firatram Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yıldırım aşkının formulu bulunmus.Yıldırım aşkı beyinin koku bölgelerinde gerceklesiyormus.Karsı tarafın hos kokusu bizde mutluluk hormonu salgılamamızla sonuclanıyormus.Buda bizim polyanna mod'a gecmemize ve karsı tarafa tutulmamızla sonuclanıyormus... Siz simdi "iyide kız guzel degilse,ama kokusu dehsetse" derseniz oda sundan kaynaklanıyormus.Size gelen koku tam beyninizi ele gecirmis iken arka beyincik "lan olm nabıyon buna asık olunurmu,yedi duven pesini bırakmazlar,arkadas cevrenden soguturlar,kız kankalarınla bile papaz bırakırlar" diye uyarıyormus. Ayrıca yıldırım askları hafızada cok kalıcı oluyormus.Ilkokul sevgilinizi unutabilir fakat yıldırım asklarınızı unutamazmıssınız... [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 00:06 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kokunun aşk üstünde çok büyük etkileri var. Hiç belli bir sebep olmadan kız arkadaşınızla yemeğe çıktığınızda kız arkadaşınızın garip bir şekilde "ışıldadığını" yada "parladığını" düşündünüz mü? Hani bir anda beyninizde "Wonderful Tonight" nameleri başlar ve "aşkımsss inanılmassınnnssss=)))))))999" olursunuz. İşte onun sebebi de aslında kız arkadaşınızın çiftleşmek için uygun bir dönemde olması ve gerekli hormonları salgılaması, sizin de o hormonlar yüzünden böyle hissetmenizdir. Aslında insanız diye bu kadar övünüyoruz, hayvanlarla aramıza bu kadar kalın çizgiler çekiyoruz da, hala boyun eğiyoruz kendi doğamıza, nefsimize çoğu zaman, istesek de istemesek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hmm güzelmiş :D yarın parfümcüye uğrayıp 5-10 kutu parfüm alıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 *korsan parmüfleri atar* özkokudan iyisimi olur ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bir arkadaşın dediği gibi; kedilerim geliyor muntazaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: "Wonderful Tonight" nameleri höh lan dinliyorum şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 parfüm etkilemiyor olsa gerek, parfüm kokusu gecince yagmur mu yagiyor yildirimdan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Parfümle alakası yok bunun, feromonlardır bunu yapan , sıfatsız bir insan istedigi kadar parfüm sıksın yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yıldırım aşkım hiç olmadı bi an göreyim hemen aşık olayım öyle biri olmadı valla olunca yorum yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu laf kimeydi simdi zgrw'yemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aha bana sıfatsız dedi :P bittin sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Olayın parfümle alakası yok, o bakıma , sakin. Ama parfümlerin icine de feromon eklendigini duydum nekadar dogru bilmiyorum, ozaman sıfatsızlarda da ise yaramasi mümkündür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 arka beyincik uyarmiyor mu peki? "bu sifatsiz kizim uzak dur, seni rezil eder, vidyonu ceker nete atar" diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Feromonlar dna larimizin mobil versiyonu bi nevi , karsidakine ''ben buyum,şuyum'' seklinde mesaj gitmesini sağlar. Mesela bazen istemsiz olarak baktıgımız bir yerde ilgimizi ceken bir karsi cinse denk gelmemizi bu sekilde acikliyor sevgili bilimadamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 koku valla inanılmaz bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ehehe koku moku hikaye tek gerçek gözler! boncuk gözlü olsun ömrümü alsın hiç gerek yok yani kokuya filn boşveeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 parfümle olmuyomuş o insanın kendi kokusu olucak böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 testesteron ve östrojenle ilgili olduğunu söylemişti bir arkadaşa bir jinekolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 o diilde özellikle erkekler de koku cidden çok önemli... Ya mesela süper yakısıklı bi çocuk iğrenç kokunca yanına gitmek istemiosunuz ama çok tipsiz biri süper bi parfüm sıkıo bazen onun da yanından ayrılmak istemiosunuz... Parfüm cidden çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende millet rahatsız olmasın diye abartmıyodum parfümü.neyse artık bundan sonra parfümle banyo yaparım adsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sesti kokuydu geçiniz önemli olan görünüş. İş bu olunca beyinden fazla sözü geçen uzuvlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 parfümle alaka yok deniyor hâlâ parfüm diyorsunuz =) ilk mesaj dışındaki mesajları okuyun arada bir bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bu formül yalan. Daha bu sene yaşadım yıldırım alkını. Ama aşık olduğumda kzıın kokusunu almamıştım ki. Gözlerini görünce oldu herşey. Koklayacak kadar yaklaşmak lazım önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hormonal hedelerle oluşan kokuyu zaten vücudun algılar sen değil..aha bu kız hayvan gibi ostorojen kokuyor demezsn yani =) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 15:47 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Dedim ya abi 20 metreden mi algılayayım östrojenini?? Ha öyle oluyorsa bilemem de her kız östrojen kokar?? Bu kızın östrojeni tam benlik kokuyor mu diyor vücudum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar