Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yaktırcakmısınız bana ana kartı lol bugün gidip bi thermal macun alıcam, hatta belki gaza gelir zalman da alırım. ondan sonra da düzelmezse, kırıcam aleti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 korkma abi bişey olmaz 45 dediğin ne ki yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 benim makina yaz geldi diye 59 derecelerde geziyor. offf bi çare bulmak lazım. restart yiyorum mütemadiyen. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 13:12 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu yaz hava gerçekten daha sıcak geçen seneden. daha yeni temizleyip macunladım ama geçen sene hazirana göre 4-5 derece daha sıcak pc :D macun için arctic silver 5 çok tavsiye ederim. %99 gümüş. 17ytl idi geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 neresine sürüyorsun onu? makinanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 işlemci fanını çıkarıyorsun (sadece işlemci kalıcak o küçük kare var ya :D) ortasına 1-1.5 damla sıkıyorsun kapatıyorsun zaten tam olarak yayılıyor. ne kadar ince tabaka o kadar az sıcaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hmm ne kadar idare ediyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 1-2 yıl idare eder. 1 tanesinden 10-15 kullanımlık macun çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya makinama bağlı ekstra bir fan var, çalışmıyor bağlı değil. fakat jakının girebileceği bütün slotlar dolu anakart üzerinde. nasıl çalışır hale getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 güç kaynağından çıkan kabloları dönüştürüp ayırabileceğin aparatlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 arkadaslar tekrar benim problemime dönelim simdi :) biraz daha arastırmadan sonra, ekran kartına giden voltage yetersiz veya fazla olmasıyla alakalı birşeyler buldum. (yetersiz olma ihtimali daha yüksekmiş). aynı kişi ayrıca kablolama olayını düzgün yapmadıysanız da sorun yaşarsınız diyordu. (biz mesela 3 e ayrılan bir power kablosundan ekran kartına güc verdigimizde calısmıyordu, baska bi yerde kullanılmayan tek bir kabloyu takınca calısmıstı ) voltage sabit oluyor sanırım da, amper degeri değişiyor sanırım o mantıkta. 35 A gereksinimi de varmıs, bu grafik kartının. şimdi ben voltage degerini 12.25 olarak görüyorum da amper degerini okuyabilecegim bi tool var mıdır? bir de u 12.25 i biostan mı artırıyoruz yoksa asusun external bi toolu var mı bunun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar