Overlord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 (Guardian of the Sacred Spirit)Guzel bir bayan korumanın ( kendileri speawoman gibin bişi) zamanında cok fazla can alıp bu borçları koruma gorevlisi olarak odedigi sonuncu yani 8. gorevinin ise oldukca çetin cıkması prensi koruma gorevidir ve devamında gelen olaylar, aksiyon sahneleri ve goruntuler felan fişman guzel izlenesi bir anime.Yeni bir anime ilk 10 bolum felan var sanırsam nette suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 evet,güzel bi anime ben daha 2 bölümü izleyebildim, tavsiye ederim.(balsa nın dudakları çok güzel:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 evet tanda'ya alt dudak vercek sanırsam ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cidden güzel animeymiş. Nedendir bilmiyorum ama özellikle çizimleri çok hoşuma gitti. Kesinlikle izleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 boxtorrentsde 360 mb lik bolum basına bir torrent var. daha ideal boyutlarda bol kaynakli link olan var mı elinde? edit:ilk bolum oyle buyukmus sadece kalanlar 240 kusur.burdan cekelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pisoga'dan bölümleri izliyorum torrentini bulana kadar bulursanız burayada atın veya bana rica edicem. Pek şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 http://www.mininova.org/tor/956340 ben bu torrent'den indirdim. Kalitesi filan gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tamamdır attım çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 anime-kraze irc kanalindan full hiz download ediyorum, 210k ile gelior. ilk 6 bolumu izledim.. gercekten guzel gidiyor simdilik.. twelve kingdomsi hatirlatti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben arkadaştan alıp bi kaç bölümünü seyretmiştim.tam kaçıncı bölümde kaldığımı hatırlamıyorum da şöyle bişeydi şu cadı teyzeyi katrandan çıkarıyolardı.bu spiritlere danışmış filan. buraya kadar gerçi fazla konu ilerlemiyordu.sonra hızlanıyo mu anime? bi sezon bitince (bitti mi?) hepsini birden seyredeyim en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 26 bölüm tek sezon, ikinci bir sezonun geliceğini sanmıyorum. Mushishiden bu yana bu kadar yavaş bir anime görmedim >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 güzelmiş, kenji kamiyama ve production ig tarafından hazırlandığı için olsa gerek, ben gits: sac tadı aldım görüntülerden. aynı şekilde dört dörtlüktü görsel açıdan. savaş sahneleri fazla olmamakla beraber ustaca hazırlanmış. biraz yavaş ilerliyor evet ama bunun nedeni de twelve kingdoms gibi romandan uyarlama olmasından ötürü sanırım. duygusal açıdan onun kadar sarmalamasa da gene öneririm beğenenlerine özellikle. balsa cidden motoko kusanagi'nin wuxia hali gibi olmuş, beğendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sabahtan beri izliyorum.10. bolume geldim.Özellikle çizimler mükemmel,konuda çok hoşuma gitti.Kahramanın kadın olmasıda büyük bir artı.Konu biraz yavaş ilerliyor oda eksi yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 dövüş kareografileri ve çizimler çok güzeldi. aynı ekipten bu sefer aksiyon dolu bi anime istiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Dövüş Kareografisi dedin mi aklıma direk Rurouni Kenshin Seisouhen ve Street Fighter 2 Animated Movie gelirdi. Artık listeye bir de Seirei No Moribito eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Biraz önce bitirdim de. Çok yavaş olmasına rağmen sıkılmadan izledim hepsini birden. Biraz daha action olsa daha bir süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 internette 3-5 bişi okudum güzel diye, şimdi başladım izlemeye ilk bölümün ortalarındayım. ama yok kardeşim benim aklım almıyor. 2003 yılının fma'sının animasyonu nerede, 2007 yılının moribito'sunun nerede... yahu biraz daha özene bezene yapın şunu da daha bi albenisi olsun. ama işin ilginci internetteki review'larda animasyon çok beğenilmiş. benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası. neyse izlicez illaki, hep güzel şeyler okudum hakkında çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 valla moribito üzerine tv animasyonu neredeyse hiç görmedim, fma mahallesine değil vilayetine uğrayamaz. birkaç bölüm ilerleyince görürsün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fma'ya animasyon konusunda toz kondurmam. muhteşemdir. yüz ifadeleri, combat, detaylar. herşey mükemmeldir. gerçi zaten fma komple olarak mükemmeldir ayrı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 FMA'nın animasyonları güzel ama Seirei no Moribito bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Detay ve animasyon konusunda Seirei no Moribito > FMA. Sevmeyebilirsin, sıkıcı bulabilirsin ama SnM deki dövüş sahnelerindeki akıcılığı ve detayı başka hiçbir animede bulamazsın, sword of the stranger dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yuh ya göz var nizam var...şahanedir guardian ın animasyonları, hele ki dövüş kareografileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Altyazı çalışması tamamlanmış, türkçe izleyebiliyorsunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar