Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fazla ısınma problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaktırcakmısınız bana ana kartı lol

bugün gidip bi thermal macun alıcam, hatta belki gaza gelir zalman da alırım. ondan sonra da düzelmezse, kırıcam aleti :p
Mesaj tarihi:
benim makina yaz geldi diye 59 derecelerde geziyor. offf bi çare bulmak lazım. restart yiyorum mütemadiyen.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 13:12 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu yaz hava gerçekten daha sıcak geçen seneden. daha yeni temizleyip macunladım ama geçen sene hazirana göre 4-5 derece daha sıcak pc :D

macun için arctic silver 5 çok tavsiye ederim. %99 gümüş. 17ytl idi geçen sene
Mesaj tarihi:
işlemci fanını çıkarıyorsun (sadece işlemci kalıcak o küçük kare var ya :D) ortasına 1-1.5 damla sıkıyorsun kapatıyorsun zaten tam olarak yayılıyor. ne kadar ince tabaka o kadar az sıcaklık.
Mesaj tarihi:
arkadaslar tekrar benim problemime dönelim simdi :)

biraz daha arastırmadan sonra, ekran kartına giden voltage yetersiz veya fazla olmasıyla alakalı birşeyler buldum. (yetersiz olma ihtimali daha yüksekmiş). aynı kişi ayrıca kablolama olayını düzgün yapmadıysanız da sorun yaşarsınız diyordu. (biz mesela 3 e ayrılan bir power kablosundan ekran kartına güc verdigimizde calısmıyordu, baska bi yerde kullanılmayan tek bir kabloyu takınca calısmıstı ) voltage sabit oluyor sanırım da, amper degeri değişiyor sanırım o mantıkta.

35 A gereksinimi de varmıs, bu grafik kartının. şimdi ben voltage degerini 12.25 olarak görüyorum da amper degerini okuyabilecegim bi tool var mıdır?

bir de u 12.25 i biostan mı artırıyoruz yoksa asusun external bi toolu var mı bunun icin?
  • Yeni Oluştur...