RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Arkadaşlar bugun ilk defa photoshop'la tanıştım ve ortaya şunları çıkardım. Font yazdım sadece süslemelerini falan yaptım. Bir tanesindede kesip biçip bir simge ekledim. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Dikkat etmem gereken , keşfetmem gereken şeyler varsa aydınlatın lütfen beni. Yanlış anlaşılacağını zannetmiyorum. Reklam amaçlı bir şey değil yaptıgım. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 03:51 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 03:52 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 güzel yazı yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1. fena değil güzel 2. ve 3.de renk seçimlerin kötü olmuş. yazılar zor okunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1. fena değil güzel 2. ve 3.de renk seçimlerin kötü olmuş. yazılar zor okunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 5x combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Tamam dynun hemen değiştiriyorum o yazıları. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nasıl oldu o anlamadım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1. hoş olmuş gerçekten. dikkat falan edilcek bişi yok tamamen yaratıcılık işte(: tüm blending options hedelerini kurcala güzel şeyler çıkarırsın. (çıkarmışın zaten(:) (parantez içinde smiley kullanmak zor oluyomuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ilki güzel olmuş. belki resmin güzelliğinden de olabilir, ama yazının etrafındaki hale'yi iyi ayarlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar