malik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o gerilimle rahatlatacağınıza adamları,daha kalem kırın diyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Apeiron ve fedaykin e katılıyorum oss ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Okul köşelerinde imam tarafında okunmuş kalem, öss kalemi gibi satılan kalemlerin yanında öss'den sonra kırlan kalemde görürseniz şaşırmayın.öss hem ftw hemde wtf gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kırılmışını götürün. Kalem kırarken çıkacak ses elbet birini sinir edecektir birde sınav sonrası dayağı ile karşılaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 OSS olabilecek en adil sistem. Sacma sacma konusmayin allahaskina ya. OSS kalkinca yerine ne gelecek? Adam kayirma torpil isi, veya amerikan tarzi parasi olan okusun olayi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yazık değil mi kaleme, okadar ağaca fln. günah lan yok bide takan olmayacak kırdınız kalemleri nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ÖSS iptal sorular çalınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öss yi bu sene tübitak hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 boğaziçinin puanı 190a düşcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 al işte milletin protesto etmesi için bi neden daha..tubitak soruları kazık oluyor diye biliyorum..dogru dimi böle bişi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben rapor aldım sınava hoca eşliğinde haftaya giricem.. atbi sınav sorularını tv'den öğrenip öyle giricem ve full yapıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mat 1: EEBACABDDEABEDCCADECAEDCCDEBDC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ya gec geldim eve yatmis giricek olanlar hep, strese sokacak kimse kalmamis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 soruları çaldım pm atın yollayayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 gel beni strese sok bayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ehauhzuhua bende kırcam kalemi :p bütün arkadaslara basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eyvah sınavı kaçırdım!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sorularin secici olmasi gerek zaten. bi sinavda herkes 100 aliyosa bu iyi bi degerlendirme degil demektir. cogunlugu 50'lerde tutacaksin ki normal distribution'da rahatca secerek insanlari yerlestirebilesin... zorsa herkese zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben unuttum kırmayı o an sorulara odaklanmakdan kafa kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben kırmadım kalem malemm inadına güzel geçti bnm sınavııımmm oleeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bi önceki sayfada gereksiz saçma şeyler yazılmış onlara cevaben... pek kısa yazıcam zaten. üniversiteye bu sistemle sadece derse odaklanıp bildiğin odun adamlarında girmesinden yakındığımız için( yada kendi adıma konuşayım daha ii)değil yakındığım için yolladım bunu.olayları başka taraflardan anlamaya çalışmayın. kırın kalemi aferin demekle ders verdiğinizi zannediyorsunuz da, yok olmuyor.gaza gelip senin gibi düşünen diğer odunlarda giriyor üniversiteye.sonuç önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 odun dan kastın nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bunu yazanında, uygulayanında aklından şüphe ederim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kalemii kııır cezaamı kees onurumu geri veeer diye de bağırsalarmış çok güzel bir protesto olurmuş gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İstersen kalem değil kafanı kır kimse takmaz seni ÖSS günü. Yani o gün yapılan hele de sınav sonrası yapılan protesto ancak buyuk bit TINNNN sesi yapar o kadar. Önceden yapıcaksınki bi işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar