene rico cosarda nobreye bolca attırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar