Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seirei no Moribito

Overlord

Öne çıkan mesajlar

(Guardian of the Sacred Spirit)Guzel bir bayan korumanın ( kendileri speawoman gibin bişi) zamanında cok fazla can alıp bu borçları koruma gorevlisi olarak odedigi sonuncu yani 8. gorevinin ise oldukca çetin cıkması prensi koruma gorevidir ve devamında gelen olaylar, aksiyon sahneleri ve goruntuler felan fişman guzel izlenesi bir anime.Yeni bir anime ilk 10 bolum felan var sanırsam nette suan.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ben arkadaştan alıp bi kaç bölümünü seyretmiştim.tam kaçıncı bölümde kaldığımı hatırlamıyorum da şöyle bişeydi

şu cadı teyzeyi katrandan çıkarıyolardı.bu spiritlere danışmış filan.

buraya kadar gerçi fazla konu ilerlemiyordu.sonra hızlanıyo mu anime? bi sezon bitince (bitti mi?) hepsini birden seyredeyim en iyisi...
Sosyal ağlarda paylaş

güzelmiş, kenji kamiyama ve production ig tarafından hazırlandığı için olsa gerek, ben gits: sac tadı aldım görüntülerden. aynı şekilde dört dörtlüktü görsel açıdan. savaş sahneleri fazla olmamakla beraber ustaca hazırlanmış.

biraz yavaş ilerliyor evet ama bunun nedeni de twelve kingdoms gibi romandan uyarlama olmasından ötürü sanırım. duygusal açıdan onun kadar sarmalamasa da gene öneririm beğenenlerine özellikle.

balsa cidden motoko kusanagi'nin wuxia hali gibi olmuş, beğendim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
internette 3-5 bişi okudum güzel diye, şimdi başladım izlemeye ilk bölümün ortalarındayım. ama yok kardeşim benim aklım almıyor. 2003 yılının fma'sının animasyonu nerede, 2007 yılının moribito'sunun nerede... yahu biraz daha özene bezene yapın şunu da daha bi albenisi olsun. ama işin ilginci internetteki review'larda animasyon çok beğenilmiş. benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

neyse izlicez illaki, hep güzel şeyler okudum hakkında çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...